Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Odchudzona wersja forum! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31461)

Delmicjusz :P 09-04-2005 12:04

...

@up
nie tylko Ty masz takie problemy... ja jak mam włączonego I.Explorera to widze same "X" ale jak mam włączoną mozille to all jest ok ;)

@temat
jak narazie z tych zmian wiecej jest złego niż dobrego ale pomysł jest dobry ;)

Pzdr

Lukiner 09-04-2005 15:59

Czy u was tez jest taki błąd że nie tylko na stronie furum tibi.pl, ale nawet na stronie głównej www.tibia.pl też jest duzo XXXX i nawet obrazki czarow, runów ,mieczy itp nie ma tylko są XXX

Edek z krainy kredek 09-04-2005 16:49

Bez sensu!!!! Same X X i jeszcze raz X. Tamta grafika była bardzo dobra. Nie wiem po co to zmienialiœcie!

Zabójca Jeleni 09-04-2005 17:06

XXX na stronie głównej jest pewnie dlatego, że serwer z obraskami siadł, a nowa wersja forum to tylko przykrywka, bo sie znowu cos spieprzyło.

Olorion. 09-04-2005 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Last silva
nie wiem czy o tym mowiliscie nie chce mi sie czytac od poczatku ...ale mi nachodza literki w tytulach tematów :D W 1 wyrazie .. :D moze to tylko u mnie?

U mnie tez, uzywasz Opery?

Mateusz the vampire 09-04-2005 21:40

Re@up
Mam opere i to samo :(

mogliście images przy tamtym dostawić :( Lait jest fajne ale mogliście dostawić przye Default style.
Ale może sie przyzwyczaje do Laite :).
Takie forum tera nie teges.

bosal 10-04-2005 00:14

jeszcze raz powtarzam, to nie nowa wersja forum tylko nowa możliwość, jeśli macie wolne kompy to coś dla Was bo wtedy forum nie zabiera tyle pamięci!!!! xxxx są dla tego że serwer z obrazkami siadł powinno być zrobione już wszystko jak nie w poniedziałek to na tygodniu

Pierewoj 10-04-2005 12:24

no! dobra robota. w wersji lite forum nawet ładnie wygląda. nie myślałem ze forum mozę tak wygląać bez obrazków.

Sie mapes 11-04-2005 17:03

tragedia, stare forum bylo duzo duzo lepsze, gram czasem na kompie 333 Mhz i nigdy mi forum nie mulilo ani tak samo na athlonie 1600. deczka badziewne jest teraz

Lord kasztanowiec 11-04-2005 17:09

mi nigdy nie mulilo forum az od jakis 2 week masakra wchodze i na forum praktyczni esame x ;/ al etera ju zfajnie

Mar Cin 11-04-2005 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sie mapes
tragedia, stare forum bylo duzo duzo lepsze, gram czasem na kompie 333 Mhz i nigdy mi forum nie mulilo ani tak samo na athlonie 1600. deczka badziewne jest teraz

tragedia, już tyle razy zostało napisane, że brak obrazków to efekt problemów z serwerem obrazków (a odchudzona wersja forum to taki efekt uboczny) a tu dalej ludzie nie rozumieją...

TiTuS 11-04-2005 20:38

kiedy będzie działal prawidłowo serwer obrazków ?

Matrixen 11-04-2005 20:56

Bede Szczery

Teraz Forum sie bardziej Muli niz stare i jest okropne... Zmiencie na stara wersje.

Xerantes 11-04-2005 21:01

Mapa respawnu

Ej jak mam zobaczyć mapę respawnu?? Nic tam nie widać a mi jest ona teraz bardzo potrzebna!!!

Mar Cin 11-04-2005 21:55

@Matrixen
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal
jeszcze raz powtarzam, to nie nowa wersja forum tylko nowa możliwość, jeśli macie wolne kompy to coś dla Was bo wtedy forum nie zabiera tyle pamięci!!!! xxxx są dla tego że serwer z obrazkami siadł powinno być zrobione już wszystko jak nie w poniedziałek to na tygodniu

@down
Tyle razy było pisane że brak obrazków to efekt problemów z serwerem, a nowa wersja forum to taki pomysł na wykożystanie trudnej sytuacji i jest NIE JEST JEDYNĄ WERSJĄ FORUM ale ludzie dalej nie rozumieją... Może młotkiem do głowy wbić? (szczere wyrazy współczucia dla modków tego forum... ja po tygodniu użerania się z takimi idiotami bym dostał załamania nerwowego, a wy moderujecie to forum od paru lat..)
@topic
A czy planowane jest to, by w wersji "lite" były avatary oraz napisy zamiast emotek? (u mnie po prostu znikają i czasem trudno zrozumieć, o co jakiemuś użytkownikowi chodziło) Jeśli tak to ja się przenoszę. (wersja z obrazkami strzasznie się muli)

bosal 12-04-2005 21:08

yhm emot raczej nie da sie wywalic bo probowalem i musialbym nowe forum robic a tego nie mam w planach, avatary wywalone bo tez mulily ;]

Uncle Warrior 12-04-2005 21:11

Wszystko wrocilo do normy! Wszystkie obrazy i avatary dzialaja :P

Dowizul z Inferny 13-04-2005 08:39

Obrazki wrociły B) hurra B) ale niestety niewiac tego pzy antidote rune

Anaconde 13-04-2005 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dowizul z Inferny
Obrazki wrociły B) hurra B) ale niestety niewiac tego pzy antidote rune

Niop! Supcio jest! :D Mogliby zrobić nowy wygląd SD ale co tam. Obrazki działają i jest na ogól git/cool :p .

Lonewolf-K0zl 13-04-2005 19:34

Nie ma obrazków ale przynajmniej avatary są :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22.