![]() |
Cytuj:
|
mi raz nie chce a raz chce ;o
Could not find character Character Abroth does not exist. a clemnes wchodzi teraz |
Cytuj:
|
Lolx
Cytuj:
dragon scale legs to liczba mnoga, a przed liczb± mnog± się nie stawia "a". |
Cytuj:
|
"Pierwsze DSL w Tibii ( No fake,no keylogger ) "
Bo to ots :D |
Nie jest to Test Server poniewaz:
Cytuj:
Nie jest to Open Tibia Server poniewaz sie go uruchamia pod Tibie 7.1. Wiec na TibiiCam 7.4 by ten film nie poszedl. Nie mam zadnych dowodow ze jest to fake wiec nie osadzam tego pana. A co do tego Cytuj:
JEZELI NIE ZNALEZLISCIE OPISU WLASNEGO NA TIBIA.COM/PL TO PO CO WOGOLE SIE ODZYWAC No to chyba na tyle. |
Cytuj:
|
Gratz dsl
Sk±d masz:>? |
Cytuj:
A co, nie wiesz, ze teraz s± OTSy pod Tibie 7.4? |
Cytuj:
To nie zaden Open Tibia Server! Pograj w otsa 7.1/7.4 i zobaczymy czy to bedzie podobne do Tibii ;) Edit: Cytuj:
|
hmm widac quest na Dsl dziala i NIE SA TO PIERWSZE DSL (KIEDYS KOLES MIAL I WRZUCIL DO WODY KONCZAC GRE) :P
Gz dla tych panow Character Information Name: Aboroth Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 41 World: Isara Residence: Edron Character Information Name: Clemens Sex: male Profession: Elite Knight Level: 98 World: Isara Residence: Thais Guild membership: Unblemished of the Flawless Jak widac na sorcu nie trzeba hiper lvlu zeby to zdobyc...Głowkowac luzdie głowkowac :)) |
nie powinno być You see A dragon scale legs.
09:54 You see knight legs (Arm:8).It weighs 70.0 oz. gdzie tu a? |
Lol!!!!!!!!!!!
co do tego ze ma byc You see A....10:07 You see knight legs (Arm:8).It weighs 70.0 oz. w tych legsach nie ma "A":) |
Ots..................
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zalezy ale ja jeszcze nie widzialem otsa pod 7.4 bez bugow i ktory wyglada jak prawdziwa tibia. |
Cytuj:
TO ZE TO JEST OTS/TEST SERV TO MOJE PRYWATNE ZDANIE !!! MOGE SIE MYLIC !!! |
YYYY, wydaje mi sie ze jak koles daje Look powinno pisac ile te legi waż±:P
|
No nie wiem co o tym my¶leć.... Ale podczas ogl±dania filmika, po pomniejszeniu mapy, daleko od "kamery" miałem odkryty teren.... W filmikach widać nasze mapy z tibii....
Więc skoro to byłby OTs, to jakim cudem miałbym odkryt± czę¶ć mapy?? -,- Ech trcohe to pomiesz±łem:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |