![]() |
hehe zarabiste ^^
Smialbymsie gdyby przylazl tam jakis sorc i wam napisal ; exevo gran mas vis ^^ |
a wlasnie ze bym uciekl!!
mialem destroy fieldy! dobrze ze nie bralem swego najlepszego eq ( bohy, crown arm itp ). Miałem przeczucie. Ale na elysii juz nie gram. prawie ciagle sa lagi i kicki wiec gram znowu na Securze. Tak mysle ze mniejsze lvle co tam byly to se shunce skoro na elysii juz nie gram. Więc low lvle z tego trapa BÓJCIE SIĘ!!!
@down : Lekko cieło i nie zd±żyłem się dogrzebać do UH'ów |
Moim zdaniem film byl slaby... Nudzi wam sie ? Ludzie chc± pojsc poexpic, ale nie zrobi± tego, bo jakies oczywiscie jacy¶ cheaterzy (MC), ktorzy najwyrazniej nie potrafi± pisac, bez duzej ilosci wyzwisk chcieli sie zabawic. Ale jak sie wam taka bezsensowna rzeĽ podoba to prosze.... Banujcie sie >.<
@up to czemu nie uciekles ? -.- |
filmik spoko, ¶mieszna była pocz±tkowa dezorganizacja (scout VS parcele :p).
@re: up poexpić? na zamku? to praktycznie jedyna miejscówka która jest zajęta przez noobki 24h na dobę (oprócz resa :p). |
,,!,,
Cytuj:
Masz swieta racje NUDZI NAM SIE BO TIBIA JEST NUDNA ( na poczatku kazdemu sie podoba ale pozniej sie troche zaczyna nudzic B) ) A i ja (Korgan Krwawy Topor ) nie uzywalem mc chodz byl taki zamiar... walilem poprostu Exita i wchodzilem na kolegi postac :] |
Giiiittt. DLa mnie bomba
Wiecej czegos takiego ROX!!! :] Chyba sie na tamten swiat przeniose :] |
SUPER FILM! :D NIezła akcja.
Ten tekst trafi do podręczników od historii. Cytuj:
|
GZ filmiku oby tak dalej 8o 8o :D :D
|
Dajcie znać o następnym takim czym¶. Chetnie zrobie sobie reda. xD Fedej 28 sorc :] Znam druida tse:P
|
Cytuj:
|
haha jak milo widziec pkowanko ekipy z osiedla, nastepnym razem wezcie mnie ze soba :p
|
wtf? system0 a ty kto ?
btw. za tydzień lub ewentualnie za 2 bedzie powtórka :D |
:d
Pkowanie nie jest za super rzeczom ale fajny film ;D
|
Do Tse:
Postanowili¶my z Samerosem i z Lordem of Lagiew pobić was w pk! Lecz dzisiejszy dzień nieudany ( Sameros miał mało czasu :P) www.republika.pl/kaczii/banaplx.rec Ale od razu mówie że nie wyszedł :P Ale jutro wam pokarzemy :P |
ha tacy m±drzy to zobaczymy za tydzień jak zrobimy trapa już jest ekipa 10 osób + archery = niezły hardcore :D
oczywi¶cie będzie filmik xD I rzeczywi¶cie słabe te wasze dzisiejsze pk :P |
Co¶ wam faktycznie nie wyszło. Lipnie troche w porównaniu do poprzedniego:P
@up Mam nadzieje ze jestem w tej ekipie ^^ Fedej Elysia |
Cytuj:
|
xD
W nastepnym trapie bedziemy lepiej przygotowani !! Sprzedajemy loot z tego trapa, kupujemy SD,robimy runki i jazda na zamek !! xD Moze ubijemy Divraela :)
|
uwaga! ponieważ wiele osób chce i¶ć na następnego trapa więc wszystkich chętnych proszę o pisanie do mnie na Wichera Tse jak bede online lub na mój numer gg: 3858176
|
Z Wicherem co¶ już ustalili¶my, ale to niespodzianka :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |