![]() |
Cytuj:
|
Rób dalej , czekać sie nie chce
|
Cytuj:
|
Mam nadzieje że ci dobrze pujdzie z fake stroy
|
Cytuj:
Co do tematu to robisz jeden wielki badziew. Paskudnie mi sie nie podoba, a w dodatku ta denna fabula... |
Cytuj:
[offtopic]Tak to był lis[/offtopic] powtarzam moje zdanie... nudne. |
Skoro napisany został ten program do czcionki tibijskiej to należy wszystkie fake'i oceniać według najmniejszych szczegółów, a więc:
Ogólnie: - Temat "Nasze pierwsze fake'i się kłania", - Nudne, - Beznadziejny pomysł. Pierwszy obrazek: - Źle usawione napisy, - Źle usawione nicki, Drugi obrazek: - Źle usawione napisy, - Źle usawione nicki, - Brak przejścia między ziemią a trawą, - Dwarf źle stoi, Trzeci obrazek: - Źle usawione napisy, - Źle usawione nicki, Czwarty obrazek: - Źle usawione napisy, - Źle usawione nicki, - Brak przejścia między ziemią a trawą, - Beznadziejny efekt. |
Fuuj ale obrzydkie! Lepiej nie rób następnych części xD
Ocena -1/10 Nuda!!!! |
Lol!
Ile ma Się czekać na cz.3???
Albo następny Człowiek-leniwiec któremu się odechciało robić dalej!!! Kurde, a w dodatku obejrzałeś film W.P. i teraz chcesz to skopiować! To Ci nie wyjdzie! Już od samego początku Ci nie szło! Krasnolud powinien zaatakować Elfa(bądź wyrażać inną niestmpatyczność np."Spadaj Ty dupku") :D A ty zrobiłeś jakby Się od razu zaprzyjaźnili, ja bym na twoim miejscu 1.Dał se spokój lub 2. Zrobił od nowa cały fake. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |