Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   SS z Demona Quest (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34473)

Vasemir 07-05-2005 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tedi
Tego qesta wykonał już dawno (Cenzura) ;). I Tylko pomógł zrobic sanerisowi i temu drugiemu. A co do połówki demon seta to nie jego ;) hyhy

Hełm może i od Sana wziął, albo od Doris... nie wiem :P

A zbrojkę Sir Maximo wziął z anni przecież. W pewnym sensie można powiedzieć, że po części i jego arm bo jego kumpla ;)

I nie wiem czego się czepiacie Rynka... pokażcie gdzie on napisał że części z demon setu to nagrody. Napisał że to ss "nagrody" (l.p. czyli jednej :P), a na screenie widnieje wandzik.

Pozdro all i wyluzujcie...

Johnek 07-05-2005 16:25

Zal mi was tych ktorzy krytowali tego ssa
1.Quest nie jest latwy i dostaje sie crystal wanda i sd x2 jakos tak nie bylem tam nie robilem go bo mi sie niechce
2. Po co sie odzywaja te osoby ktore nigdy nie robily tego questa a *******ą glupoty ze szok nie byles nie odzywaj sie bo bys wszedl i szybki tp...
3.Rynek dal ss'a z demon armorem i d-helmem ludzie na jego lvlu nie nosza takich eq..btw Demon Armor jest to 1 demon armor na servie wiec jest sie czym chwalic.
4.Zrobiliscie mu pojazd bo ma lepszy eq od was ciekawe?
@Nice ss Rynek tylko szkoda akci pozniejszych ;/
@Tedunio po cześci to demon armor jest jego bo dostal go w prezencie jesli sie nie myle a demon helmet jest jego mamy a w rodzinie wszystko sie zachowuje

Dabek 07-05-2005 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnek
Po co sie odzywaja te osoby ktore nigdy nie robily tego questa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnek
jakos tak nie bylem tam nie robilem go bo mi sie niechce

Czyżbym wyczuwał w twojej wypowiedzi nutkę hipokryzji?:>

Norrin 07-05-2005 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Of the Mage!
Eee myśliz ze ktos sie na to nabieże??Moze jakis free items ale nie ja albo ktos inny..

Ja się nabrałem. Poszedłem i nie było ani rękawa z armora :(
"Free items" .. hmm pewnie tak zrobisz zaraz po tym jak ci się kolejka skończy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Of the Mage!
Po pierwsze nie ma takiego questu a po drugie to sciagnoles swój armor i helmet i to chyba byl demon arm i demon helm ....

A Ty miałes kiedyś lvl wyższy niż 30-ty?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biedny
Ehm... Został totalnie wybrechtany i wstyd sie odzywać

Twojej następnej wypowiedzi też nie widzę, teraz wstyd się odezwac?

Każdy kto zna questa wie co jest nagrodą i wyłapał od razu o co chodzi.
Z tego co zostało połowa w życiu tam nie dojdzie.

A spekulować sobie możecie, IMO nagrody razem z częścią seta wyglądają całkiem fajnie. Bo zrobić ładnego screena też trzeba umieć.
Ale można się było tego spodziewać, że na taki widok część ludzi ociera ślinę z ust i nie myśli racjonalnie.
Wszyscy, którzy nadal sądzą odwrotnie niech sobie spojrzą na Nazwę Questa i nazy wyłożonych itemków ... oooo i już zaczynamy kapować? :D

Hoot 08-05-2005 18:55

Sciema

Polozyl swoje eq i mysli ze Blyszczy !! X(
Lol jeden X(

moF 08-05-2005 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoot
Polozyl swoje eq i mysli ze Blyszczy !! X(
Lol jeden X(

Nastepny ktory nie przeczytal calego topicu ... naprawde masz 15 lat :> ?!

Topic@: Szkoda ze tylko jeden ss ;( gz eQ :P

Rax 08-05-2005 19:32

Eee chlopie troche dales bo Demon Helmet i Demon Armor nie wypadaja z Demony :/

Tedi 08-05-2005 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rax
Eee chlopie troche dales bo Demon Helmet i Demon Armor nie wypadaja z Demony :/

n/c...................

Rynek 09-08-2005 08:16

Moze ten temat jest juz stary ale wrocilem do niego i chcialem napisac ze ludzie w tym kraju nie wszyscy ale wiekszosc to kompletne debile czy wy nie rozumiecie ze polozylem ten eq tylko dlatego ze jak powiedzial norrin ladnie wygladal i pasowal do nazwy "Demona" Demon helmet i demon armora dostalem od przyjaciela i bardzo mu dziekuje za to mialem sie czym chwalic bo jak powiedzial Johnek to byl i jest pierwszy demon armor na servie a poza tym posiadal go koles na lev 86 padlem bo mialem laga i nie dalo sie tego ukryc bieglem jak ciota za wrl zamiast obok niego -.- pokazcie mi chociaz jeden wyraz gdzie napisalem ze 2/4 demon seta to nagroda z questu nie wiem jak inni ale wole bardziej brow mimo ze wolaja free items niz niektorych polakow czasami mi wstyd ze wogole zyje w takim kraju..........

Wrzood 09-08-2005 09:58

a wg. mnie badziewny temat nadajacy sie dawno do kasacji zreszta zdazyles juz zalozyc nowy i w ten sposob forum sie zasmieca ... ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53.