Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wyprawa na poh (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33018)

MuKuL 23-04-2005 19:50

Obejrzałem filmik więc dam edita

@edit:
Na początku zamulający ostro... przewiłem na max :P Same cyce i mino. No ale potem się postarałeś xD. Sporo pojechanych akcji z GSem i Orcami ;)
Szczegulnie z tym 1 GSem hehe... Potem już znowu przewijałem :D
Ogółem filmik nie zaskakujący acz są Bardzo Ciekawe Momenty hihhi.

@up:
No problem, masz u mnie poparcie bo plik czysty...
Jak ktoś nie wie jak odpalić, to mogę powtórzyć.

binek1986 24-04-2005 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alli Toxyczny
hehe widać ze koles zaczyna sie bulwersowaĆ:P/zle to zrobiles z deka myslales ze kazdy bedzie sciągał a tutaj ktos ciebie zdemaskował.Słaby z ciebie haker:P
na poh***** wszystko wsadzisz(najczesciej key loger)
poh*****(ludzie to robią po to ..zeby dla odbiorców sie szybciej sciągało....gowno prawda czesto keyloger:P)
poh.rec(normalny czysty film...wyzsza szkoła jazdy wsadzic tam keylogera...! a na pewno sie da:))

A moze bys tak poczytal co ludzie (czyli ja) napisali pare postow wczesniej ?
Sprawdzalem, dzialalo, nie umiales uruchomic, pokazales ze jestes lamerem i jeszcze masz pretensje. Co do plikow *. rar, ******, sa to archiwa, tworzone aby skompresowac dane, czyli zmniejszyc ich rozmiar, zamiast sciagac z serwera plik 2mb chyba lepiej sciagnac go jako plik 500kb ? Poza tym sciagajac plik ****** lub ****** masz mozliwosc zobaczenia jakie pliki znajduja sie w jego wnetrzu wiec jak sie znasz to nei uruchomisz zadnego keyloggera ani wirusa (chociaz po tym twoim poscie widac ze sie nie znasz za bardzo na komputerach, a w szkole na informatyce nauczyles sie tylko jak zmienic czcionke w Wordzie i jak narysowac kwadrat w Paincie)

MuKuL 24-04-2005 08:43

I on ma kurna rację !!
Noob's Attack ! AAAAAAAAAAAAA !
pliki ****** i ****** można podglądać zanim się je zrozpakuje....

Niektórzy niczego się nie nauczą 8o

Alli Toxyczny 29-04-2005 20:59

mukul jestes z białego...masz przeje*ane/nie rozmawiaj z nikim na priv kazdy privi moze byc moj;]masz w*******

Mishima Kazama 29-04-2005 21:20

i kolejny filmik z serii sciagac czy nie... ludzie tak trudno zrobic rehosta?omg to takie trudne? zrobilby ten trep co uploaduje rehosta a nie ludzi straszy ... przeciez kazdy dobrze wie ze niewiele ludzi bedzie sciagalo jesli koncowka to nie.rec a zrobic tego .rec chyba nie jest trudno

Ziomululek 29-04-2005 21:27

Ja pier.....jak nie umiesz otworzyc to zamknij dupe i nie sciągaj!!!wystarczy tylko skrucic nazwe i dopisac rec*

Mishima Kazama 29-04-2005 23:26

to raczej ty nie umiesz z rehostowac tego twojego *******onego noobowego filmiku bo ****a napisales juz kilka postow nic nie wnoszacych do rozwiazania problemu a w tym czasie moglbys juz zrehostowac ten twoj noobowaty filmik dla 12 latkow 100 razy wiec zamknij dupe a tego twojego syfu nie sciagne bo jesli ty go kreciles to musi z niego wyplywac piekna gra

Ziomululek 30-04-2005 08:35

szmaciazu nie znasz sie to zamknij du.... nOObie poczytaj co napisali i nawet nie widziałes filmu to go nie krytykuj smieciu.jak to sciagniesz zmieniasz koncuwke tylko na rec*chyba matka cie nie nauczyła czytać

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02.