![]() |
Paweł, daltonie on jest brązowy... A czemu ten temat jest w dziale "magia"?
|
Cytuj:
|
Cóż nie oglądam kreskówek...
|
@Up
Cytuj:
@Topic Ja się zaminialem w Eb i wiem jak wygląda ale nie wiem czy istnieje. |
hmm prosil bym o ss'ka jakby ktos mial .. nie obraze sei jak ktos umiesci tu ss'ka jakiegos innego "tajemniczego " potwora chodzi mi tu o te których jeszcze nie ma w tibi ( np mimik baby beholder) aha i znalazlem na fomum filmik z baby beho tylko nie pamietam juz na ktorej stronie to jest :P
|
Co do gazera, latalem po miescie zamieniony w niego i ludzie sie smiali :D Co do elder beho to slyszalem trzy (cztery?) wersje:
1) jest na demonie, po drugiej stronei za pentagramem. 2) ukryty gdzies W hellgate 3) Gdzies w ank ( ? ) 4) Nie ma jego spawnu w ogole. |
ja wlasnie wididzialem kilka razy jak ktos sie zamienial w takiego malego fioletowego beholdera to jest wlasnie ten bb? a i czy istnieje on wogole?
|
Up : fioletowego ??
A tak co do topica : ja slyszalem opowiesci ze on jest na demonie , ale nie bardzo w to wierze ,choc moze Warlocki nie mialy co robic :P |
Tez widzialem jak sie goscie w EB zamieniali,wiec tez sie zamienilem:
http://www.members.lycos.co.uk/dadej12/UO0005.jpg Ale widziec to go nie widzialem ani nie wiem czy istnieje. |
Cytuj:
Jeżeli ci hodzi o Elder Beholder to moożna się tylko wniego zmienić :( Bo spotkać dzikiego nie można,a do baby to nic nie wiem ale powinien sie nazywać Woman Beholder |
gdzieś kiedyś był na forum temat gdzie ktoś rzucił czar exiva ""elder beholder (niewiem jak sie ten czar pisze). I mu podało coś gdzie on mniejwiencej jest. Ale mógł kłamać. A i czemu na BB sie mówi gazer?!
|
Ja na Druidzie zamienialem sie w niego .Wiec istnieje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do tematu, to rowniez slyszalem ze jest gdzies w ankh. Chetnie bym poszedl poszukac, ale narazie za maly lvl :/ . Fajnie by bylo go spotkac. A swoja droga, to ciekawe jaki on silny jest. Czy w stylu mimica, czy moze cos wiecej?? |
Ja ostatnio spotkalem tego beho i niedlugo tam pojde znowu i dam screena.
P.S On jest za***iscie silny i uzylem na 1 beho 5 bp uhow. A loot z jednego to: Fire Axe, 111 gp, 2 ham, Dark helmet. POZDRO! |
Cytuj:
Zapodaj konkretny dowod w postaci screena albo filmu a wtedy bede ci gratulowal... |
Elder bh istnieje ale tylko w czaże utevo res ina on jest brązowy zwisają mu jakby kawałki jakichś winorośli jest większy i porusza ustami jak idzie! Sam się w niego zamianiałem.
|
Cytuj:
POZDRO! |
Cytuj:
POZDRO! --- Ja się zastanawiam tylko, kiedy wprowadzą do gry nowe beholdery. Fanie by było dgyby były na wakacyjnym update. Mam nadzieję, że nie będzie przesadnie silny. |
elder Bh istnieje gdzies w hellgate i jest w "ksiegarni" byl taki temat "496 jezyk bH"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |