![]() |
gz :)
wreszcie chłopaki z LUCERY pokazali na co ich stac (przede wszystkim ancient ninja moj idol z lucerki :P) Wiedzialem ze kiedys to sie wydarzy lucera rox!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Srry Ale Nie Moglem Sie Powstrzymac Co NooBki Potrafia Wymyslic... Nie bede nic wiecej pisal bo kto sie zna to sie domysli czemu sie smieje... |
o j a jaki wyczyn co to malio osob solowalo bk i to na nizszych lvl?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nonono...
;) Odrazu widać, że jaki¶ chłopak z klas± solował tego bk... Oczywi¶cie to muj kuzynek :] On jest po prostu najlepszy...I jeszcze raz Gratz lvl!!! B)
|
Cytuj:
|
Spoko filmik.
Lepiej by to wygl±dałoby z perspektywy pałka ale cóż tak też było fajnie :D Szkoda że loota nie było. Ogólnie dobry filmik. Nie ma to jak palenie many za pomoc± mana fluidów i rzucanie exura vita podaczas gdy leje cie BK :cup: YeYe Pozdro |
mula-baczula says:
nice ale ja zasolowalem bk z spearow na 36lvl ;] smieszne smieszne tylko jest taki niefart ze jest bramka levelowa(50)..i nie wiem jak to ona zrobiła ^^na 36 lvl (Oo) powiedz to na priv ok? hhahahaahahah nie no takiego wciskania wała to ja nigdy nie widziałem:D |
Cytuj:
|
HEHE nice
Tego jeszcze nie widzialem :D powtarzam NICE
|
No Ładnie
Behemotha solo ze spear to Champlo na 65 lvlu ubił, ale co 1 kamyczek miał red hp :D:D:D... Poprostu nie można behemotha solować na 65 shielda hahaha :D
|
Tak naprawde Champloo ma 50+ shieldinga nie 65.......
|
Cytuj:
|
moze ja jestem slepy, ale nie robiles look jak jeszcze mial 69 lvl, wiec jaka mozna miec pewnosc ze tego bk ubil na 69 lvl-u, skoro mogl juz miec 70 lvl? bo ja widzialem tylko You see (...) (Level 70) (...) ,wiem czepiam sie^^oczywiscie wierze, ale chce 1 sprawe wyjasnic
Edit: @Kapral coz, pomijajac ze bk by ja/go wtedy zabil z zamknietymi oczami, to mogla to na ots-e zrobic,ale nie wiem dlaczego zbytnio w to nie wierze... |
Cytuj:
|
Gratz
hehe fajny film :), przede wszystki GRATZ udanej próby :D
|
Nice
fajne fajne tylko troche przynudzajace w niektorych mometach :P i tak wole filmiki pk :] ale gratz filmu pls more :]
|
Dla niektorych N/C plx huahua. Narazie jest 89/77 skills ale planujesz miec coskolo 95/80+ na Behemotha, only pacc i jade z koksem.Szykuje sie takze na Pkowanie kolesi z Stone-kamyczków-bedzie grubo :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |