![]() |
gzgzgzgzgzgzgzgzgz!
kurde super loot! |
Omg to sie nazywa szczescie :) Zazdrosc -.- Gz i powodzenia, jak masz takie szczescie to moze sie wybierz na necro bo widze ze boh nie masz ;]
|
:d
Spoko Gratuluje loota ,dlamnie totalna bomba :D
|
Omg!!!!!!
OMG!!!!!! GRATZ lootu!!! Heh, jak moj kumpel szedl na Necro to modlil sie zeby mu wypadla chociarz jedna para BoH'ow a tu nic o.O.... nie no nic tylko pogratulowac ^.-
|
Zobaczymy czy te szczescie odzwierciedli sie jutro na demonach.......jesli ktos chce moge zamiescic jutrzejszy loot :)
|
No No
Kurde taki loot to matrzenie wielkie gratz za loota
FORTERA ROX |
ała..........:P
|
ah oh uuu chyba zemdleje, nie ma to jak fuks, chyba ze ktos do martwego ciala wlozyl te itemki [;
|
huh
omg, ludzie całymi dniami huntują żeby znaleść choćby rh a wy 2 w jedym :p , to nie fair ;(
|
Cytuj:
Ale i tak gz : D |
hmmm. wielki egratz
pamietam na aldorze koles do mni egada (znajomy) bylem na DL al glupi loot bo DSM -.- wole rh... zatkalo mni ena maxa |
Cytuj:
Czy ja Cie zmuszam abys wiezyl ? Nie musisz :P wystarczy ze ja wiem co tam bylo hrhr ;] ale zawsze mozesz sobie zrobic postac na celescie i zapytac pewnego pana o imieniu "Marcus davemport" jesli mi nie wiezysz :P to tyle co mialem do powiedzenia. |
Cytuj:
|
Wyj***** Loot Gratz
|
Eh ty farcie
Gratz ;) |
A kiedy będą zdjęcia z Demon Huntu jeśli mogę zapytać?
|
No Spoxik Loocik Tak Dalej ^^ ;) ;) ;)
|
Cytuj:
Ze tak sie wyraze...........wlasnie siedze na demonach :) ........jesli bedzie jakis loot to zamieszcze screena a jak nie to tylko powiem ze jakies gówna :P narazie 3 demony zanami :) |
fake...
To jest fake, ponieważ zobaczcie: Knight blocker ma eq:
K-legs (kolo 15k) c-armor (kolo 15k) c-helmet (7k) demon shield (z 50k) fire axe (z 15k) Wiec powiedzcie mi po jaka cholere kupować AOL do takiego EQ?!?! AOL kosztuje 50k a szansa ze wypadnie demon shield a nie inny eq jest wiecei jaka... WG. autor tego zdjecia dal RH (90k) i DSM (150k) do martwego draga a ten eq pozyczył od SORC! TEMAT DO SKASOWANIA! |
Fajne zdjatka Gratz loota ale czemu masz taka popieprzona grafike?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |