![]() |
Exevo Con: 40 many - 15 strzal, więc 1400 many - dostaniemy 525 strzal. 525*2gp=1050gp. Czyli jezeli sprzedamy plecak hmm z zyskiem 1050 to zarobimy. nalezy dodac jeszcze 200 gp koszt runow. 1,250 za bp hmm to cena minimum zeby sie interes oplacal. Im starszy swiat tym cena hmmow wyzsza. na eterni byly moment kiedy za 20 bp hmm placono 38K czyli 1,950 za bp :) Za multibag dostaniemy prawie wszedzie 30K :) Sa jeszcze takie kwestie niewymierne, typu ilosc strzal ktore mozna zrobic podczas treniingu, a ich oz. A 2 plecaki blankow waza 84 oz i starczaja na dlugi trening. oraz to ze hmmy staja sie ciezko dostepne z wiekiem serwera. Ja sprzedaje hmmy znajomym i sa z tego powodu bardzo wdzieczi, zabieraja mnie na rozne hunty, przysluguje mi prawo pierwokupu ich lootu itp.
Ps. Tak nieoficjalnie dodam ze h levelowi madzy czasem sa tak zdesperowani brakiem hmm, ze kupuja je za pacca ^^ |
Cytuj:
|
Ja radziłbym Ci robić arrows`y...podczas treningu do ok.50-55 zrobiłem ponad bp...
tzn. nadwyżka była taka że expiłem do 17 leva i nie ruszyłem bp strzał... Tąnadwyżke robiłem po powrotach z huntów jak zostawała mana... heh... ;-) Nie robiłem hmm'ów i nie żałuje... Powodzenia... :) |
Zdecydowanie bardziej oplaca sie czarem robisz straly poniewaz:
1.jesli chcesz sprzedawac HMM musisz pierw znalezc kupca na nie 2.to samo z aroows musisz takze znaleac kogos kto ci sprzeda arrows pozdro :P:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |