![]() |
to moze być tylko i wyłącznei OTS nie ma innej możliwośći prawie dałem sie nabrać ale wrzućcie to do działu fake
|
Cytuj:
Ale za bardzo go bronicie, to mi wygląda na jakiś spisek (z IRCa?):> |
Dabek good idea:> Niech pokaze na trade :>
|
Nie zaszkodzi ci uwierzyć czemu niby mu nie wierzysz ??? zrobił chłopak i ma po co miał by robić podróbe hmm???
|
To gościu niech nagra filmik jak przechodzi po głównym placu na rooku, idzie do training room i zabija stwory z owego pokoju -.- Ciekawe czy gdyby to był OTS to byliby tam prawdziwi rookowcy z Azury i darli by sie jak to na rooku
"szukam polaków do kolonwania itemów" "Buy rope" "Buy Mace" Na OTS nie zrobiłoby się wiernej kopii Azurskiego rooka z prawdziwymi nickami itp itd. Wtedy dla mnie byłby to prawdziwy dowód a nie raptem 5 sek. filmiku nic nie pokazującego poza Iron helmem, Dw shieldem i SS. Albo jak ktoś wcześniej pisał w owym filmiku pokazał komuś na trade SSa |
Cytuj:
|
Pisze się illegal.
|
Cytuj:
|
duzy zonk, moge posiedziec na rooku z takim sprzentem //sprzętem// : D
|
Według mnie OTS. Podobno kiedyś na rooku był taki quest ale CIPy go usunęły :)
|
Cytuj:
edit: Użytkowników czytających ten temat: 31 <--- WOW |
To niech ktoś da linka do jakiegoś OTSowego filmu... ał, to chyba jednak zabronione... Czy nie?
|
Gniew Mroku nie pekaj pokaz nowy filimik!!
|
Hehe łatwa przeróbka :)
Nagrał OTS 7.4 i udaje że to naprawde : ] Heh, ludzie nie nabierajcie sie. |
ROFL , ty jesteś pierwszy który go zrobił ? o,O Ujawniając ten film to spike na rooku będzie bardziej spotykany , Gratz wykoanania , ja wiedzialem że ty masz zdolności Gm ;]
|
Jeżeli chcesz żeby Ci wszyscy uwierzyli nagraj chociaż minutowy filmik jak chodzisz po rooku , zabijasz jakiegos monstera albo coś :>
|
Jak to nie fake, OTS to powiedz jaki klucz itp. trzeba miec do tego questa. Z gory dzieki wielkie.
|
To jest 0ts bo znam taki :p a wogule taki quest jest ale tylko na Spike sworda i jeszcze jedno po drugiej stronie jest Magic Longsword a to ....
|
Screen to fake ;] Spójrzcie na " : D " Powinno być na środku a nie z prawej strony.
|
Fake plx?
1.Weighs nie weights. 2.MLS, Golden Helmet, Unholy / honour shield ? - powyżej i nawet nie zajrzałeś? 3.W zwykłym spike swordzie nie pisze ,że to sword of fury. Pozatym Sword of Fury to z małej powinno być. FAKE!!!!!!!! Niezły jesteś ale zmień dział. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |