![]() |
bardzo fajny filmik, nie za wysoki level, nie za dobre skille, ale masz gdzie expić. Dzięki, ja też tam bede expić
|
@up
mam nadzieje że nie grasz na solerze :D bo wtedy by więcej osób tam było a co do skilli...mam 22lvl juz i nie expie póki nie zrobie 62+ distance :D a potem na dragi :> a może gs'y ? zwłaszcza że kumpel<pozdro vibafe>obiecał że jak zrobi 28lvl to postawi mi monka :D |
Gratz filmiku.Bardzo mi sie podobal.Szkoda ze ci p armor nie zlecialo z valkiri;/
Niedlugo tez tam pojde i zrobie filmik:) |
@up
a wiesz że poprzedniego dnai na respawnei 3 valkrii 2 p-army zlootowałem? :D to tak jakbym z 5-6 dragów 2 drag shieldy :) |
Lol tak sie martwisz o to czy ktos obejrzal... po co zreszta ciagle piszesz ile kto obejrzal i ile skomentowal? Zonk...
A cpo do filmiku jest calkiem spoko ;p |
Keyloger to to nie jest :p Ale wydaje mi się bezsensowny hunt z boltami na amazonkach itp. strata boltów mogłeś iść am ze spearami a nie traciłeś bolty na amazonki... I radził bym ci popracować nad skillami bo twoje to za dobre to nie są :p
PS: Kiedyś jak grałem na Aldorce(pvp) znałem kolesia który na 14 lvl pallem miał skille 70/64 :p |
ale ja nei cierpie zbierac spearow a amki uciekają cały czas :/
teraz mam przerwe do ok 12lipca bo mi sie znowu tibia znudziła...ale mam zamiar trenić do minimum 65-67 distance zanim zrobie 23lvl... |
Cytuj:
|
@up: aaa... jestes na tym forum od 6miechow!! nawet jesli sciagniesz z tej stronki to i tak zaraz napiszesz drugiego posta ze wyskoczyl ci jakis blad bo tov jest filmik sprzed x miechow czyli sprzed update...:(:(:(
|
Jak chcesz to napisz do mnie w grze Phoenix Malther to skoczymy na orcland, moze i do fortecy sie uda wejsc ;)
|
Hehe dzięki za propozycje...ale ja już nie gram, oddałem postać :(
Tibia mnie znudziła...poza tym nie miałem już na nią czasu :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |