![]() |
A ja wam powiem że to jest prawie na 100% fake.
Te kratki ziemi sa idealnie kwadratowe a w tibi sa takie postrzępione. Wiec niech sie autor przyzna... |
ehehhe nie wyszlo :P
Pewnie dostane temat do kasacji ^^ ale chcialem sprawdzić na ile dobry fake... a raczej zrzut z OTSu ^.- Courageous Warrior ehehe niezle wyszedl w funkcji blokera ^.- aczkolwiek co do niego... :P moja postac to Mindscyther... :P
co do tych torchow to zauwazcie ze jeden jest pod dragon shield a drugi pod dlem ;P Ps. zupelnie zapomnialem o tych kwadratach ;( eheheh a na samym poczatku mowilem sobie zeby tego bledu nie zrobic ='( PPs. widac ze niektorzy się nabrali ='P PPPs. sorka za ten 'zart' |
a ja sie spodziewałem bp DSMów :P
|
ehehehe
Szkoda ze to fake ;( mógło tak byc naprawda by byla niezla kaska :D
|
Name: Courageous Warrior
Sex: male Profession: Knight Level: 32 1 combo i po tobie... |
Mi to wygląda na fake'a X(. Z resztą na kiepskiego, bo te kwadraty ziemi brązowe to pierwszy rzut oka nie pasują :p....
|
ta trawa z tym niby piaskiem neizbyt realistycznie wygląda, w tibi jakos fajniej cos czuje ze fake
|
a jush uwierzylem ze to nie fake.. ale i tak gratz bo pewnie nie tylko ja w to uwierzylem tylko wiekszosc ogladajacych ten temat i te sski.. mimo to powodzenia w expieniu i zycze takiego lootu naprawde a nie na fakeu ;]
|
Oryginalnie napisane przez Zielevitz:
Cytuj:
combo-rząd hitów(dwóch lub więcej) dwa to raczej by nie zabily :P pisz zwiezlejsze odpowiedzi :P po 2 oryginalnie napisane by ja ^^: Cytuj:
@kani_mani & Meeen1991 wy tez poczytajcie troche zanim wystawicie komenty ^^ @Qurak Dzięki(mimo iż nie gram już w tibię ;) ) i nawzajem =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |