Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Sword of Fury(spike na rooku) - pierwszy fake movie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34086)

Toomek 02-05-2005 14:16

to moze być tylko i wyłącznei OTS nie ma innej możliwośći prawie dałem sie nabrać ale wrzućcie to do działu fake

Dabek 02-05-2005 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
No to jak on ma to wam udowodnić? Przecież wam nie da tego miecza.

Może nam go pokazać na trade, chętnie sobie dla tego powodu zrobię postać na azurze(?).

Ale za bardzo go bronicie, to mi wygląda na jakiś spisek (z IRCa?):>

Karlos 02-05-2005 14:20

Dabek good idea:> Niech pokaze na trade :>

Evil Ligon 02-05-2005 14:20

Nie zaszkodzi ci uwierzyć czemu niby mu nie wierzysz ??? zrobił chłopak i ma po co miał by robić podróbe hmm???

Hallabard 02-05-2005 14:21

To gościu niech nagra filmik jak przechodzi po głównym placu na rooku, idzie do training room i zabija stwory z owego pokoju -.- Ciekawe czy gdyby to był OTS to byliby tam prawdziwi rookowcy z Azury i darli by sie jak to na rooku
"szukam polaków do kolonwania itemów"
"Buy rope"
"Buy Mace"

Na OTS nie zrobiłoby się wiernej kopii Azurskiego rooka z prawdziwymi nickami itp itd.
Wtedy dla mnie byłby to prawdziwy dowód a nie raptem 5 sek. filmiku nic nie pokazującego poza Iron helmem, Dw shieldem i SS.

Albo jak ktoś wcześniej pisał w owym filmiku pokazał komuś na trade SSa

Gniew Mroku 02-05-2005 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Bóg zapłać za linki:P

No i gz...albo wykonania questa nad którym pokolenia garczy męczą się od lat, albo znalezieniu sposobu na fałszowanie filmów (przerabianie plików jakimś edytorem hexów, edytowanie przychodzących pakietów, nowa wersja OTS?).

Wybaczcie, ale taki już niewierny Tomasz ze mnie:P

OTS odpada, próbowałem nagrać filmiki z Psychicy(ci co wiedzą to ich sprawa, szczegóły są inlegal) i nie da sie za nic w świecie Tibicam połączyć z servem innym niż oficjalny. Pozostałe 2 sposoby sprawdze.

Bambuko 02-05-2005 14:26

Pisze się illegal.

Evil Ligon 02-05-2005 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gniew Mroku
OTS odpada, próbowałem nagrać filmiki z Psychicy(ci co wiedzą to ich sprawa, szczegóły są inlegal) i nie da sie za nic w świecie Tibicam połączyć z servem innym niż oficjalny. Pozostałe 2 sposoby sprawdze.

Powiedz nam wszystkim z ręką na sercu czy to ots czy prawdziwy server

pkr 02-05-2005 14:28

duzy zonk, moge posiedziec na rooku z takim sprzentem //sprzętem// : D

Sindbat 02-05-2005 14:29

Według mnie OTS. Podobno kiedyś na rooku był taki quest ale CIPy go usunęły :)

Badzo 02-05-2005 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gniew Mroku

Jak nie jak tak!Kiedys widzialem filmik... Bylo nawet tutaj... CObra Queen czy jakos tak

edit:
Użytkowników czytających ten temat: 31 <--- WOW

Thimburd 02-05-2005 14:31

To niech ktoś da linka do jakiegoś OTSowego filmu... ał, to chyba jednak zabronione... Czy nie?

Dwarf 02-05-2005 14:31

Gniew Mroku nie pekaj pokaz nowy filimik!!

Gracz_Tibia 02-05-2005 14:36

Hehe łatwa przeróbka :)
Nagrał OTS 7.4 i udaje że to naprawde : ]
Heh, ludzie nie nabierajcie sie.

Grundos'clubbaser 02-05-2005 14:36

ROFL , ty jesteś pierwszy który go zrobił ? o,O Ujawniając ten film to spike na rooku będzie bardziej spotykany , Gratz wykoanania , ja wiedzialem że ty masz zdolności Gm ;]

Angel of Death 02-05-2005 14:41

Jeżeli chcesz żeby Ci wszyscy uwierzyli nagraj chociaż minutowy filmik jak chodzisz po rooku , zabijasz jakiegos monstera albo coś :>

Prus 02-05-2005 14:42

Jak to nie fake, OTS to powiedz jaki klucz itp. trzeba miec do tego questa. Z gory dzieki wielkie.

duch 02-05-2005 14:44

To jest 0ts bo znam taki :p a wogule taki quest jest ale tylko na Spike sworda i jeszcze jedno po drugiej stronie jest Magic Longsword a to ....

Angel of Death 02-05-2005 14:46

Screen to fake ;] Spójrzcie na " : D " Powinno być na środku a nie z prawej strony.

Valai 02-05-2005 14:46

Fake plx?
1.Weighs nie weights.
2.MLS, Golden Helmet, Unholy / honour shield ? - powyżej i nawet nie zajrzałeś?
3.W zwykłym spike swordzie nie pisze ,że to sword of fury. Pozatym Sword of Fury to z małej powinno być.

FAKE!!!!!!!!

Niezły jesteś ale zmień dział.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20.