![]() |
Cytuj:
Jak to sd nie dziala na wszystkie potwory? Dzieki ze mi powiedziales ;-) A tak powaznie to pomysl zanim cos napiszesz ;p @ Explo - explo sluzy do dobijania, bo jakos nie wyobrazam sobie expienia z explo... Na tibia.de jest filmik jak Cachero expi z takim jednym knightem na Deeperze (demon hell) wlasnie gdy demon byl czarny rzucal mi explo ( ten przyklad jest slaby, bo taki cachero rzuca explo po 400, ale to tak na poczatek :> ) Wiele magow chodzi na dle z 2 dsami/liderami i rzuca sdki, i tak samo dobijaja z explo. @ Hmm - hmm to glowna jednoska runow do expiania i dziala na wiekszosc potworow. Popatrz expisz uzywajac explo (3x) i rzucasz jedna runke w guarda i moze on nie pasc bo rzucisz 100, 40, 3 i juz nie masz jednego runa. A teraz hmmy (5x) expiac na gaurdach juz rzucamy okolo 90, wiec schodzi nam nie cala runka na guarda, przy czym hmmy sa tansze i krocej sie je robi od explo. |
Dla mnie sd jest najmocniejszym runicznym czarem, ma wiele zalet i troche wad, dziala na kazdego potwora
(i tak UE jest bezkonkurencyjne:P) |
@up
ue tak jak np gfb to czar obszarowy, może i najmocniejszy bo rzeczywi¶cie ładnie da się przywalić ale jak jeste¶ z jak±¶ grup± to puszczaj±c ue oni trac± co najmniej 1 uha a czasami może się to równać deadowi, wszystko zależy od sytuacji. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |