![]() |
NO I CO Z TEGO !? Niech każdy nazywa go jak chce !!!
|
W te gry co ja gralem to zazwyczaj bylo paladyn(przez 1 L)ale wiekszosc i tak muwi palladyn(przez 2 L)
|
Pierwszą powazną grą w jaką grałem było Bg 1 i tam oczywiście jest Paladyn, i tak ma być, Palladyn, brzmi jakoś gejowsko, to już lepiej mówić palek, ablo jak ktoś woli Palladyn, to niech mówi Pal
Paladyni Rulezz- jestem Paladynem, i zawsze będe :baby: ale nie w Tibii |
Ja zawsze myslalem ze paladyn jest poprawnie ale kiedys w jakiejs grze bylo palladyn nie pamientam tylko w jakiej ;) a tak wogule po co zaprzatac sobie tym glowe najlepiej muwic Palek
|
Nie chciało mi się czytać wszystkich postów więc od razu wam powiem, że pewnie w oczach niektórych "palladyn wygląda ładniej (ja tak nie uważam). Albo ludzie są po prostu głupi.
|
Ja tam wole mówić "Paladyn", kojarzy mi się to z polską nazwą mocnego uzbrojonego po zeby rycerza, który bez względu na czas i miejsce ma przy sobie kusze lub dziarski łuk :)
|
Cytuj:
|
Ale wykopie każdą skamielinę.
|
powinno byc przez samo l ... chociaz ogolnie sam nie wiem czemu paladyn to lucznik...ogolnie paladyn to rycerz poswiecony dobru lub jak w wiekszosci grach... hubryda rycerza z magiem...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |