![]() |
@up
Oj, nie proś... Bo się doprosisz, silniejszy bije słabszego, a poza tym Avag i ja eliminujemy KAŻDE zagrożenie, więc wiesz... :P ;) |
Wszyscy którzy są na równi Mnie (Mistrza Mrocznych Druidów) oraz Shan'a (Leśnego Asasyna) Giną zanim się obudzą! Właśnie Sir Mefisto (Jeden z najpotężniejszych właśnie został upokożony podwójną śmiercią . Już niedługo Aeglos Dołączy do Grupy Ofiarnej, składanej naszym duszą !
|
no to fest ... widzę że grać się nie opłaca .. tak samo pomyślcie mogę zrobić new chara i nowym was przegonić :o
|
To was rozwali:
You have encountered Daughter of the Devil which lunges at you with Sinfully Good Looks! Level: 8 Start of round: Daughter of the Devil's Hitpoints: 84 YOUR Hitpoints: 81 Daughter of the Devil surprises you and gets the first round of attack! Daughter of the Devil hits you for 6 points of damage! End of Round: Daughter of the Devil's Hitpoints: 84 YOUR Hitpoints: 75 She devil??? |
Pytanie nieaktualne już nabiłem 2 lvl :D
PS: 5 min. pozniej 3 :) |
Hah, mam najwięcej uroku i gemów w grze. :> 8 lvl (prawie 9) i Hatchet. :D
|
up:
Nie ciesz się tak ^^, ja mam już 16 (znaczy się miałem, bo kupiłem Konia Stalliona ^^, najsilniejsze bydle do kupienia w grze ^^ ). Miałbym już 9 lvl ale niestety walka przegrana mimo że miałem 128/80 hp :/ . Jutro (znaczy się dziś ale później) wezme se zrobie 300/80 hp ^^ i zobaczymy :D . @Aeglos Tribunal: Więc, masz szanse i to duuuuuże, jak ja zaczynałem to Sirmefisto (którego teraz jedziemy) miał lvl 4 (jak ja nabiłem lvl 2 to miał już 5) a tu widzisz... już go przegoniliśmy o 1 lvl ^^ . TOpic: No to tera shan, ja mam looz moge rozdawać gemy gdzie popadnie ^^ .... ale pierw je musze zdobyć :/ . |
Cytuj:
heh ja myśle że można zrobić sojusz tzn że mogę się do was przyłączyć :) jeśli chcecie oczywiście :P a pozatym gdybym nie padał od was to miałbym z 7 LVL już na bank ;] |
Ja mam exp na styk a nie mam tur i muszę czekać... -.- I NIE MOGĘ SPAĆ W GOSPODZIE, BO ROZWALIŁEM SEKRETNE DRZWI. -.-
Sojusz: Nie wiem, nie wiem... Raczej nie teraz. Ale jak już miałby być to gdzieś na 12 lvlach... @Avag Nie ciesz się... Ja mam już 12. Znalazłem dziś 3. :) ]:-> |
Juz mi sie podoba... Let's rock&roll!
Trollem jestem, pierwszy level, to pierwsze sie nie zmieni, to drugie TAK:) |
@up
A na około 7 lvlu Cię ciachniemy... Przykro nam, taka praca. :P |
Buuu;(
Takie pytanko-do czego furwa sa te gemy? FAQ jest CHOLERNIE niekonkretne... Costam pisze ze da sie nimi handlowac-ta? 2 lvl, 4 expa do trzeciego ale sie tury skonczyly;) Jeszcze was kiedys zownuje;) |
hmm wiesz może być ten sojusz na 12 LVLu ;]
|
ale sie wqruwilem ..... 2 razy wciagu jednego dzionka dednąć -.- (-2k exp oraz -600 gp )...
Gemy są dość cenne, są questy które wymagają gemów oraz można za gemy kupić konika ^^ (ja mam, bardzo przydatny :D ). |
Przecież najlepszy jest Focus, a nie wy dwaj. Liczy się ilość zabitych smoków [on 1, wy 0].
|
@up
Wiemy, chodzi nam, że wśród FARMBOYÓW mamy najwyższe lvle. :P |
elo wszystkim :P
Chciałabym sie dołączyć (tak Shan, znam angielski :D), ale www mi nie działa. Specjalnie dla tej gry zainstalowałam Fire Foxa, ale też www na nim nie odpala. Pokazuje mi sie komunikat: "przekroczono limit czasu podczas próby połączenia z philip90.pnth.net" :(. Wiecie moze co możan na to poradzić? Będę wdzięczna... |
Mi wszystko o 17:30 dzialalo, sprobuj wejsc przez http://www.logd.glt.pl
|
Cytuj:
Edit@: a wiecie co to jest Lighting Aura ?? bo mam 11 LVL Mistic Power's (kocham Master of All) to atak jest czy coś? :P |
@up
A kto powiedział, że my obiecujemy sojusz na 12 lvlu? To się zobaczy dopiero... :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |