![]() |
Cytuj:
Mogli by więcej ciekawych rzeczy zrobić dla FACC, tak jak z miotłami i dywanem i za mniejszą cenę .... (500k-lol) |
Cytuj:
http://www.tibia-alumni-society.net/...ious/broom.jpg tym? ^^ |
Dobo to jest fake czy prawdziwy ss?? I wiadomo jaka to jest wyspa??
EDIT: I po za tym to bardziej pzrypomina(o ile nie jest) Warlord Sworda a nie Magic Longsworda :P |
Te demony fajnie wyglądają,widze że łatwe to nie było zadanei a co do broom to jak się podlatuje na brzego to ona znika czy można na niej latać ciągle?
|
Bo najlepiej to zrobic turniej quiditcha a miotlach :D
|
heh Dobo wlasnie chcialem tego screena zamiescic ;p
screen pochodzi z cobalt tower, mozna tam znalezc duzo innych ciekawych ss http://www.tibia-alumni-society.net/...ots/index.html |
To podobnie jak z Fire Devil-a wypadają...widły :]
Sam mam takie :D EXTRA wyglądają, i zapewne tak jak miotła do niczego nie służą... |
A mi się wydaję, że każdy przedmiot ma swoje zastosowanie. Tylko z kąd mam wiedzieć jak i do czego użyć tej np. miotły albo kałamarzu (znalazłem na rook pod labiryntem) :D
|
Miota jest potrzebna ! A jakże !
No bo czym naprzykad wysprzątasz domek co ?! ;) A tak naprawde to służy do tego samego co : -lustro -czaszka -kość -część amuletów (np.: golden ) - i tym podobne śmiecie :)) |
Kliknij na miotłę, weź Use i kliknij na sobie. Wtedy możesz polecieć gdzie chcesz na kontynencie. :-P
Jakby ktoś nie wiedział, to jest żart. 8) |
Faj ny bajaerek taka miotła szkoda,że niemożna na niej latać.Co za komfort podróży:D
|
Ściema
Ściema to prawie wszystkie komenty może każde zawiera źdźbło prawdy ale komentarz do ozdoby domq jest w 100% dobry
|
Miotła + BP Firebomb + stealth ring or Utana vid =
F-117a niewykrywalny przez GM-ów niszczyciel n00b-ów :P :P :P :P :P :P :P :P |
ehh... po co komu miotła :D
miotła jest dla wiedzmy nieraz morzna jak ktoś chce do domu włzyc :P :)) |
widzialem tescreeny ale mam ja i nie wiem co z nia zrobic to ją wywalilem :rolleyes:
|
Mozna by bylo wprowadzic umiejentnosc walki na miatle :D
i specjalne ataki:D |
Hehe szkoda, że nie można na miotłach latać. Moja mama jakby grała zajęła by pierwsze miejsce! 8o Obiło mi się też kiedyś o uszy o nijakim latającym dywanie :P Ale nie wiem czy to wytwór czyjejś wyobraźni czy quest z Tibi 1.1 :D
Pozdro |
Latającym Dywanem mozna dotrzec na Darishie (tak mi sie wydaje)
Znajduje sie w Goblin Hills :D |
latające dywany są na górze gobków, na darashii i na edron. można nimi podróżować tak jak statkami.
|
Hehe ja tez mam miotle w dpo sobie lezy bezuzyteczna :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |