![]() |
Zalezy jakich masz nauczycieli. Zreszta jak chcesz z nimi wygrac?
- Dajcie wy mi spokoj! - Mozesz nie przejsc klasy. - haha jedzie mi tu tramwaj? - a lezy mi tam za plecami dziennik? (dalszy ciag mozna sobie dopisac) do roboty sie wziasc i tyle o.O |
Z tematu o nauczycielach znowu wytworzyla sie krucjata przeciwko piciu. Nic do tego nie mam, ale jaki ma sens opisywanie na forum ile to sie wypilo, czego i po co? Wypiles, to wypiles, ale gadki typu "nie jestem uzalezniony" mozesz sobie w ucho wsadzic, bo moge ci powiedziec, ze mam slonia i tak samo jak ja tobie, nie bedziesz mogl powiedziec, ze nie mam. Bo jak sprawdzisz? A z nauczycielami nie da sie wygrac - zawsze cos na ciebie znajda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro już do takich rzeczy dochodzi, że o ocenach nauczyciel będzie powiadamiał listem, to nie wygrasz :)
|
Nauczyciele sux, lepiej traktuja dziewczyny od chlopcow, pozatym mysla, ze maja jakakolwiek wladze. Robia co chwile sprawdziany i jeszcze ****A mamy sie cieszyc ze mamy duzo ocen? lol. Najlepsi sa tacy co przekladaja sprawdziany i przy ocenianiu patrza na plec, homosy glupie :P Co do Twojego przykladu, masz szanse wygrac, ale musisz liczyc na szczescie i miec umiejetnosci :)
|
@up
Debil ze średnią 2.0 :D @Wufei Jak nie uwazałeś co robisz, to teraz rób co uważasz (c) by CDA |
Cytuj:
|
Cytuj:
@patrikoz : fakt, fajni sa nauczyciele, ktorzy maja ''mlodziezowe'' podejscie do sprawy, potrafia trafic swoimi lekcjami do ucznia, zachecic do przedmiotu itp. Ale nie powinni za duzo luzu dawac, bo im to kiedys bokiem wyjdzie. Pozatym trudno, zeby od dziewczyn wymagali to samo, co od chlopakow i vice versa. Utarlo sie, ze chlopak jest "silniejszy" i ma gwaltowny charakter (szczegolnie w okresie dorastania, tj. gimnazjum), natomiast dziewczyny spokojne i ''delikatne'' (fajnie brzmi :P). A jesli chcesz rownosci, to powiedz wuefiscie, ze masz okres i nie mozesz cwiczyc. |
ten temat sie nadaje do bravo :P:P moze oni ci tam pomoga xD bo tutaj to z gory jestes skazany na bluzgi itp :P:P baj :]
|
@Nekromanta
A mi tam tata mówił "rób co uważaj, ale uważaj co robisz", różne wersje? ;p @Topic Wufeiemu nie udało się polemizować z kim kolwiek kto krytykował to, że pije więc się dslej pyta czy z nauczycielem da ssię wygrać, czyli, topic bez sensu, godny kliknięcia modka na przycisk "Zamknij". |
brawo dla ciebie (UP) ale już dawno napisałem, że topic do zamknięcia! :D tylko, że ktoś odświeżył temat (no i po co to było robić? -.-)
@DOWN: tak, nom dzięki.. przynajmniej kilku odpowiedziało, ale ja już mówiłem, temat do zamknięcia NIE ODŚWIEŻAĆ! |
Cytuj:
Ja ci radze po trochu opowiadać rodzicom, nie gwałtownie, ale stanowczo. a z tymi telefonami to powiesz, że nauczyciel dzwonił akurat wtedy jak ich nie było...... :evul: A jesli chodzi o religie to powiec, że nauczycielka, nauczyciel, ksiądz, siostra poprostu cie nienawidzą, i dla tego nie chodziłeś :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |