![]() |
Em nowa część wyglądają jak poprostu screeny z gry.... z pomocą kolegi.. więc nie zbyt....
Żadnych fake nie widze w drugiej części... pozatym NIGDY nie omijaj rozmowy, UMIEŚĆ Ją na obrazkach... bo tego co nie jest na nich nie chce mi się czytać .... |
;)
fffffffffffaaaaajneeeeeee:)more plx B)
|
:evul: Świetne Fake'i. Czekam na nastepne czesci!!
|
NAwet dobry fake, ale dziwi mnie jedna rzecz...... Dlaczego na rysunkach 1-12 ludzie są tak brzydko pomalowani?
|
@up
przy pierwszych odcinkach chodziło mi o to czy przyjmiecie pomysł więć wogóle się nie starałem a teraz już jest troche lepiej |
Sorry za nabijanie postów, ale chce powiedzieć że w pierwszym poście jest next część
|
SUPER! Podoba mi się rób dalej !
|
:]
ncie fake story rob wiecej :P fajne wykonanie i cos na zabicie czasu ;]
|
Jest tylko jeden bląd (tak mi się wydaje) - czemu w III części są jednocześnie i hity i ciosy w pancerz, jak Dan był sam?
Aha i w 6 obrazku żle wklejona strzała A ogółem podoba mi się - rób dalej |
;( Powiem tylko jedno...Była tto bardzo wzruszająca opowieść ;(
Jesteś mistrzem w robieniu Fake'ów...Niezły pomysł i wszystko niezłe... :) Naprawde wzruszające ;( |
Cytuj:
ten dan to jakas lama :D przeciez ukatrupili jego panienke...moglby ich nawalac nawet trawa :D a ten stoi i mowi ,,bo co,, jakby ukradl mu zabawke...tez mi bohater...chroni wlasny tylek i tyle... posluszny baranek orkow:D (jezeli on jest twoim odzwierciedleniem to biada ci...) bledy: literowki... nad tymi 3 pierwszymi obrazkami sie chyba zbytnio nie napracowales...(uciachales jedynie i wkleiles speara) plusy: a czy ja wiem? te fake'i sa lepsze napewno od takiego co zatytulowany jest ,,plaza,, i od prac masterfejkowa :D...ale ogolnie malo bledow (graficznych) ogolnie: 3/10 czemu tyle? nie wiem...chyba nakazuje przyzwoitosc... |
Rób dalsze czesci ja sie na tym nieznam ale sadze ze masz talent B)
Ps.Ten pomysl jest super :cup: .Szkoda tylko ze taka smutna historia ;( |
Jedyne co mnie obrzydziło to te błędy ortograficzne
|
Dziękuja wam wszystkim za dobre komenty(i złe) następna część powinna byc za niedługo
|
rob dalej pod jednym warunkiem :D daj normalne spioszki tym postacia i nie baw sie w kreatora mody :D
|
Jest kolejna część pierwszy post został edytowany.Zapraszam do oglądania;P
|
Całkiem niezłe wykonanie i nawet wciąga :D :D
|
Fajny pomysł widac ze sie starasz oby tak dalej zrób cos z grafika \ i ortografia i bedzie ok
|
O lol fajny fake tylko jak DAN NIE PORADZI SOBIE Z ORKAMI TO SŁABEUSZ(ups caps locks :p )
|
Omg
Ile jeszcze bedzie fake'ów o walce orców z ludzmi...
pomysl 2/10 wykonanie 7/10 :baby: :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |