![]() |
QL
Dopracowanie , styl tybijski (BUhahahaha), humor, piękno wykonania... Mi się podoba , bo sam jak coś zrobie to nie wychodzi za dobrze... Popatrzcie , że GM Dokien zasługuje na to żeby go poniżać itp. Czekam na więcej :> i myślę że będzie to lepsze , niż oczekują te typy , co mówia że to jest średnie... ( o ile oni mają dusze artysty, i sami coś umia ubazgrać :>). Pozdro... :confused: |
Zajefajniste :D
wykonanie: 10/10 pomysł: 9-/10 |
nawet fajne, ale zgadam sie z innymi ze za dużo tych najazdów na Dokeina...
Ocena: Pomysł: 5/10 (tylko motyw zemsty mi się podobał) Wykonanie: 9/10 (pare niedociągnieć ale i tak spox) |
Dodałem drugą częśc, torszkę krótka, ale trzecia zapowiada się rozbudowana (pod względem fabuły). Wziąłem do serca Wasze uwagi i popracuję bardziej nad częścią fabularną historii. :)
|
Jea. zaczyna sie rozwijac! jeszcze ze 8 odcinkow i masz kupe fan(ek)ow :P
|
Według mnie bylo zarombiste czekam na dalsze przygody i twoje fake :D:P:P:D
|
OMG ale wypas fabuła mnie wciagneła chce wiecej MORE !!!
|
Nie mogłem się doczekać więc daję kolejną częśc! :D I jak? Teraz to sie dopiero zacznie... :D
|
Oj Thim, nieczytelne tabelki. Wybaczam ci jednak, gdyż jest to całkiem miła historyjka :) . "Jakas Laska" na tej radzie - huh. No może być, ale w następnej częsci więcej zamków na dachach B) - Aluzja zrozumiała tylko dla wybrańców.
Hmmm... z tego co ja wiem to braci Faxer jest tylko dwóch, a rada wybrała trzech... może ja też się załapię :p |
A co to za bracia Faxers? Właściwie nieważne, ważne że ja tam jestem ^^
I moje ziomki... Już nie moge sie doczekać nowego epizodu... to jest jak oczekiwanie na SW nowe lolz :D |
Gratz Fake
Pomysł 8/10 Wykonanie 9/10 Next części plx |
@Kosmax
Faxerów jest już :P A jakaś laska, to jakaś tam laska, nie ważna, ale mam zamiar ją uśmiercić. A co do Fake, to będzie scena do płaczu ;p Może jakiś wątek miłosny wstawię ;d |
:d
****a Mac! Czlowieku!!!!! Ten Fake Jest Wy***isty Na Maxa!!!Trzymaj Tak Dalej I Z Checia bede zagladal I Czekal Na Nastepne Losy....
P.S. Wykonanie 10/10 Fabula 10/10 |
Powiem szczerze że to najlepszy fake jaki ostatnio widziałem. Czekam na wiecej!!
|
Super Fake
Pomysł 10/10
Wykonanie 10/10 Poprostu the best jaki narazie widzialem B) |
Wiem, zrzędzę, :P ale:
Obrcność Setzer Gamblera na jednym ze screenów daje do zrozumienia że jest to świat Julera. A Fire Fieldy na zwykłych PvP są koloru rudego, a nie żółtego :P Ogólnie nie można się do niczego więcej przyczepić. Chyba też zacznę tworzyć historyjki. :) |
Te ognie są specjalnie tego koloru, bo był to inny wymiar. Nie wiadomo co to było (narazie). A że Julera to jasne. Na fake gdzie jest zebranie rady wszyscy ludzie to moi koledzy z Julery (nie licząc Last GOD'a, Jakiejś Laski i Men'a).
|
Fejki Wypas, niepowiem ze lepszych niewidzialem bo widziałem, niepodam oceny bo niejestesmy w szkole (Bleh...) ale powiem Ci ze mozesz byc dumny ze swojej pracy.
|
Naprawde kawałek dobrej roboty. najwyższa ocena ode mnie :P
|
Fajne, fajne
9/10 Zaraz to chyba naprawde będą programy do robienia wszystkiego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17. |