![]() |
Bravo. Bardzo fajny poradnik zwłacza dlamnie jako sorca ktory rozpoczyna swoją zabawe z summonami. ;)
|
Dzienki za komenta
Spoko jest A tak pozatym to dzienki za skomentowanie mojego tematu
|
???
Cytuj:
Chyba nie ten -.- Dzieki za komentarze. Nie mialem kompa przez 2 tygodnie, wszedłem na forum i patrze, a tu taka miła niespodzianka :P |
No właśnie Zdziabek co cie tak długo nie było towarzyszu ;) . Jemu chodziło o jego temat który ja skomentowałem, a on w rewanżu skomentował nasz :p . THX za wszystkie komentarze. Zdziabek pojawiaj się częściej na forum ^^
|
BARDZO PRZYDATNY PORADNIK !
prznajmniej dla mnie :) :) |
;) Bardzo fajny poradnik troche sie napracowałeś ale mi pomogłeś xD pozdrawiam
|
Gz poradnika. A ja sam chcialem sie zapytac czy majac kase akurat na convice i musze caly czas kupowac bp of hmm na ghoule, kupic conv?
|
Super Wielkie dzieki, jestem dopiero poczatkujacym magiem i napewno ta lista mi sie bardzo przyda
|
Cytuj:
|
super!
bardzo sie przyda : ) |
Pytanie Nooba
Mam takie pytanie.Co to jest convice ?Wiem ze uznacie mnie za nooba itp. ale powiedzcie plz. Gram w tibie ze 2 dnie i jestem tam ajko :baby:
|
Cytuj:
P.S. To dziwne, że grasz w tibię od dwóch dni, a na forum jesteś od 20. P.S.2. Nie jesteś noobem tylko newbie. Naucz się to rozróżniać, bo to ważne. Newbie to gracz niedoświadczony, ale skory do poprawy. Noob to gracz najczęściej niedoświadczony, ale uważający, że wszystko wie. |
ej jak morzna sumowac potwory knightem
|
Knightem nie można summonować potworów. Knightem da się je jedynie convice'ować.
Wujek Dobra Rada radzi: Kup sobie słownik ortograficzny. |
Całkiem przydatne.
Całkiem przydatne (jak już wcześniej wspomniałem). Jako właściciel :mag: moge śmiało powiedzieć, że przyda mi się to w przyszłości
(dalekiej przyszłości :baby: ) I like it :p . |
Poradnik spoko, nieraz moze sie przydac mojemu druidowi :)
|
Spooko
Ładnie wam to wyszło :cup: przyznam że mi by sie nie chciało :evul: ale dobrze że są Tacy ludzie którym się chce :D
|
Lista piękna i przejrzysta, nie dopatrzyłem się błedów :)
|
A mam pytanie . jesli summon. np monk widzi niewidzialnych to czy my ich widzimy czy nam to nic nie pomaga?
|
:confused: Gdzy to czytalem.Pomyslalem sobie czemu jeszcze nie zygam?Wedlugmnie poradnik taki sam jest na tibianews.net.Chyba zrobiles metode-KOPIUJ,WKLEJ.Chyba ze sie myle? :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |