![]() |
trza komentowac?
maskara i wo gole 0/10... |
Niedawaj Fake'ów na forum jeśli jeszcze dobrze nie umiesz ich robić!
Naucz się robić, i dopiero dawaj na forum... |
..........
Ja lubie star wars...Ale to jest obraza tego filmu:
1.Darh Vader jest biały :o ?? 2.Kup se słownik. 3.Dartha Vadera znam...Ale ten drugi gostek.Z kąd go wziołeś? 4.To nie ma sensu...Darth Vader ginie na początku i już można kończyć tego fake (Jeśli ktoś to nazwie fake) :glupek: |
.
Jeszcze jedno.Czemu on ma raz zielony miecz, raz niebieski miecz, a raz battle axe?? X(
|
up@ -.- miał zielony ale kryształ mu padł wiec walil z battle axe dostał od luka kryształ włozył ale kryształ miał inny kolor proste/;
|
Cytuj:
hahahaha grrrr--> mowisz aby czlek kupil sobie slownik a to tobie takowy jest potrzebny. Pisze sie: "SKĄD" i "WZIĄŁEŚ" |
Ja lubię wszystkie fake'i mające fabułę więc automatycznie dostaje 10/10 =)...
Ale tak, żeby nie zostawić bez komentarza... To troszke lepsza jakość obrazków i będzie spoko... - Czekam na kolejne części... |
Pomijając już jakosc tych fakow, to nasuwa mi sie takie pytanie:
Skoro wiesz, że to brzydkie, po co wklejasz to na forum?? |
Shitowe..... Od kiedy darth vader jest bialy? brak obwodki itd.
|
no wlasnie on bylczarny, malo snieszne a kolory jak w kasztaniakach albo w misiu uszatku!! i od kiedy miecze swietlne som na baterie co ???o jurz ostatnie piraci jak lord wader
|
up
pisze sie są a nie som juz a nie jurz -.-' kup se słownik baterie to kryształy. Topic Kiedy widze faki o star warsach to mi sie wymiotowac chce. Jestem fanem star wars ale no bez przesady w jednym miecze zrobione jak... ... ... no brzydko, moc to samo a tu wogóle darth vader biały jakis, brak obwódek, grafika twoich fejków jest gorsza niz w najstarszym klięcie tibi no wymieniac dalej? :D |
Hmm Mi sie podoba
Lubie star wars a szczegulnie Kosmiczne jaja :D
A tak wogule pomysl dobry ale ... Nie zrobiles robotów !! Ani kosmosu:( Dookka tez nie bylo!! Fajne more plx!! :cup: Pozdro :cup: |
No podoba mi się ale te blędy to kompletna klapa ..... pamietaj -ów na końcu wyrazu pozdro rób wiecej ale mniej błędów plz
|
Eeeeee.... dałbyś rade zrobić lepsze, jeżeli chcesz to Ci się uda.
|
BŁEEEEE ! Jaki ochydny fake :p
|
Bueheuehue
Cytuj:
Buehuehu nie zrobisz lepszego!! X( |
BUEHauBUEBUAHUBuEHuabeuaheuebUEBUAhauehua... Prawie żygnąłem jak to zobaczyłem. Chłopcze, takiego czegoś nie pokazuj w necie bo spowodujesz zawał serca!!!
|
skoro sam wiesz ze brzydki to po co go umieszczasz, btw czy nie widzisz sam ze czcionka tibijska ma obwodke?
|
mogło być lepiej
|
jeżeli nie zauważyliście ten temat był 2 mięsiące temu!
Ale jak chcecie to odświeżajcie stare tematy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |