![]() |
Cytuj:
wiec mozna zdobyc a fake syfny pozatym wyglada na ots :D |
Cytuj:
@topic: nie no super wogle wyrabane w kosmos jak to zrobiles bo ja kiedys zrobilem "faka" gdzie udawalem balerine...ale proszeeee jak chcesz mowic cos o balerinie zle to sie nie odzywaj ! OMG... fake jest...ehh nie za ladny (bleee) |
czyli nie masz reki... bo tak to bys mial wolna jedna ale nie :D
|
Jeszcze Jak By To Fake BYlo, Pewnie Z ot Servera
|
Bardzo mi sie podoba ten Fake (tylko zamiast steel boots mogłeś dać golden boots)
|
Cytuj:
O ile mi się dobrze zdaję to przed update max lvl był 200 -,- |
nie dość że eq sie robi najłatwiej to jeszcze tego nie umiesz ładnie zrobić trzymajcie mnie bo zaraz upadne
|
o jeny też se moge skopiować interface jakiegoś biedaka co nagrał filmik i nie wiedział że jakiś kileś mu ukradnie ten pomysł :p
|
Cytuj:
Ale co do fake, głowa mnie boli... Wezme Apap i wtedy ocenie. |
Cytuj:
Kolejny przykład mądrowania się i głupich komentarzy:] Cytuj:
Cytuj:
QUOTE=Crowal]Lipa, nudne, widać że to kompletny brak pomysłu.[/quote] Co twoje może lepsze fake'i? Czepiasz się szczegółów, a sam krew zamiast pod orciem zrobiłeś nad nim, wielki Fake'i makerze. Może najpierw popracuj nad ortografią bo za bardzo nie błyszczysz. Cytuj:
Cytuj:
Z tym też ładnie wyjechałeś: Cytuj:
A jak ty masz 22 magic level to ja mam spike sworda!! Ty tą postacią chyba z 3 miesiące już grasz, wszystko takie słabe i to nagle 22 magik level i w dodatku Mino guarda i cyklopa na solo wziełeś? Nawet jeśli to chyba z 2 bp hmm'ów użyleś i chyba z 1 uhów. Już więcej postów nie będę cytował bo po prostu mi się nie chcę ;] Pozdro ;]]] |
Cytuj:
Na 2 cyce wystarczy kilka GFB a Mino Guarda 2 HMM'y A co do gównianych fake to jakie masz na myśli? Fake by Radek ukazało się później i nie zaprzeczę że były kiepskie, ale Orci były dobre(tak wynika z większości komentarzy) Ty się nie podniecaj o Antice, bo masz kumpli i kuzynów, sam mi mówiłeś. A rzeczy mam słabe? Czy Plate set, Dark Helmet, guardian shield i serpent sword to kiepskie jak na Sorcerera z brakiem możliwości robienia jeszcze SD.??? A wogóle, do zobaczenia po Banie, bo to wogóle nie jest związane z tematem :P |
3 osoby cachero eternal oblivion i bubble :p
A co do fake to n/c Sam robic nieumiem :p ale z tego co widzialem na forum to to jest obrzydliwe |
Rofl... Wyobraź sobie, że tutaj niczego nie ma...
Chłopcze... Golden Helmet Krzywo wklejony, liczba hp i many niedostosowana do żadnego poziomu i żadnej profesji, gdzie jest lewa ręka? W prawej trzymasz mls a lewą ci ucieli? Jak widać, zeby zrobić fake, nie tylko tzreba coś wkleić w paincie... ale także wkleić to prosto i zadbać o wszytskie szczegóły... Dodajmy jeszce że realność w tym fake'u jest znikoma... Policzyłeś dobrze exp? Na 300 levelu ma się go o wiele mniej, mlvl 270 to by się naeet na 500 nie miało... A w dodatku statystyki są źle wklejone! X( To była moja pochwała... a teraz napisałbym coś złego, ale skoro nie chcesz... |
-.-
a gdzie przecinki w liczbie eXpa? i dlaczego niema prawej ręki?? =// nierób już niC =|
|
Ej stary, nie no powiem, że masz talent do robienia Fake!!! Wiele faków widziałem, ale tak równo wklejonego hełmu nigdy nie widziałem!!! Serio, serio!!!
Dobry jesteś, może strone założysz!!!......rety |
Cytuj:
zchowaj sie bo obciach robisz :D :p 8o |
fake nawet ale
@Dark Mike nOObie Cachero,Bubble I chyba jakiś koleś na Eterni dobił kilka dni temu 201 lvl mają wyższe lvle . A jak nie wiesz to sie schowaj X( |
Topic:
Popracuj trochę nad tym fake'em, pamiętaj: Trening czyni mistrzem! Offtop: Ludzie! Ale wy jesteście mądrzy! Przecież już chyba ze 100 osób udowodniło że Dark Mike się pomylił! Raz nie wystarczy napisać?! Czytać nie umiecie?! Wszyscy zabłysneliście swoją ogromną tibijską wiedzą, naprawdę... |
ehhh.... człowieku najpierw naucz się robić fake'i (jak to twój 1 to masz odpowiedbni temat) a potem je wklejaj.
Aha i jak to szło? "Jak macie pisać złe rzeczy to nie komentujcie" to ty chyba nie liczysz na komentsy... |
:ban:
Cytuj:
Ty tez nie jstes najlepszy opatrz na swój level i m level to zobaczysz kto sie mądruje. Nie sr**sie do wszystkich bo nie jestes Mistrzem i nie masz nawikszego levelu na tym forum. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |