![]() |
No wreszcie kto dał film z necro qesta :) Jedno pytanko, jaka tam jest bramka lvlowa :blazen:
|
Nice :)
Siemasz mistrz fajny film ale hita walnoł archwizzard 501 czy cos takiego wow :) Gz wykonania questu
Pozdro od norfa :) Rox Lucera :evul: |
Cytuj:
Oto jak sorcem zrobic ten quest solo: (WSZYSTKO NA MANA SHIELDZIE) a) Ropasz sie i summonujesz DSa. b) On luruje cala ekipe, wiec Ty ropasz sie i robisz UE... c) Summonujesz nowego DSa, do blokowania i najpierw rozwalasz priestessy, a potem necro... Lol :] Inne profesje solo tego nie zrobia... |
Cytuj:
|
FAjne nawet bardzo. Jak możesz daj więcej
|
Cytuj:
Mogą to zrobic wszystkie profesje Moim zdaniem szkoda UE, wystarczy gfb ;) |
Ludzie, policzyłem ile było tego chłamu podczas pierwszego wjścia z niewidką:
demon skeleton - 3 ghost - 3 vampiry - 3 priestess - 2 ghoul - 1 nekromanci - 3 Łącznie - 15 Człowieku podziwiam Cię i gz questa :D |
Musze was zmartwić...:(:(:(;(
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Nie starczyło mi okienka battle :P:P:P:P:P:P:P:P |
no nareszcie ktoś z lucery
dop. Thos Shex |
Cytuj:
~Mistrzulek~ Edit: Ohohoho 860+ pobran a to tylko na tibia.pl siedzi ^^ |
Jeszcze nie oglądałem ale pewnie zawalisty ;)
|
No, bardzo ladny filmik. I tak poszlo (wedlug mnie) zadziwiajaco malo UHow :P
Mam tylko 1-2 pytanka :P - Co jaki czas respawnuja sie te nagrody? Po kazdym save-servie? ;] - Czy ten sorc cos dostal za to "wyczyszczenie"? ;) |
Fajny filmik jak sobie kupie pacca to wynajme mojego kolege sorca na celescie i mi tam te wszystki paskudstwa "wyczyści" :P tylko jeszcze się musze dowiedzieć gdzie to jest:>
Autora filmy prosze o podpowiedz w sprawie lokalizacji questu ;D Na privie oczywiście :p |
wyrypiste
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |