![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ topic Nie lubie sie uczyc przez tibie prawie wogole sie nie ucze ale daje rade na sciagach i czasem cos tam poucze sie |
Kocham histe,matme i polski
NIenawidzie chemii,fizzyki i calego innego goowna |
Cytuj:
|
Nauka, nauka... nie wiem co w tym strasznego:)
Przez cale zycie sie uczysz a i tak umrzesz glupi... Ja nigdy nie mialem z tym problemow. Wbilem sobie do glowy, ze jest to moj obowiazek i tyle. Nie musi byc przyjemne, sensowne... wazne, zeby sie go dobrze wykonywalo. Osobiscie twierdze, ze wazniesze od nauki w mlodym wieku sa tylko jakies sensowne zainteresowania (sensowne - nie bro i nie trawa;]) |
Lepiej te kilka lat się uczyć żeby póżniej osiągnąc coś w zyciu a nie sterczeceć całe życie nad tibią i śnić o 100 levelu
|
Widze, że temat przyciągnął wiele osób. Osobiście, ja mam trudności z nauką (komputer) ale oceny mam dobre... ponad 4 średnia
|
Cytuj:
|
@Oxygane: A kto powiedział że chce rządzic. Hę?
|
No sql - No problem
nie lubie szkoły, ale jak trzeba to trzeba :P ale czasami samo mi do głowy wskakuje :P
|
Cytuj:
|
Moim marzeniem jest sprzątać ulice "zadna praca nie hanbi"
|
Mnie mówią, że mam rzadką smykałkę do "wchłaniania" wiadomości (nie mówię, że JA tak sądzę) Cóż, w wieku ok. 4-5 lat zadawałem dużo pytań i mi to zostało... XD Oceny mam same 5 i chyba jedna 6.
|
Cytuj:
6 :P hehehehe @up Mi tez :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja się nie uczę a mam całkiem niezłe oceny. Jestem strasznym leniem, ale jakoś mi łatwo wszsytko wchodzi jak przeczytam jeden raz. Taki to się ma fart ... Uczyć się oczywiście nie lubię, a robię to tylko przed sprawdzianem. Nie każdym. Z angileskiego się nie uczę i dostaję 6 tylko z fizy zawsze 3 łapię ;p
A wam się radzę uczyć, bo, bo ... nie mam pomysłu ? Bądźcie pozdrowieni ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |