![]() |
Wykonanie 10/9
Podoba mi sie :D |
fake sredni 3/10
Cytuj:
|
Cytuj:
w OTS nie ma crystal coinów... btw. Witamy w gronie P.N.- POLSKI NOOBY :D |
Cytuj:
Oto widać przykład nooba |
Czy nikt nie zauwazyl ze to dzial fake?
|
Cytuj:
|
hhe
Smieszny zart ze "na OTsie na ma crystal Coinów:)
CHwała dla tej Moniki(Monikaa) za to ze nabiła 50 lvl na faccu...(chyba) nie sztuką jest na bic 50 lvl knightem siedząc na rotach ale sztuką jest siedziec na rotach w venore i nabic ten 50 lvl:P |
Next 100lvl, witamy!
|
Cytuj:
|
Lol
Gdyby wszyscy czytali ten temat od początku, to by wiedzieli, że ten temat najpierw był w "Zdjęciach" i jakiś gość z ortografią "na 6+" powiedział żeby przenieśli :P . Ja też se robiłem fake'i ale nie zamieszczałem. Np. 28lvl 2,000,000exp ^^ i mace, d-shield, leather legs... itd. A ten fake jest swietny. Normalnie nie widać takiej różnicy koloru cyfer jak na screenie Chachera jak podobno zrobił 200lvl (Ktoś założył taki temat i tam był fake). Stówa z ognia (lol) niezłe... GZ GZ GZ już po tej stówie widać że to fake ;P
|
Archeolodzy... Report blax!
@down Ha! Bylem szybciej! xD @down2x Czemu na mnie? ;( |
@2up Czy ciebie w łeb ktoś walnął?? NIE ODSWIEZAJ TEMATOW SPRZED ROKU NOOBIE!!!!!! Proponuje dac temu "panu" warna , a temat zamknąć, żeby trolla nie karmić -.-
Chyba wkleje podpis Celoza :D |
@3up
A czy ktoś pruczmnie uważa, że jesteś głupi? Reported! @down to nie jest fake... koleś umieścił swoje osiągnięcie z gry w dziale "Fake'i". |
Brzydki fake ;p... Zapomniałeś/aś (nie pamiętam płci...) o martwym zwierzątku, i chyba o 1 cc, no chyba, że jest to błąd zrobiony celowo...
A tak właściwie... to po co to odświeżać? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |