Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Lurowanie ale jakie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32303)

Silvan 17-04-2005 21:42

Ja slyszałem, że Bubble może strzelać z SD, ponieważ Cipy "dały" jej 15 m lvl.Więc możliwe, że strzela ona z SD ;) .

Haxxel 17-04-2005 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bob3k
Przecież bubble tu nie strzela z sd tylko jej qmpel :p

Strzał z SD leci bardziej od bubble (/\ <--) :P I to wygląda jakby ona strzelała. A może ma 15mlvl?:P

Haxxel 17-04-2005 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silvan
Ja slyszałem, że Bubble może strzelać z SD, ponieważ Cipy "dały" jej 15 m lvl.Więc możliwe, że strzela ona z SD ;) .

Hahhahahueheueuehuehahahhaueuehahhaah! Cipy nie mogą dać lvla mogą dać najwyżej jakieś super itemki. Pomyśl troche! Na tym polega gra żeby samemu zdobywać lvl i mlvl -.-. A wogle wiesz co? Słyszałem że jesteś obojnakiem... Omg...

Bob3k 18-04-2005 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raistlinek
podbie ga cachero chociaż jest na inym świecie...i ubijając demona i faraona dostaje tyle expa zeby wskoczyć an 129lvl....faaaajniee....nienajgorsze wykonanie....ale scenarzystą to ty nie zostaniesz...

lol...przecież napisałem że to test server a w fake'ach wszystko jest możliwe :cup: :p

Jeszcze jedno...powiedzcie czy robić więcej fejków (historyjek!)?

Raistlinek 18-04-2005 16:00

robić możesz...ale zameiszczaj tylko jak wyjdą jakieś fajne

Porzeracz Trawy 18-04-2005 17:34

@ UP, UP, UP & UP......:
PRzecież wyszedł mu fajnie i to nie jego wina, że jesteście ślepi albo macie zeza =.-.

Raistlinek 19-04-2005 20:58

fajny to ty masz nick.....słownik plx?

Porzeracz Trawy 19-04-2005 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raistlinek
fajny to ty masz nick.....słownik plx?

Jak już prosisz o słownik to:
1. Zaczynaj zdanie dużą literą.
2. Jak już chcesz wiedzieć w języku polskim nie ma słowa "fajny".

P.S. Masz coś do mojego nick'u?? Jak tak to możesz zawsze zmienić forum, jednym słowem... wy*******aj..., bo my polacy nie lubimy noobów i przedszkolaków z gejowskimi obrazkami w podpisie =.= .

Zaorać he PLX...

Wiechciu 20-04-2005 06:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Chcialbym zauwazyc, ze bubble to knight i nie strzela z SD -.-'

To Dobo strzelał z SD a bubble z hmm i jest female. Przyglądnij się dwa razy zanim zkrytykujesz

Raistlinek 20-04-2005 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Porzeracz Trawy
Jak już prosisz o słownik to:
1. Zaczynaj zdanie dużą literą.
2. Jak już chcesz wiedzieć w języku polskim nie ma słowa "fajny".

P.S. Masz coś do mojego nick'u?? Jak tak to możesz zawsze zmienić forum, jednym słowem... wy*******aj..., bo my polacy nie lubimy noobów i przedszkolaków z gejowskimi obrazkami w podpisie =.= .

Zaorać he PLX...

spojrzałem na Twój nick...błąd ortograficzny...spojrzałem na Twój avatar...hmm czyżby kompleksy?

"PRzecież wyszedł mu fajnie i to nie jego wina, że jesteście ślepi albo macie zeza =.-." - nie psiz mi że nie ma takiego słowa jak fajny jak sam go używasz...zresza skąd ty kur** wykombinowałeś że nie ma takiego słowa?!?!

poza tym nie wyrażaj opinii wszystkich Polaków jak nei masz do tego upoważnienia...

Cookievann 20-04-2005 15:28

Jak Dla Mnie To Ocena 5/10

Zenek Petarda 21-04-2005 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igomas of Heavy Magic
jak ja to lubie mowic :P

OMG !

podnieca cie bubble? Matko ludzie dajcie jej wkoncu spokoj !

Powiem jedno: Wylajtuj.

Przecierz nikt tu jej nie pociska, choc kazdy wie ze to jest cheater!!!

JAK NIE WIESZ TO SIE NIE WTRACAJ, GRALEM NA ANTICE I WIDZIALEM JAK JEJ MĄŻ ROBIŁ DLe POD DOMKIEM. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Rangun 23-04-2005 21:11

chyba coś Cię boli

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Chcialbym zauwazyc, ze bubble to knight i nie strzela z SD -.-'

Jasne że może jeśli tylko ma 25mlvl

Raistlinek 23-04-2005 21:47

@up
a nie 15mlvl? :P zresztą Ty wiesz ile by musiała many zużyć aby ten mlvl osiągnąć? Nie wiem czy wszyscy na tym forum potrafią do tylu liczyć....

Porzeracz Trawy 25-04-2005 06:58

@Raistlinek:

Skąd wiesz, że takiego owego pozwolenia nie posiadam :P ??

...:::Mareczek:::... 25-04-2005 07:25

faraon nie ma hp ani nazwy, jest FE nie fire elementar~, bubble strzala z sd, widac to bo chyba po uzyciu runy jest you are... a 2 sd jeden za drugim, bubble chodzi w innym outfit niz zawsze ja widywalem na ss'ach i filmach(kolory), bezsensownie bubble zostala mala.

2/10

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29.