![]() |
Bez zastanawiania - n3m3s!s.
Jakuby górą! ;) |
Czuje lekki plagiat z tym konkursem, niektórzy pamiętają sławni forumowiczowie :P.
a tak w topicu to cóż... Jestem pomiędzy Kaldem a Dobem... wstrzymuje się... |
n3m3z!s-Jako jeden z niewielu moge go pamietac kiedy jeszcze aktywnie pisal. Spotkatez jakies pol roku temu na IRCu. Milo sie gadalo, chyba o pierwszej w nocy poszedlem spac ;) Szacunek ;)
|
Hmm.. i teraz mam dylemat.... Adolph czy Kaldrick...
Gdybym mogl wybralbym ich obu.. A bede inny niz wiekszosc i wybiore Adolpha xP Hmm.. Czemu on? Jakos... Potrafi mnie przywrocic na ziemie... Wysluchac... A potem uspokoic. Cholernie ciekawa osobowosc... |
gdyby był jeszcze Yon to na niego, za podtrzymywanie "grafiki" na poziomie,
A tak to oddaje głos dla Pana pochodzącego z ... zresztą Kald. |
Oddaje głoś na Barona Kaldricka za ogólny poziom wypowiedzi. Potrafi zjechać użytkownika jak nikt inny. Uważam go za człowieka inteligentnego, wykształconego itd...
|
Mój głos widzę już nic nie da bo Kald raczej wygra. Ale sobie oddam swój głos na pana Supreme (SuPeRMAN). A dlaczego? Bo mnie przygarnął i ze mną rozmawia. ;)
|
She devil.
Czemu? Bo tak:P Jakas taka sympatyczna sie wydaje ;) |
She_Devil
po co? bo jest ją... <j/k> jest sympatyczna czasami wkurzająca ma dziwne poczucie humoru... tak bardzo dziwne ale śmieszne 8D |
Gremlin. Czemu ?
Zawsze podaje sprawdzone, i wierzytelne informacje. Wydaje mi sie, ze jest to czlowiek o wielkim spokoju ducha xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Także wybór jest trudny, z obecnych użyszkodników forum których mógłbym wyróżnić i których pamiętam od dawna większość jest modami, Gimli, sędziwy krasnolud który zawsze pisał mądrze i nie wdawał się bezsensowne dyskusje, Gremlin, zawsze potrafił porządnie dogryźć, Hege nie tylko za jego opko, oczywiście Scor za całokształt. Z userów to chyba Supreme :p pomimo jego niechęci do mojej osoby, Gonzo. Jednak ostatecznie: Scor. |
Zenonov, dlaczego? Bo jest glupi, wredny obrażalski i zawsze przytakuje jak zaczynam pierprzyć, za to go lubię.
|
Cytuj:
Danka i Dobo. <edit> Uzasadnienia: Danka- No bo jest spoko zią, joł;) Dobo- Bo jest melomanem. |
Mam dylemat... Miedzy SuPeRMANem a Hegemmonem... Ale chyba postawie jednak na Hege. Za rozum i genialne opowiadanie.
|
Oddaje swój głos na Raula. Bo to on zawsze czuwal nad tym forum nawet jak nie był moderatorem. To on znajdywał prawie wszystkie ankiety i jako pierwszy dawał polski tłumaczenie na forum. Pozatym jego zdjęcia oraz dopiski do nich są wręcz fantastyczne. No... i można z gościem pogadać bo tak się stało że grałem z nim na jednym świecie i potrafił zamienić kilka słów. Teraz w roli modka sprawuje się świetnie i wogle nie widzę nikogo innego kto mógłby wygrać ten konkurs (za wyjątkiem Kaldricka).
|
Raul!
Nie wygrał u mnie w 100% ale zdobył taką przewagę, że postanowiłem postawić na niego. Pamientam go jeszcze jak grał na Julerze, ehh... Na forum też się dobrze sprawuje. Dobra, ja już swoje poiwiedziałem. Dla niesłyszących - RAUL - i tyle -.- |
Dobo. Dlaczego?
Bo głosowanie na Doba jest ZŁE! |
Ja glosuje na Barona dlatego ze umie sie wypowiedziec,dobrze i na temat. A pozatym potrafi komus przywrucic rozum lub wyrzucic glupie mysli z glowy :P
|
Dobo i BK. Zdecydowałem, że albo zagłosuję na obu albo na ani jednego. Wybrałem pierwszą opcję, bo jestem niezdecydowany. Plx.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |