Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Elder Beholder?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31536)

Sadomaso 08-04-2005 17:12

Paweł, daltonie on jest brązowy... A czemu ten temat jest w dziale "magia"?

Anaconde 08-04-2005 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sadomaso
Paweł, daltonie on jest brązowy... A czemu ten temat jest w dziale "magia"?

Raczej "daltonisto" . Dalton to taki jeden z 4 braci w kreskówce lucky luke :p . Jest w dziale magia, ponieważ autor powiedział, że widział jak jeden się zmieniał w elder beholdera.

Sadomaso 08-04-2005 17:27

Cóż nie oglądam kreskówek...

Charlotte Makantana 08-04-2005 21:21

@Up
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anaconde
Raczej "daltonisto" . Dalton to taki jeden z 4 braci w kreskówce lucky luke :p . Jest w dziale magia, ponieważ autor powiedział, że widział jak jeden się zmieniał w elder beholdera.

Daltonista to człowiek, który nierozróżnia kolorów, a Dalton to był człowiek, który odkrył daltonizm :P. (daltonizm-choroba polegająca na nierozróżnianiu niektórych kolorów).

@Topic
Ja się zaminialem w Eb i wiem jak wygląda ale nie wiem czy istnieje.

Xopunuk 25-04-2005 20:37

hmm prosil bym o ss'ka jakby ktos mial .. nie obraze sei jak ktos umiesci tu ss'ka jakiegos innego "tajemniczego " potwora chodzi mi tu o te których jeszcze nie ma w tibi ( np mimik baby beholder) aha i znalazlem na fomum filmik z baby beho tylko nie pamietam juz na ktorej stronie to jest :P

ciemne dropsy 26-04-2005 18:40

Co do gazera, latalem po miescie zamieniony w niego i ludzie sie smiali :D Co do elder beho to slyszalem trzy (cztery?) wersje:

1) jest na demonie, po drugiej stronei za pentagramem.
2) ukryty gdzies W hellgate
3) Gdzies w ank ( ? )
4) Nie ma jego spawnu w ogole.

zajac Gro Sho 27-04-2005 11:03

ja wlasnie wididzialem kilka razy jak ktos sie zamienial w takiego malego fioletowego beholdera to jest wlasnie ten bb? a i czy istnieje on wogole?

Asazello II 27-04-2005 15:35

Up : fioletowego ??
A tak co do topica : ja slyszalem opowiesci ze on jest na demonie , ale nie bardzo w to wierze ,choc moze Warlocki nie mialy co robic :P

Progmast 27-04-2005 16:17

Tez widzialem jak sie goscie w EB zamieniali,wiec tez sie zamienilem:
http://www.members.lycos.co.uk/dadej12/UO0005.jpg
Ale widziec to go nie widzialem ani nie wiem czy istnieje.

jakuzzja 27-04-2005 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anaconde
W takim domku na pacerze widziałem ciało Gazera "baby beholdera" . Widocznie cos w tym jest, gdyz EB przywoluje BB. Ale wg. mnie to tylko grafika jest, a tak go nie ma.

Jeżeli ci hodzi o Elder Beholder to moożna się tylko wniego zmienić :(
Bo spotkać dzikiego nie można,a do baby to nic nie wiem ale powinien sie nazywać Woman Beholder

Willy The Dark Druid 27-04-2005 18:06

gdzieś kiedyś był na forum temat gdzie ktoś rzucił czar exiva ""elder beholder (niewiem jak sie ten czar pisze). I mu podało coś gdzie on mniejwiencej jest. Ale mógł kłamać. A i czemu na BB sie mówi gazer?!

Mati z Ohio.. 27-04-2005 22:35

Ja na Druidzie zamienialem sie w niego .Wiec istnieje

zajac Gro Sho 28-04-2005 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati z Ohio..
Ja na Druidzie zamienialem sie w niego .Wiec istnieje

to ze sie w niego zamieniasz nie znaczy ze istnieje

Wielki MarIuSzzo 28-04-2005 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Willy The Dark Druid
A i czemu na BB sie mówi gazer?!

Bo baby beholder nazywa sie gazer.
A co do tematu, to rowniez slyszalem ze jest gdzies w ankh. Chetnie bym poszedl poszukac, ale narazie za maly lvl :/ . Fajnie by bylo go spotkac. A swoja droga, to ciekawe jaki on silny jest. Czy w stylu mimica, czy moze cos wiecej??

Nataxoku 28-04-2005 19:53

Ja ostatnio spotkalem tego beho i niedlugo tam pojde znowu i dam screena.
P.S On jest za***iscie silny i uzylem na 1 beho 5 bp uhow. A loot z jednego to: Fire Axe, 111 gp, 2 ham, Dark helmet.
POZDRO!

elite 28-04-2005 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nataxoku
P.S On jest za***iscie silny i uzylem na 1 beho 5 bp uhow. A loot z jednego to: Fire Axe, 111 gp, 2 ham, Dark helmet.
POZDRO!

Naprawde?! No nie gadaj! -.-

Zapodaj konkretny dowod w postaci screena albo filmu a wtedy bede ci gratulowal...

Muriel 29-04-2005 21:51

Elder bh istnieje ale tylko w czaże utevo res ina on jest brązowy zwisają mu jakby kawałki jakichś winorośli jest większy i porusza ustami jak idzie! Sam się w niego zamianiałem.

Willy The Dark Druid 29-04-2005 21:57

Cytuj:

POZDRO!

o.O a ja zabiłem smoka i mi wypadły dragon scale legsy NAPRAWDE
POZDRO!

Thimburd 29-04-2005 22:15

Cytuj:

POZDRO!

Ja zabiłem Masive Ultra Power Hiper Duper Super Demona. Jest za***iscie silny. Użyłam na nim 1000 bp uh. A loot to: 4 golden helmety, magic scale armor (!!!), magic ultra scale dragon legs oraz 1583595gp.
POZDRO!

---

Ja się zastanawiam tylko, kiedy wprowadzą do gry nowe beholdery. Fanie by było dgyby były na wakacyjnym update. Mam nadzieję, że nie będzie przesadnie silny.

Chyt 29-04-2005 22:54

elder Bh istnieje gdzies w hellgate i jest w "ksiegarni" byl taki temat "496 jezyk bH"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42.