![]() |
? says: obywatele pomorzecie?
obywatele:POMORZEMY! co nie? ps. dobrze ze ktos rozkreca to forum |
spoko,jak skończą się badania chciałbym zobaczyć tą pracę, bo sam jestem ciekawy ;)
|
Ciekawe , ciekawe.. :)
|
powtorze sie, niestety, bo napisalam to w innym twym topiku (tam mozna usunac :]). mam nadzieje ze podzielisz sie spotrzezeniami, bo ciekawy artykul moglby byc, jesli badanie ci wyjdzie. jestem bardzo ciekawa owego badania.
|
Cytuj:
|
Są już kolejne dwa badania w dziale "Forum ogólne" > "Inne" (czyli w tym :) ). Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie, a także do wypowiadania się. Więcej informacji o temacie nowych badań w samym tematach.
|
Są już 2 nowe BS-y, czyli tematy z badaniami graczy w Tibię. Dotyczą grup społecznych. Zapraszam :).
|
Witajcie
Na Forum są dwa nowe tematy poświęcone badaniom socjologicznym Tibii. Mają one numery 8 i 9: traktują o podziale klasowym i o prestiżu w tibijskiej społeczności. Proszę o wpisy w tych tematach. Tematy nr 8 i 9 są ostatnimi, jeśli chodzi o budowanie podstaw mojej pracy. W nabliższych dniach pojawią się być może następne, traktujące o pewnych wycinkach życia społecznego w Tibii, które będę chciał w pracy bliżej opisać. |
Ponieważ nie gram w Tibię od dawna, nie angażuję się w te pytania, które wymagają aktualnych danych czy coś takiego.
|
W porządku. Chodzi o to, żeby każdy wypowiedział się według swoich doświadczeń z Tibią. Odpowiadamy tylko na te pytania, gdzie naprawdę mamy coś do powiedzenia. Nie trzeba wymuszać na sobie odpowiedzi na wszystkie.
|
Pojawił się nowy BS - o numerze 10. Jest w nim zawarte pytanie o przyczynę (przyczyny), dla których gracie w Tibię. Zapraszam do BS-a nr 10.
|
Cytuj:
A co do pytań, to numer 10 mi się nie podoba, bo trzeba wykazać się inwencją twórczą, a nie tak jak wcześniej podane konkretne pytania. ;) |
Cytuj:
|
Ave!
Czwartek 5 maja 2005 r., godzina 5:15 rano... Praca prawie skończona... jeszcze tylko kosmetyczne zmiany... Dziękuję Wam! Bardzo mi pomogliście podczas tych paru tygodni badań. Gdyby nie Wy i Wasza pomoc, tej pracy by nie było. Dziękuję! _Adamo_ |
Do Moderatorów:
Nie jestem pewien, czy ten temat powinien być w dalszym ciągu przyklejony. Miał on być wstępem i pewną pomocą przy badaniach, a teraz - po zakończeniu badań - nie ma on według mnie znaczącej funkcji. Z mojej strony prosiłbym o odklejenie tematu i jego zamknięcie. Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |