![]() |
@offtopic
Avager, wyluzuj troche, pamiętam kiedyś że na jakimś forum był jakiś modek, co wszysci jego nicka źle pisali, i ustalił zasade że każdy kto źle powie jego nick miał bana 8o @ontopic druga częśc już lepsza, bardzo dobrze że dodałeś podpisy |
...
Cytuj:
|
Heh
Cytuj:
|
Fajny komix HAIL OTS!
|
wybaczcie ze nie dodalem dzisaj czesci ale nie mialem kiedy bo huntowalem na dragon lair mialem duzo nauki i wogule ale zrobie wszytko zeby jutro dodac
|
No powiedz...
Kiedy zrobisz nastepne FAKE'i z Commadosem moze ja sie przydam...
|
wykonanie jest ok tylko te golden bootsy i to ze wcina nogi agentom czy komu tam :P.
wykonanie: 8/10 pomysl: 7/10 |
chwilowo nie bedzie nowych fake poniewaz nie mam weny twurczej ale jak wruci to wruca fake
|
eee...
A więc tak: Mogłeś się bardziej przyłożyć, i podorabiać normalne nicki... do tego te Golden bootsy... no i najważniejsze! Sens! Jakiegoś agenta z kumplem atakują inni agenci... a w dodatku na początku nie mogłem się połapać kto jest dobry w tym depo!...Popraw tu i uwdzie, a będzie naprawde wtedy SUPER!!! :) pozdro!
|
jak tlyko jonis wlogujesz sie do tibi to robie nowy odcinek
|
Wszystko OK, gdybs pracowal ze slownikiem ortograficznym przynajmniej 1h dziennie, to nie mialbym zadnych zastrzezen... A po drugie, agenci chybaa dobrze znaja swoj jezyk Ojczysty... :)
|
Poczekajcie
Czekajmy na nastepne fake'i napewno sie ukaze chyba niedlugo......
|
Dokladnie ojczul... to nie boli.... (niewprawionym moze szkodzic ;) )
|
Tja...Parę błendów
wklejanie postaci u tych dwuch ziomów nóg nie było widać Paint plx-po tle dla g bootsów było widac |
Zle napisales "whispear". Pisze sie "whisper". uwazaj poniewaz sa tu mlodsi uzytkownicy i moze utrwalic sie im zla pisownia. Fake'i sa wykonane ladnie i starannie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12. |