Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kinari renegade... :) <-- We Burn? We Rox!! ODPOWIEDZ NA SMIERC YUSTY!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33557)

Zegenis 28-04-2005 10:41

Wy naprawde nie macie co robic, co? :>
po PG'rowali byscie sobie a nie tylko bic i bic ;o

Lindlay 28-04-2005 14:44

Myslisz ze jestes fajny bo bronisz sie tymi pedalami z unit ? Huh... Hail Heat.

Saczek Of Titania 28-04-2005 15:48

Jedno pytanko ;)
Jaki właściwie jest cel tej wojny ?:D

A tak na poważnie to skoro jest już wojna to każda ze stron ma prawo angażować w nią swoich kumpli, by przechylać szale zwycięstwa :P.
A to jakich ma ktoś kumpli myśle, ze to jego prywatna sprawa.

P.s Ja już titanie rzuciłem.

Logo 28-04-2005 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
Myslisz ze jestes fajny bo bronisz sie tymi pedalami z unit ? Huh... Hail Heat.

Hail Heat :)

Ju$t4 29-04-2005 15:34

;]

ej nie no ostro zes zjechał kioora ja tam go polubilam :P on jest jak to sie mowi flegmaatyczny taki spokojny itd. :D prosp tesh fany ;] wczoraj sie przekonałam :) ok pozdróFfky :* B)

Thorvind 29-04-2005 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordii
Craven jestes hunted przez Kazadum za Viluma.
Miłego dnia.

Jestem teraz w Szwecji jak wröce to zobaczymy co sie stanie, btw. jak bylo Kinari po Oxxiona i reszte to jakos Kazadum sie balo.
Milego dnia Mordii, niech tylko Kazadum ruszy Cravena.

kani_mani 29-04-2005 18:57

Filmik spoko...

Pogromca pk 29-04-2005 19:13

Titania stanela nad przepascia. W zwiazku z tym połowa titani ma hunta od sprutnego zbysia (reszta jest protektowana przez niego), zobaczymy kto przezyje. Jak na razie Sprutny Zbys nie ma ani jednego deada - to swiadczy o jego geniuszu, mistrzowskim pvp, swietnej strategii, a to tylko niektore egzemplifikacje (lol) jego wspanialej osoby. Nie, nie, to naprawde nie moja postac!

ok teraz moze na temat:
czlonkowie vazz assassination squad to po prostu za male levele zeby ich w kinari trzymac. Sa oni niejako zabawkami vazza, ich wielkiego mistrza i pana, poteznego maga z niezlym aimbotem. Wypelniaja jego wole, w zamian za co otrzymuja protekcje przed pomniejszymi herosami, o jakich mowa w temacie.

Nie, nie mowcie mi ze sie zle czuje, ja jestem powazny. I nie rozmawiam z nikim na poziomie muminków! o.O

Craven 29-04-2005 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pogromca pk
ok teraz moze na temat:
czlonkowie vazz assassination squad to po prostu za male levele zeby ich w kinari trzymac. Sa oni niejako zabawkami vazza, ich wielkiego mistrza i pana, poteznego maga z niezlym aimbotem. Wypelniaja jego wole, w zamian za co otrzymuja protekcje przed pomniejszymi herosami, o jakich mowa w temacie.

Ta to prawda.. ale zeby sie tam dostac trzeba nie lada wyczyn.. i trza znac kogos w Kinari, ja tam jestem dumny z tego. HAIL KINARI!!

P.S Kivian sprawda z Mordim juz wyjasniona :D, pogadalem z nim ;p

Zegenis 29-04-2005 21:45

Thorvind jakim charem grasz teraz ffs?!
Btw. Wiesz kto ja wogóle? :O

Thorvind 01-05-2005 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegenis
Thorvind jakim charem grasz teraz ffs?!
Btw. Wiesz kto ja wogóle? :O

wiem nowy owner Kiviana, jak ci tak bardzo trzeba to moj name to Aramis-Tor.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45.