![]() |
Ja jeszcze nidy nie bylem huntowany
Ale jak jusz jestes to najlepiej wejdz na inna postac albo server i nie graj Huntowana postacia az zapomna 2-3 tygodnie ;) Mój qmpel tak zrobił i mu Xanters odpu¶cił taki sobie 125 lvl :P (ja to mu wmawialem ze Xantersowi sie znudzilo ale warto sprobowac ;) ) |
jak mie kiedys huntowali na xanterze to mi sie odechcialo -.-
takie Yetza , najsilniejszy lev na xanterze i cala banda turiely cosi takiego a wiecie za co za to ze kolesiowka mie zabila (nie wiem za co -.-ale beka) :( :( glupota ludzi z xantery nie ma granic -.- pare dni puziniej zaczol sie do mie ten najwyzszy level i muwi tak ze obrazilem jego kolezanke potem yetza mie zabila kilka razy muwili ze juz nie mam co grac :( :( a mialem tam najlepszego chara (kiedys 20 sorc) ;( ;( koledzy mie zawiedli i naprawde mi sie odechcialo gralem pare miesiecy w innom gre i muj kolega muwi z klasy ze gra na jamerze noi do tej pory gram tam B) odrobilem lev (palkiem ) i zyje.. |
cos innego
A co zrobic jak wyszlem z roka a jakis ''Lord Daniel Cwiertniak "z bialym s zaczyna wojne o characz . Chce ze by mu placic i straszy kumplami na 60 lvl
sam am 8 . Mysle ze szkoda ze nie wiem gdzie mieszka real bo dalbym w morde ale naprawde . I co robic w takiej sytuacji . W tibie gram naprawde dla przyjemnosci . Pierwsza gra w ktora sie bawie . Normalnie nie nawidze gier na kompie . |
Cytuj:
Cytuj:
Moge zdanie: ZABIJĆ SKULLE >> Proud member of "Alliance of Justice" |
Cytuj:
Po 2. Nie mam "czerwonej truskawki" ( :) ) |
Ja jestem za biciem skulli moim 24 lvlowym sorcem pojechalem 36 palka :D
jechal mmnie niemilosiernie ale nie mial UHow (jakis baran albo BR ;]) No i m,u pojechalem z SDkow :] a spadla kusza i pare beltow X( ale ile expa stracil :evul: Janek tak woogóle to na Xanterze mafia turielow cie jusz nie pojedzie chyba ze cos Buwemowi nie przypasuje ;/ |
mnie kiedys wkurzał koles 12lvl knight bylem wtedy 21lvl druid
powiedzialem zeby polazl sobie bo sie normalnie balem :P bylo to na Zerkach kolo thais koles sie wkurzyl wkoncu moim "truciem" i zawolal qumpla 51lvl xD niestety jego hunt nie trwal zbyt dlugo poniewaz przechodzil obok wlasnie przypadkowo moj qumpel 79lvl elite :P oba kolesie poszli do grobu z tego 51lvl wypadl crown armor :) ktorym cieszyłem sie przez ladnych 5 miechow (potem sprzedalem go i kupilem b robe :P ) |
Po prostu idziesz na hunta i zbierasz kase. Pozniej wracasz i wchodzisz na PM i dogadujesz sie i przepraszasz. Wysylasz jego loot i mala zaliczke w postaci 20 k. Na przyszlosc nie bij skulli. tak zwykle sie konczy ze ci co maja skulla red albo sa na wysokich lvl to maja tez kumpli na wysokim lvl.
|
Ja nie pojde na hunta bo tylko wyjde z PZa to juz mnie jada. jak chcialem kolesia przeprosic to do niego nie dociera on i tak mowi ze "masz pecha juz se nie pograsz na tym swiecie albo dawaj 100k". Lol ja nigdy 100k nie zrobie :( Chcialem mu dac 30k ale mu nie wystarcza! koles jest taki glupi, że woli zebym nie gral na tym serwie niz dostac kase!
|
Cytuj:
|
re
No, zapomni... Ale się wkurzy :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |