Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Moj eq i slaby lvl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31306)

Sorcerer The Pucek 06-04-2005 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Mike
ekhm... mozna zdobyc 300lvl bo wydaje mi sie ze 200 to najwyzszy -.-

bubble - 203+ -.-
wiec mozna zdobyc
a fake syfny
pozatym wyglada na ots :D

Stefan12532 06-04-2005 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hopek14
Ok powiem krotko jak ktos ma tu pisac zle rzeczy to niech wcale nie komentuje XD

to ty bys chcial tutaj same komplementy> forum jest po to aby podzielic sie zdaniami a nie...

@topic:

nie no super wogle wyrabane w kosmos jak to zrobiles bo ja kiedys zrobilem "faka" gdzie udawalem balerine...ale proszeeee jak chcesz mowic cos o balerinie zle to sie nie odzywaj !

OMG...

fake jest...ehh nie za ladny (bleee)

NCrash 06-04-2005 19:59

czyli nie masz reki... bo tak to bys mial wolna jedna ale nie :D

zAkLiNacZ 07-04-2005 20:27

Jeszcze Jak By To Fake BYlo, Pewnie Z ot Servera

Sir Rafiki 08-04-2005 08:57

Bardzo mi sie podoba ten Fake (tylko zamiast steel boots mogłeś dać golden boots)

sceptile 08-04-2005 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osmoza jonse
nOOb juz 2 osoby przekroczyly ta bramke nóbie cachero i bubble...
no comment a fake biedny

O ile mi się dobrze zdaję to przed update max lvl był 200 -,-

Oerta 09-04-2005 10:29

nie dość że eq sie robi najłatwiej to jeszcze tego nie umiesz ładnie zrobić trzymajcie mnie bo zaraz upadne

Turtle Sikornik 21-05-2005 21:10

o jeny też se moge skopiować interface jakiegoś biedaka co nagrał filmik i nie wiedział że jakiś kileś mu ukradnie ten pomysł :p

Crowal 21-05-2005 21:18

Cytuj:

200 nie jest najwyższy. Bubble ma wyższy. Cachero(nie pamiętam dokładnie jaki on ma nick) ale chyba też...

Ale co do fake, głowa mnie boli... Wezme Apap i wtedy ocenie.

Gotel 22-05-2005 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
200 nie jest najwyższy. Bubble ma wyższy. Cachero(nie pamiętam dokładnie jaki on ma nick) ale chyba też...

Ale co do fake, głowa mnie boli... Wezme Apap i wtedy ocenie.

O boże ale ty rzepa i pypek się mądrujecie...Sami lepszych Fake'ow nie robicie ortografie też macie piękną i już wielcy mistrzowie Fake'ow. ;] A postacie też macie piękne 10 lvl i 5 mlvl robisz Oerta chyba już z 3 miesiące a tyle dedujesz że szkoda gadać. Rooka przechodzisz prawie miesiąc jeszcze z kilkoma dedami. A nie tylko Bubble i Cachero mają powyżej 200 levela w tibi bo jest jeszcze 3 osoba z 200 levelem. Nie pamiętam imienia ale był już temat o tym ;]

Kolejny przykład mądrowania się i głupich komentarzy:]

Cytuj:

kurde gluchy jestes???
Przeczytaj poradnik pimp my tibia

Ocena:
Do du**/10

Weź pypek wyluzuj się i nie zaczynaj się do innych--->
Cytuj:

Gościu... nie podskakuj MĄDRZEJSZYM I INTELIGENTNIEJSZYM, zrobiłeś lichy Fake, no i masz klepanie.
P.S. Zesika się to on tylko chyba ze śmiechu(tak jak ja)

Na początku takie gówniane Fake'i robiłeś a teraz taki mistrz z ciebie się zrobił a twoje pomysły na fake'i też są do dupy typu" szedł se jeden pajączek ubiłeś go a pote Zabił Cię za to Gs" co mieliśmy się z tego śmiać ? Nie fikaj tak do ludiz na forum bo jak się czyta twoje posty to z ciebie śmiać się chcę taki sam pewniak z ciebie jak z Oerty a żebyś czasem w szkole nie dostał za to że taki hojrak z ciebie do każdego fikasz i pouczasz.
QUOTE=Crowal]Lipa, nudne, widać że to kompletny brak pomysłu.[/quote]

Co twoje może lepsze fake'i? Czepiasz się szczegółów, a sam krew zamiast pod orciem zrobiłeś nad nim, wielki Fake'i makerze. Może najpierw popracuj nad ortografią bo za bardzo nie błyszczysz.

Cytuj:

Leader(bo tak się pisze) ma 2 miecze i takie do żucania(co nie przeszkadza mu w walce wręcz)
Pomysł:6/10
Wykonanie:7/10
Ogólnie:2.5/10
Gościu skończ z Fake, albo zrób coś porządnie(a w dodatku taka fabuła była z Orc Berserkerem i Fakem o Vethim).

Po raz kolejny się czepiasz, a sam robiłeś fake'i o orcach "orci atakują rookgard"....Twoje pomysły równierz nie są jakieś boskie wykonanie też nie więc spójrz najpierw na swoje fake'i a nie oceniasz inych.

Cytuj:

Ech, wszyscy tak narzekają, ale mi się podoba...(o dziwo) tylko ten Pikachu kiepsko wygląda...
Pomysł:7.5/10
Wykonanie:8/10
Ogólnie:8/10

tak mistrzu a ty jakbyś wkleił tego "pikachu"? Dalej rób fake'i o pokemonach i pochwal się mistrzu.

Z tym też ładnie wyjechałeś:

Cytuj:

Czytajcie bo chyba nie czytacie, napisałem pod moimi fake że nie jestem pewny co do tego napisu Dead! A co do pajączka sorry, no ale chyba aż tak źle nie jest...?

Weź się nie ekscytuj tak jak coś piszesz bo zawału jeszcze dostaniesz. I powinno być You are Dead a nie " Are you dead" mały szczegół, ale w twoim wykonaniu wyszło na pytanie "Czy nieżyjesz" ?

A jak ty masz 22 magic level to ja mam spike sworda!! Ty tą postacią chyba z 3 miesiące już grasz, wszystko takie słabe i to nagle 22 magik level i w dodatku Mino guarda i cyklopa na solo wziełeś? Nawet jeśli to chyba z 2 bp hmm'ów użyleś i chyba z 1 uhów.

Już więcej postów nie będę cytował bo po prostu mi się nie chcę ;] Pozdro ;]]]

Crowal 22-05-2005 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotel
O boże ale ty rzepa i pypek się mądrujecie...Sami lepszych Fake'ow nie robicie ortografie też macie piękną i już wielcy mistrzowie Fake'ow. ;] A postacie też macie piękne 10 lvl i 5 mlvl robisz Oerta chyba już z 3 miesiące a tyle dedujesz że szkoda gadać. Rooka przechodzisz prawie miesiąc jeszcze z kilkoma dedami. A nie tylko Bubble i Cachero mają powyżej 200 levela w tibi bo jest jeszcze 3 osoba z 200 levelem. Nie pamiętam imienia ale był już temat o tym ;]

Kolejny przykład mądrowania się i głupich komentarzy:]

Weź pypek wyluzuj się i nie zaczynaj się do innych--->

Na początku takie gówniane Fake'i robiłeś a teraz taki mistrz z ciebie się zrobił a twoje pomysły na fake'i też są do dupy typu" szedł se jeden pajączek ubiłeś go a pote Zabił Cię za to Gs" co mieliśmy się z tego śmiać ? Nie fikaj tak do ludiz na forum bo jak się czyta twoje posty to z ciebie śmiać się chcę taki sam pewniak z ciebie jak z Oerty a żebyś czasem w szkole nie dostał za to że taki hojrak z ciebie do każdego fikasz i pouczasz.

A jak ty masz 22 magic level to ja mam spike sworda!! Ty tą postacią chyba z 3 miesiące już grasz, wszystko takie słabe i to nagle 22 magik level i w dodatku Mino guarda i cyklopa na solo wziełeś? Nawet jeśli to chyba z 2 bp hmm'ów użyleś i chyba z 1 uhów.

Już więcej postów nie będę cytował bo po prostu mi się nie chcę ;] Pozdro ;]]]

No widzisz Mistrzu, 22mlvl da sie zrobić, jeżeli się cały czas spala manę i je!
Na 2 cyce wystarczy kilka GFB a Mino Guarda 2 HMM'y
A co do gównianych fake to jakie masz na myśli? Fake by Radek ukazało się później i nie zaprzeczę że były kiepskie, ale Orci były dobre(tak wynika z większości komentarzy) Ty się nie podniecaj o Antice, bo masz kumpli i kuzynów, sam mi mówiłeś.
A rzeczy mam słabe? Czy Plate set, Dark Helmet, guardian shield i serpent sword to kiepskie jak na Sorcerera z brakiem możliwości robienia jeszcze SD.???
A wogóle, do zobaczenia po Banie, bo to wogóle nie jest związane z tematem :P

Sir Duet 22-05-2005 10:44

3 osoby cachero eternal oblivion i bubble :p
A co do fake to n/c Sam robic nieumiem :p ale z tego co widzialem na forum to to jest obrzydliwe

Jerkov Thundersword 22-05-2005 19:41

Rofl... Wyobraź sobie, że tutaj niczego nie ma...
Chłopcze... Golden Helmet Krzywo wklejony, liczba hp i many niedostosowana do żadnego poziomu i żadnej profesji, gdzie jest lewa ręka? W prawej trzymasz mls a lewą ci ucieli? Jak widać, zeby zrobić fake, nie tylko tzreba coś wkleić w paincie... ale także wkleić to prosto i zadbać o wszytskie szczegóły... Dodajmy jeszce że realność w tym fake'u jest znikoma... Policzyłeś dobrze exp? Na 300 levelu ma się go o wiele mniej, mlvl 270 to by się naeet na 500 nie miało... A w dodatku statystyki są źle wklejone! X( To była moja pochwała... a teraz napisałbym coś złego, ale skoro nie chcesz...

paffelek 22-05-2005 21:24

-.-

a gdzie przecinki w liczbie eXpa? i dlaczego niema prawej ręki?? =// nierób już niC =|

Robefun 22-05-2005 22:58

Ej stary, nie no powiem, że masz talent do robienia Fake!!! Wiele faków widziałem, ale tak równo wklejonego hełmu nigdy nie widziałem!!! Serio, serio!!!
Dobry jesteś, może strone założysz!!!......rety

Dawny Gnom 23-05-2005 16:40

Cytuj:

n00bie zobacz sobie na Cachero 207lvl hahahahah 200największy 8o
zchowaj sie bo obciach robisz :D :p 8o

Walu 2 23-05-2005 16:53

fake nawet ale
@Dark Mike
nOObie Cachero,Bubble I chyba jakiś koleś na Eterni dobił kilka dni temu 201 lvl mają wyższe lvle . A jak nie wiesz to sie schowaj X(

Guzik 25-05-2005 18:03

Topic:
Popracuj trochę nad tym fake'em, pamiętaj: Trening czyni mistrzem!

Offtop:
Ludzie! Ale wy jesteście mądrzy! Przecież już chyba ze 100 osób udowodniło że Dark Mike się pomylił! Raz nie wystarczy napisać?! Czytać nie umiecie?! Wszyscy zabłysneliście swoją ogromną tibijską wiedzą, naprawdę...

Qbshtall 25-05-2005 21:43

ehhh.... człowieku najpierw naucz się robić fake'i (jak to twój 1 to masz odpowiedbni temat) a potem je wklejaj.
Aha i jak to szło? "Jak macie pisać złe rzeczy to nie komentujcie" to ty chyba nie liczysz na komentsy...

Trenei 26-05-2005 09:08

:ban:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotel

Ty tez nie jstes najlepszy opatrz na swój level i m level to zobaczysz kto sie mądruje. Nie sr**sie do wszystkich bo nie jestes Mistrzem i nie masz nawikszego levelu na tym forum.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42.