Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Problem z KnightOnline... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34096)

Racon 10-05-2005 19:04

Sterwoniki nie został mi direct gdzies na forum pisało ze potrzeba directa 9.0b a ja mam 9.0c instaluje 9.0b teraz ale nie wiem co się stanie gdy bedą 2 :) najwyzej komp wybuchnie :)

tomcio3396 10-05-2005 22:32

kto mi powie coś takiego: skąd wziąć blood of woolf albo jakoś tak (potrzebne do urzycia czaru rouge dostępnego od 30 lvl)??

Pramus 11-05-2005 16:55

Na pewno to sie nazywa blood of wolf??

Diamentowe Ostrze 11-05-2005 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Jest coś w stylu depo... W mieście są 2 kobiety ale zapomnialem jak się one nazywają. Jak tylko się dowiem dam EDITa. W jakimkolwiek mieście i u którejkolwiek z nich jest wspólne Depo, czyli wszędzie mamy te samy itemki inaczej niż w Tibii. Co do goblinów:
Gobliny są koło wioski Piana Village, lecz dokładnej drogi nie pamiętam... Poszukaj na polskich forach w internecie, a napewno znajdziesz. :)

Inn Hostess

krew wilka kupisz tam gdzie strzaly -.- to taki zab zakrwawiony

sorcer3 11-05-2005 20:31

Pomoc

Jak klikasz serwer i wyskakuje ci disconnet to nie klikaj ok tylko jeszcze raz na inny serwer o tej samej nazwie npKlikasz diez2 wyskakuje disconnet to wtedy klikasz diez 1 . jesli znowu wyskoczy to samo to klikaj na ten serwer az do skutku.mi zawsze dzialalo :D .

P.S. jesli nie masz zamiaru placic za granie w knight-online to informuje ze za darmo mozna grac do 1czerwca.

tomcio3396 11-05-2005 21:16

dzieki wszystkim za pomoc :D

Caer 11-05-2005 22:16

Sciagnalem, wlaczylem... I to wyglada na rzeczywiscie fajne. Tylko mam problem. Na poczatku jak wyskakuje to okienko co sie wpisuje login i haslo, wpisuje wszystko co trzeba, daje submit, okienko mi znika i nic sie nie dzieje, gra sie nie wlacza(w zyciu nie widzialem takiego dlugiego zdania^^). HELP ME PLXOR!!!!

Pramus 12-05-2005 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Sciagnalem, wlaczylem... I to wyglada na rzeczywiscie fajne. Tylko mam problem. Na poczatku jak wyskakuje to okienko co sie wpisuje login i haslo, wpisuje wszystko co trzeba, daje submit, okienko mi znika i nic sie nie dzieje, gra sie nie wlacza(w zyciu nie widzialem takiego dlugiego zdania^^). HELP ME PLXOR!!!!

Ej ale tam gdzie wpisujesz passy to masz pelny ekran czy w oknie??? Jak masz w oknie to oznacza, ze sciagales gre z mirrora, a na www.knightonlineworld.com jest blad, ze link do downloadu z mirrora jest do starej wersji gry i sobie nie pograsz...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamentowe Ostrze
Inn Hostile

To się nazywa Inn Hostess, a nie In Hostile :p

Caer 12-05-2005 17:10

To skad mam sciagnac nowa wersje tej gry? Gdzie moge znalezc jakies inne serwery? Bo jak zainstalowalem i pierwszy raz uruchomilem ta stara wersje to mialem tylko Odin i Xydonis 1 i 2.

Pramus 13-05-2005 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caerlionne
To skad mam sciagnac nowa wersje tej gry? Gdzie moge znalezc jakies inne serwery? Bo jak zainstalowalem i pierwszy raz uruchomilem ta stara wersje to mialem tylko Odin i Xydonis 1 i 2.

Jak na www.knightonlineworld.com wybierasz Download masz do wyboru ściąganie z głównego serwera lub z Mirrora. Należy wybrać ściąganie z głównego serveru :D

Caer 13-05-2005 17:50

Juz se sciagnalem tego klienta, tylko ze teraz jak proboje sie zarejestrowac na www.knightonlineworld.com to mi pisze ze albo ID jest zajete albo ze wystapil blad podczas rejestracji. X( Probowalem prze IE i przez FireFox'a i w zadnym nie dziala. Ciagle wyskakuje ze wystapil blad podczas rejestracji. Ja nie wiem czy uda mi sie to kiedykolwiek wlaczyc... ;(

Wszystkie problemy zostaly pokonane B) Moge sobie w koncu spokojnie popykac.

Vomusu 14-05-2005 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
- robimy w Moradon 15 lvl, a następnie teleportem udajemy sie do PIANA VILLAGE i expimy na Gavoltach, następnie Werewolfach, a na końcu np. na Ape. Im dalej oddalimy się od wioski, tym lepsze będą potworkim, co także oznacza to, że jest tam bardziej niebezpiecznie.

On gra orkiem nie czlowiekiem wiec jak ma isc do piana?

Pramus 14-05-2005 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vomusu

A nie widziales nigdy Orca w Piana Village? <lol>

Luckq 14-05-2005 16:32

Cytuj:

Tak samo jak człowiek, tylko innym teleportem.

Vomusu 15-05-2005 09:23

Taaaaaak? To powiedzcie jakim.

Pramus 15-05-2005 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vomusu
Taaaaaak? To powiedzcie jakim.

Ja nigdy tam nie gralem ta zielona rasa (kto wam powiedzial, ze to orkowie??) wiec nie wiem ktorym teleportem, ale jestem pewien, ze mozna sie nimi dostac do Piana Village.

Vomusu 16-05-2005 21:35

ok-ta rasa nie nazywa się Orkowie tylko Karus...

Stefan12532 19-05-2005 22:08

no wlasnie. po sciagnieciu k online update-tuje ci gre. Ile to u was trwalo bo ja czekam pare godzin a update dalej... ehh

Pramus 20-05-2005 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igomas of Heavy Magic
no wlasnie. po sciagnieciu k online update-tuje ci gre. Ile to u was trwalo bo ja czekam pare godzin a update dalej... ehh

SCIAGALES INSTALKE Z MIRRORA CZY GLOWNGO SEVERA??? BO NA WWW.KNIGHONLINEWORLD.COM JEST MAIN SERVER ORAZ MIRROR. JEST BLAD NA STRONIE, PONIEWAZ MIRRO WYSYLA NAS DO STAREJ WERSJI GRY, CO NIEUMOZLIWIA NAM GRE NAWET PO ZAINSTALOWANIU PATCHA....

Stefan12532 20-05-2005 21:31

ok to nastepne pytanie:

kiedy na www.knightonlineworld.com prubuje zalozyc konto przy wybieraniu panstwa...wlasciwie nei moge wybrac bo ... zamiast pokozania sie tej stroniczki z krajami to "change ..." czy jakos tak zaznacza sie ...ni kumam halp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41.