![]() |
A czym skanowałe¶ ja polecam MKS_VIR ,
jeżeli wykryje ci program(co¶ jak trojan ale żeby go usun±ć trzeba go zamkn±ć), to poprostu Ctrl+Alt+Shift+Delete wyszukaj nali¶cie(powinien mieć podobn± nazwe albo daj zamknij Explorer wy¶wietli ci sie okienko zamykania systemu kliknij anuluj, no i zamknie cie wszystkie programy poza windowsem(a no i musisz klikn±ć zakończ zadanie). i teraz powinło ci to usun±ć. |
Heh
Debile niemaj± co robic tylko virusy rossiewac niech ssie uspokoj± X)
|
Cytuj:
|
Bardzo zły problem
Słuchajcie mam problem.wylogowałem się moj± postaci± aby logn±ć sie drug± po chwili znów lognełem się t± pierwsz± postaci± i zgadnijcie co sie stało,nie wiem jak ale stracilem swoje najcenniejsze żeczy a dokładnie:(dragon hammer ,stell helmet,late arm i legs,dragon shield)co sie stało proszę o odpowiedĽ.
|
zaloguj si edo gry wcisnij ctrl + r i napisz "help I ve been hacked plx"
miels keyloggera kolego i cie obr±bali |
Cytuj:
P.S. Pisanie do CS, GM ze cie shackowali nic ci nie da. Tylko niepotrzebnie im glowe zawrocisz. |
Najlepszym lekarstwem na WSZYSTKIE virusy to dobry firewall (ja preferuje Zone Alarm) i skaner online mks ( http://skaner.mks.com.pl ) To działa na Wszystko :D
|
mi ten skaner nie chce działać !!!!
Dlaczego????? ;( |
Cytuj:
X( nie gadaj takich głupot jak nie masz pojęcia o czym mówisz.. firewall jest koenieczny, ale ani nie chroni przedwszystkim ani nie leczy. skaner mks jest skanerem dostepnym z sieci i nie skanuje calosci plikow..poczytaj na stronce... po prostu po co komu kupować orginalny program jak ma skaner on line? ...bezsens marketingowy.. 8o polecam sciagn±ć sobie wersje demo programu ze strony mks i porzadnie poskanowac system (cały) a raz na jakis czas skanowac sie on line i zawsze być czujnym, jak się włazi na stronki nieznane to pod html moze byc trojandownloader i jesli sie nie podleczycie to keylog sie pojawi :( pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |