![]() |
Cytuj:
|
omfg
"z 90 distem nawet nie zdąrzą do Ciebie podbiec"
więc wedlug ciebie scouty podbiegaja do ludzi. chce to zobaczyc na filmie. |
Cytuj:
Mylisz sie bo ja tam expie kazda moja postacia i bym nawet w tym Palladyn.i to nie z 90 distem tylko z 68 distem i szlo mi tam bardz odobrze i bardzo przyjemnie. Danthorr.Ale Ty to lepiej se idz na roty jak tak sie boisz o te eleven vilage.A co do 5-6 scoutów to czy slyszales o takie runie jak 'Great fire ball'?? |
ja bym poszedł albo do cyclopolis(pacc plx) albo na guardy z shieldem :)
loot piękny, exp niezgorszy :) i zależnie od lvl'u ewentualnie dragi to powyżej to solo a z blokerem radze ci demonki =D(widzialem filmik jak pall na 19lvlu tam expil) dragi(z dl'ami nigdy nie wiadomo) i to chyba tyle. A co do gfb- święta racja, dziś mi życie uratowało...21lvl pall obkrążony przez 6 cyclopów -.- |
Cytuj:
|
ja uwazam ze sie bardzo fajnie expi palkowi tam
w trudnych sytauacjach uh i sobie moze pomagac ronkami nawet jakies fireball zwykle a loot zawsze bedzie mu sie oplacal a jesli bedzie mial skille powyzej 70 to luzem beda mu sie nawet strzaly zwracaly dodatkowo jakies bow itp na lootek no i luzik;) |
Cytuj:
<edit>I zamieść film jak tam expisz, wtedy Ci z Danthorr'em honor zwrócimy (może nawet przeprosimy) bo powiedzieć że się tam dobrze expi może każdy.</edit> |
dzieki rip -.-
Dzieki rip, że chociaż ty sie ze mną zgadzasz (tak robia rl'e xD)
@reszta Powiedziałem wam, jeśli nie zobacze żadnego filmu z expienia palem w Elven Village (i zwrotu kosztów) to będe miał do was taki stosunek jak do tej pory... :baby: :baby: "Danthorr.Ale Ty to lepiej se idz na roty jak tak sie boisz o te eleven vilage.A co do 5-6 scoutów to czy slyszales o takie runie jak 'Great fire ball'??" zakladajac ze sciągniesz te 5 scotow na 3 strzaly z gfb 3x5x35=525 Tyle mniej wiecej zjadą ci te scouty w te 3 tury gdy bedziesz je bil, to rowna sie 1 uh dla 60~palka (oczywiscie scouty wala czasem 2 strzaly w jednej rundzie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |