![]() |
Cytuj:
Umieść mój poradnik z 'nie' w swoim poradniku :-) |
Zmuszony jestem odświeżyć ten temat, niestety.
|
Wszystko ok, ale jednak blad jest :]
wahac sie - waga <<blad wahac sie - wazyc |
Cytuj:
Myślisz, że jak odświeżysz to nagle zaczną pisać poprawnie? |
czy to cokolwiek zmieni..?
|
sprobowac mozna ..
|
Cytuj:
|
Ja tam nie wiem jak coś złe napiszę to automatycznie mi podkreśla.
A tak w ogóle jeżeli już to dodaj coś o "zwrotach grzecznościowych". Bo rzadko Ktokolwiek tego używa. |
Buheuheuh myślicie, że ktoś to przeczyta. Tak szczerze to kto z was w ogóle przeczytał 1/8 tego tematu? Ja osobiście tylko zerknąłem okiem :>>
|
To już lepiej pobrać Firefoxa...
|
Ville - z tematem trafiłeś w 10, tylko obawiam się tego, że ci których to powinno dotyczyć to w tej chwili huncą albo bocą i mają gdzieś poprawną polszczyznę.
|
dokładnie, lepiej ściągnąć firefoxa a małe dziecko i tak będzie pisało z błędami bo jeszcze tego nie rozumie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
2005. Mówi wam to coś? Ludzie, załamka. NIKT nie zacznie pisać poprawnie przez ten temat. Serio.
|
Cytuj:
|
Pszestańcie. Tak na prawde to ludzią trzeba pomuc z tą pisowniom. Ja sam staram sie pisać poprawnie no ale nie wszyscy są mną i ludzie popelniajom błendy. Trzeba się uczyć ludzie!
|
To jest forum, zresztą do nauki jest szkoła i firefox a nie forum. Tak naprawdę to komu chce się czytać te wszystkie przypadki i wymiane na forum?? Opamiętajcie się.
|
Ville, nawet jeśli tylko to przepisałeś, to trochę się napracowałeś. Mówiłeś, żeby nie komentować, ale jednak wydaje mi się, że skoro inni krytykują, to ktoś może napisać coś pozytywnego. Tylko rzeczywiście, to raczej nie trafi do tych, do których powinno. Zresztą jeśli komuś nie chce się skorzystać ze słownika w razie wątpliwości, to nie zajrzy też do tego tematu.
|
Pieprzenie, ortografii najlepiej można się nauczyć przy okazji czytania książek (przynajmniej w moim przypadku, bo jestem wzrokowcem desuu) niż uczeniu się na pamięć regułek. Zresztą, gdy mamy wątpliwości co do pisowni jakiegoś słowa, lepiej zastąpić je synonimem jeżeli się da <3
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45. |