![]() |
Dymu z papierosów nie znoszę, ale jak jestem na wsi na wakacjach to robie sobie skręty z siana i jest suuuper... :evul:
|
Cytuj:
|
@up
Pff, a moi koledzy robią sobie z zasuszonych "nitek" banana, a potem im hot-dogi wyłażą z szafy... -.- |
Nie oglądasz reklam :O ? Kup sobie Nicorex jedyne 399zł efekt murowany...
A tak naprawdę , nie wiem co w takiej sytuacji uczynić (czyt. nigdy nie paliłem) .Moim zdaniem poprostu staraj się powstrzymać nie kupuj "cygaret" gdy kolega chce Ci dać "ognia" poprostu nie bierz. Co z tego , że palenie jest "trendi" ? Przez ten trend kiedyś trafisz do szpitala , i nie wiadomo czy wyjdziesz ... |
Mój dziadek pali od daaaaaaaaawna. miał już zawał, a jak mu prześwietlili serce, to okazało się, że miał jeszcze jeden, ale dziadek nawet nie wiedział kiedy:D
Jakoś się tym nie przejął i pali dalej. nie wiadomo czy bardziej szkodzi sobie, czy otoczeniu. Na przykładzie mojego dziadka dowiedziałem się, że jesli ktoś nie chce przestać, to nie przestanie. A babcia(pra) paliła, dostała raka, przestała i zmarła:( |
ja osobiście nie palę i nikt w rodzinie nie pali nie wiem praktycznie jak można palić zwykły dym idzie z nikotyną i co z tego ludzie mają że stracą pieniądze i zdrowie nicpraktycznie nic tylko troche przyjemności
|
Cytuj:
Cytuj:
Masz 12 lat i napisałeś to tak, że wnioskuje, że to był joke :D @ Birmil Cóż jesteś w moim wieku. Przez to stracilem wielu kolegow bo zaczeli palic, pic i <cenzura> wie co jeszcze. Ja wytrzymalem bo mialem silna wole :p . Życie Ci zbrzydlo - pal dalej. Sam sobie życzysz śmierci. Nie tyle, że szkodzisz sobie, szkodzisz też innym. Wyobraź sobie co będzie jak umrzesz przez palenie(jak bedziesz palil, na 100% szybciej zrobisz "kaputt") w jakim stanie beda twoi bliscy i przyjaciele... |
Cytuj:
Zyj szybko, umieraj mlodo! |
Najlepsza metoda to wziąć i zrobić tatusiowi kilka 'lewych' papierosów.
Wysypujesz tytoń do połowy, wkładasz włosy, paznokcie, skórę etc. potem zapychasz tytoniem. Robisz tak z 50 sztuk i rozkładasz po paczkach. Natnie się tatko na kilka i raczej przestanie (przynajmniej w domku) pociągać. U mnie działa :D |
heh mój tata kiedyś miał maszynkę do papierosów (wkładasz gilza i masz z filtrem) to mu zrobiłem pare felernych :> pomieszałem tytoń z PRZYPRAWĄ DO FLAKÓW xD
|
Cytuj:
@up : Dobre :D. Topic : Wolal bym wachac gowno slonia[z daleka<i tak zajezdza :D>]niz dym z papierochow! |
yhy
Silnej woli nie ma...Do lekaża nie pójdzie?..A plastry tabletki mama mu już kupiła ale i tak pali :[
|
Papierosy to najglupsza z uzywek. Alkohol i ziolo daja jakies efekty - masz faze. A po szlugach? "Helikopter" przez tydzien palenia, a potem nic.
|
Nom Yeah..Ziolo Rulezz ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Przepraszam za 2 posty pod rzad, ale dopiero po 1 zauwazylem twoj o paznokciach i wlosach :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIGDY nie tknę papierochów ani narkotyków. Prędzej odcinałbym sobie codziennie palce. Mam odpowiednio silną wolę, by nie palić czy ćpać. Niech inni to robią - później będę mógł się chwalić (dajboże) swoim wnukom, jaki to byłem silnowolny. Inni, skażeni nałogami nie będą pewnie mieli okazji pozdrowić synów... :/ |
Cytuj:
|
@up
Ale co wolisz: śmierć w gronie najbliższych i najlepiej bezbolesna czy może leżenie w kącie bez nikogo ze strzykawkami, szlugami i cierpieniami? Nie ma różnicy? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |