![]() |
Ogląda się przyjemnie :) Jedyne błędy to niedopracowana czcionka i źle przygotowane grafiki :) 6/10
|
Cytuj:
Ty cos robisz, inni to oceniaja. I to nie znaczy ze skoro oceniaja tak a nie inaczej, to musza sami potrafic zrobic lepsze. Chociaz zrobic lepszy fake niz twoj nietrudno, wybacz... Teraz sam pracuje nad wlasnym, tez osadzony w tematyce SW :P Edit: http://img100.exs.cx/img100/4456/miecz4of.jpg A oto jak wygladac beda miecze swietlne w moim fake ;) |
up:
Nie trudno ?! Wystarczy walnąć byle jaki SS przerobić go w 10 minut i już jest 100x lepszy niż ten .... I sam teraz też pracuje nad Fake'iem, ale z dużymi przerwami... Gdyż Robie programik który pozwoli mi na robienie fake'ów 5 razy szybciej :D :D :D :D. |
ojoj...
MAm problem bo wiecie praca nad faek lekko stanela :p
nie mam czasu na razie :( Najblizsze czesci beda moze w przyszłym tygodniu ;( |
...
Moze nigdy nierobilem fake'i ale wiem ze to trudne bo chcialem :P Po pierwsze , miecze. Po drugie : baaardzo duzo osób o imieniu Marluk. to zejscie którego niebylo prowadzi do korytaza na 1 pietrze pod ziemia , wiec niewiem poco drugie przejscie mogles wejsc tym samym co inni. I cos tam jeszcze ale jestem zajety i niepisze:P Ogólem : 7/10 bo fajna fabula |
Nie czepiajcie się go, że prawie wszyscy w jego faku mają na ime Marluk - może on chciał zrobić Atak Klonów? :)
|
Czcionka jest do d***!!! Czy wy Fake'owcy musza robic taka czcionke?! Wejdz ty w takie cos co nazywa sie MS Paint. Przybliz na maksa i zrob czarna obwodke czarnym olowkiem....
|
@Up
Robienie czarnej obwodki moze wykonczyc fizycznie i psychicznie, zapewniam cie.... ;) ja juz jestem na wyczerpaniu przez robienie tych cholernych obwodek wokol liter w moim fake |
E.. tam
Z tymi faekami daje sobie spokój :(
Wole robic zwyczajne zdjecia z mojego życaa ;) |
8o 8o 8o 8o noo super człowieku ale sie namęczyłeś!! ale rob więcej części!!! szybko fasT!!! 8o 8o 8o 8o
|
ale do dupy .... nawet szkoda sobie oczy psuć :P
|
Cytuj:
Fabuła 6/10 (Nawet ujdzie) Wykonanie -10/10 Jeśli się nie poprawisz, błagam, nie rób następnych części!!! @Avager Brat też miał taki program zrobić, ale nie umieszczać go na forum ;) . Jeśli chodzi ci o to samo co mi, no to fake'i to będzie pestka. |
Nie podoba mi sie ten fake.
|
fejk słaby: miecze lipne, moc jedi tez lipna
pomysł 6/10 wykonanie 2/10 = 4 sam tez robie faka w siwiecie SW (patrz na mój avatar.. to jest tak jakby ss z mojego faka xD) |
GRYYY!!Ten fejk to kupa śmieci zaśmiecające piękne STAR WARS!!!Nie rób fejków bo mi tylko obrzydzasz życie!!
|
:( Sory wszystkich wiem te wszystkie faek w moim wykonaniu o Star Wars to beznadzieja :( Tylko fabuła może fajna ale wszystko do kitu kiedys myslalem ze spoko faek ale teraz dajcie spokój bez cieniowania itp. W kompie już mam lepsze miecze i Ta moc tez u mnie ma dobre cieniowanie i zadbałem o różńe szczegóły Ale Oglonie mówiąc :D
Faek Jest do dupy |
Żałosne...
Źle wklajone... |
źle
sprite nie masz? to jest chyba do ściągnięcia tutaj właśnie tam. i się nie wściekaj, tylko albo popraw żeby było w miarę, albo przestań robić fake'i. |
Najgorsze co w życiu widziałem.....
|
Cytuj:
Wiem że faek Jest Do bani, aLe to już lekka przesada -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30. |