![]() |
@up.
I mamy nowy dział ;) |
Frytki1111!!! plax plax plax!
Jestem ZA :-) Prosiłem kiedys Droma, żeby założył grupe na forum dla ludzi z irca, powiedział, że nie, więc na osobny dział też pewnie sie nie zgodzi. Wielbłądy są ZŁE! |
~C~O~N~G~R~A~T~U~L~A~T~I~O~N~S~ - za pomysł. Jestem ZA! |
Może i wielbłądy są złe, ale i tak je kochamy.
|
Do rozpadającej się budy, zabitej czteroma dechami (było więcej ale amatorzy ciepłych piw powyrywali) wchodzi postać w długim, czarnym plaszczu i obszernym kapturze zarzuconym na głowe. Rozgląda się w około zastanawiajac się, jakim cudem buda jeszcze stoi. Swój wzrok zawiesza na posępnym barmanie, który próbuje wyczyścić wysłużoną szklanice za pomocą budnej szmaty.
- Czego?- pyta barman patrząc na przybysza spode łba. - Może i czegoś, ty jesteś Dobo?- pyta zakapturzona postać. - Może i tak abo co?- odpowiada barman z nieco wieśniackim akcentem. - Nic, nic, widzę, że ta twoja buda potrzebuje remontu. Przydało by się tu trochę więcej miejsca. Klimatyzację, widzę, już masz.- dodaje spoglądajac na imponujące luki w ścianach i suficie. - Do czego zmierzasz?- barman zaczyna się lekko denerwować. - A do tego, że ten twój pomysł jest całkiem niezły. - Jaki pomysł?- pyta barman daremnie próbując udać zaskoczenie. - Pomysł na rozbudowe karczmy (czyt. "kanału #Tibia.pl") i stworzenie nowej działalności (czyt. "nowego działu"). jak ktos nie skumał to znaczy, że ma IQ poniżej 20 więc go to nie dotyczy bo jeszcze nie był na IRC-u :P |
Ja mam takie techniczne pytanie:
- na co wam dzial skoro macie IRC? Macie przecierz temat z najlepszymi tekstami z irca, po co wam dzial? Bedzie 10 tematow na krzyz i bedziecie sie cieszyc? "Jakiego klienta uzywasz?" ROTFL... temat na poziomie przedszkola... Przeciez macie kanal, po co wam dzial? Zeby zakladac tematy, ktore i tak byly rozwiazywane na IRCu? |
Moje zdanie jest takie jak W.O.B.a. Po co wam dział, w którym będzie 10 tematów? Już więcej tematów by było, gdybym zrobił działy światów tibijskich :P
|
/me jest jak najbardziej za.
I za to lubię IRC - o ile nie ma bramek, jest on firewallem na n00by. Jakiemu nUpowi chciałoby się instalować jakiś programik, by gadać, skoro istnieją czaty? Jestem BARDZO na tak. Taki dział jest potrzebny. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No cóż, nie to nie. Szkoda tylko, że ostatnio coraz więcej rzeczy napotyka sie na barierę "a po co?", "to nie wyjdzie!". |
Of corse popieram, bo nie chce mi się na IRCu siedziec, a tak sobie podyskutuje na forum ;) Nice idea ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |