![]() |
konkurs na moderatora?? może być kto kolwiek byle nie wybrali jakiegoś głaba
to mowiłem ja Pacek [; |
@Super:
'Gonzo miał tylko uprawnienie moderatorskie, jako że zajmował sie tłumaczeniem forum. Ale jako takim moderatorem nie był.' To jest też prawda ;). Heh... Dziekuje Wszystkim, ktorzy we mnie wierza... ;-))) P.S. Musze Was niemile zaskoczyc. Nie zglosze sie ;). [edit] A moderatorem na 90% zostanie Tanatess. To chyba pewne ;). |
Ja stawiam na Cors Enta i Raula.
|
Duzo wartosciowych osob ma szanse. Adolphus Elbragol, Dwimenor, Cors Ent, Tana, Ghost Nieudany, hoomik...
A ja sie zglosilem, bo w ASie pisalo:w zyciu zaluje sie jedynie bezczynnosci. Wole sie zglosic i nie zostac wybranym, w razie wybrania zmierzyc sie z nowymi obowiazkami, niz sie nie zglosic i zalowac az do terminu nastepnego konkursu... Powodzenia wszystkim!:) |
Hmm, dużo ludzi "nieynteligiendnych" się zgłasza...:
Cytuj:
Albo drugi: Cytuj:
A teraz reklama! Głosujcie na rolanda, wprowadzę Żondy Hłobuf! Nie będzie władzy w rękach jakiś wielogarbów! |
kiedy wielogarby roxor...
|
jak juz mowilam na irc. chyba bardziej potrzebny jest polonista anizeli nowi modkowie ;)
a stawiam chyba na Tane, wydaje sie najrozsadniejsza. byc moze to solidarnosc kobieca, ale staram sie byc obiektywna ;) |
Cytuj:
|
@up
Ewentualnie oglądać wszystkie odcinki Klanu (10-sekundowe wycinki) wspak, przywiązanym do krzesła, z 2x wiekszą szybkością niż w TV. TOP: Tana. Chyba ma najlepsze kwalifikacje i jest całkiem... utalentowana. :D |
Albo powiesić za ja... wiadomo co, po czym puszczać M jak Miłość...
Albo wiersze Mickiewicza po arabsku! Wazeliniarstwo... Ale dziwne jest jedno, po co startują ludzie, którzy nawet nie umieją napisać poprawnie takich słów jak: Cytuj:
Do tego bezbłędnie wzoruje się na "$orcerorze" nie wiem kto zacz, ale dobra... I do dajeja12, jak myślisz czy biorą wiek pod uwagę? Napisałeś "ciekawe czy biorą wiek pod uwagę", otóz wiedz, że nie, zrobili pytanie "ile masz lat" tak dla jaj, bo im się nudziło i chcą z tobą mieć stosunek(Dobo xD) |
Dla przypomnienia - dromadery są jednogarbami.
|
a kto powiedzial, ze mi o wielblady chodzilo? ;)
// Cytuj:
|
Tana owszem jest mila osoba i zapewne ma duzo poparcie ale forum udziela sie malo, nawet bardzo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O kruca zeks! Jestem WARTOŚCIOWYM kandydatem! Rank, Math - tenks wam. Chlip, chlip, wzruszyłem się. Jak mnie wybiorą, będziecie tymi, którzy otrzymają tylko jeden punkt ostrzeżenia zamiast dziewięciu. :P A tak na serio, to sądzę, że każdy ma tam szanse... Naturalnie bez takich idiotów jak Koronowany rycek II albo innych lolków... (BA! Był nawet jeden poziomek, co się wczoraj rano zarejestrował i już modkiem chciał być!) |
Myślę, że modkami zostaną:
homm Raul SuPeR reszta raczej w "poczekalni". |
Jak już przychodzi do kandydatury na moda, to Oxy nagle poważnieje:P
@Down Lol? ja przy Oxy'm się nie umywam:P |
Cytuj:
|
Największą szansę mają :
Raul Gonzo Hoomik Hmm..SuperMan |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |