Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pabolo21
Besn.... Kto tu się "śmieje"? Fre Ithil, tylko to zauważył i dał Nerox'owi radę (przynajmniej tak myśle :P) Ja to skwitowałem, że na takim servie nie można mieć wszystkiego (to miałem na myśli).
|
Nie wiem jak ty, ale ja tekst taki jak: "Popraw M lvl bo masz beznadziejny jak na osiagniety lvl. Na serwie ktorym gram to ludzie z 60+ biegaja juz z takim m lvl." uważam za conajmniej lekko wyśmiewający porownywujac 100 lvl do 60, a napewno nie uważam tego za radę
Cytuj:
I dlaczego uważasz że NASZE umiejętności gry są znikome? Gram na Eternii swego czasu był 41 mlvl na 24 lvl (oczywiście bez żadych porównań), i od razu "...umejętności gry znikome..." ...?
|
Jednym z głównych jak nie głównym elementem gry jest właśnie zdobywanie doswiadczenia, stojac przed dp i robie runek przez pol roku nabijajac przy tym 30 lvl jest moim zdaniem brak umiejetnosci, chyba ze uwazasz ze klikanie co 10 minut na hotkeya jest wyczynem.
Cytuj:
Poza tym, stanie przed dp (bez mówienia BR?) chyba nie jest takie złe?
|
Jasne ze nie jest, powiem nawet, ze jest to bardzo wazne, bo bez takich osob nie mialbym skad brac runy.
Cytuj:
Nie wszystkim zależy tylko na Hiiiiighhhh lvl, można popatrzeć od strony praktycznej ;) wiekszy mlvl -> wieksze dmg -> wieksze dmg mniejsze zużycie runów, szybszy exp... ;) I think... Oczywiście różni ludzie różne cele/upodobania, a możliwe, że takż różne servy różne cele... ;)
|
Poruszasz inną kwestie, każdy robi to co lubi, to jest oczywiste, każdy gra jak chce i o tym nic nie mowilem, jednak umiejetnosci w grze nie nabiera sie poprzez spalanie many sluchaniu opowiesci kolegow, czytaniu forum, nabiera sie natomiast przez czynna gre, rozwijaniu postaci, pokonywanie kolejnych coraz silniejszych potworow, co jest scisle zwiazane z lvlem, a nie mlvem postaci, widziales kiedys bramke mlvowa? Sprawa dmg jaka przedstawiasz jest dla mnei smieszna, dla porownania wciaz ten sam swiat, najwyzszy mlv 55ms 64 mlv, uwazasz wiec iz ten mag jest bardziej wydajny, robi wiekszy dmg i szybciej robi expa niz nerox z 100 lvl i 60mlv? a te osoby graja tyle samo czasu na serverze i zmartwie cie ale nerox ma wiekszy dmg, jest bardziej wydajny szybciej expi i to kilkukrotnie, powiedz gdzie 55ms zrobi 150k/h expa? mzoe miec i 1000mlv ale tego nie zrobi, powiem inaczej, nic ci z mlv jak nie masz odpowiedniego lvlu.
jo ; p
|