![]() |
Rok temu:
Probny - 37 Koncowy - 34 Nie bylem i nie jestem zadowolony z wyniku. Mialem nadzieje na wiecej.. ale wlasciwie.. co mi tam.. |
A ja miałem...
34 - próbny
35 - końcowy Średnia - 4.4 Czy to dobrze? :D |
Ten właściwy test był łatwiejszy od tego próbnego. Z tego właściwego mam 38, a z próbnego miałem 28.
Zanim baba nam przeczytała wyniki dygałem się,że nie dostanę 35 punktów. |
Ja mam z prawdziwego pkt. 35 :P a z próbnego mialem 27 :P
|
Próbny miałem 39
a teraz nie wiem. Cytuj:
|
Ja pisałemw zeszłym roku to z próbnego miałem chyba.... 31? Jakoś tak. A z tego głównego miałem 36 :cup: byłem 3 w klasie.... A to, że jedni mają wyniki, a drudzy nie to jest normalnie bo jest kilka komisji (1 komisja na 2 czy 3 wojewodztwa) np. ja jestem z Olsztyna i Warmisnko - Mazurskie, podlaskie i chyba jakieśtam jeszcze mialo komisje w Łomży...
|
A mi się wydawało, że wszystko sprawdzane w Jaworznie... (?)
|
Próbny - 33 ;d
Końcowy - xx |
3 lata temu pisalem to badziewie. Srednia 5.1 pod koniec 6 klasy i 39/40 to chyba dobrze? :P Szczerze mowiac, myslalem wtedy, ze to bedzie gorsze. A tu taki jakis badziew wyskoczyl. Btw zapamietajcie sobie pytania - w tym roku (3 klasa gim) na probnym bylo zadanie wlasnie sprzed 3 lat - z egzaminu z podstawowki. Tylko, ze wynik wynosil o 1 wiecej.
|
ja mialem 25 i mam na te testy wy***ane on parwie sie nie liczą heh Walić Szkołe a szczególnie lekcije niemieckiego
|
3 czy 4 lata temu jak to pisalem to to bylo coś!!! pierwszy garniak...
mialem wtedy 35/40 a na proobnym 22/40, ale te czasy minęły... teraz mam średnią 4.83 hehe :P btw nie dawno (tzn. w kwietniu) pisalem egzaminy na THE END OF gimnazjum, po egzaminach dawali nam adresy www do sprawdzenia wyników w necie, no a ja oczywiście zgubilem go, czy mógł by mi ktos podać dokladny adres do logowania na okręgową komisje oswiaty w Krakowie????/ byl bym wdzieczny |
Cytuj:
@Topic Z próbnego 39, i nawet 1 w klasie nie byłem, byłem 2, a pierwsze miejsce to 40 ;). Jeszcze nie mam wyników z prawdziwego, ale jestem dobrej myśli. A średnia? 4.*? :D |
Ja tam miałem na próbnym 27, a dzisiaj się dowiedziałem, że mam 35 :] Do tego był w naszej klasie taki koleś, który miał jako jedyny 40 pkt. XD
|
6 klasa... wtedy to bylo fajnie..zero znaczenia jak napiszesz.
teraz 3 klasa i nastepny ale ten juz coz znaczy. podobno jutro ew. pojutrze maja byc wyniki z testow gim. juz sie nei moge doczekac :D |
JUHUUUU DOSZŁY JUZ TESTY!!!!!!!!! 38 punktów mam!!!!!!!!
HAPPY JAK NIE WIEM CO!!!!!!!!!!!! YEAAAAA!!!!!!! |
A tak z ciekawości, jaki temat był w tym roku ? Test był prosty ? Wnioskując bo obecnych punktach to bardzo ;)
|
Cytuj:
Tam wchodzisz coś tam na wyniki testu dla gimnazjum, czy takie coś, zresztą sam zobaczysz ;) . Musisz (?) się zarejestrować, i wyniki stoją przed tobą otworem.Tam pisze, że wyniki dla klas VI, będą dopiero udostępnione na strone 18 maja (czyt. za dwa dni). |
eee tam :P
ja tera czekam na test w 3 gimnazjum xD a wy tera macie test ten? Ja uzyskałem 36 punktów Najlepjej porzło mi z ordokrawii :PP |
JA miałem 40 :evul: :D 1 w szkole !!! :cup:
|
Wiecie co ten temat to raj dla niedowartosciowanych dzieci, które chcą napisać, że mają tyle i tyle co nie jest prawdą. Sorry ale wątpie, że 19/20 ludzi z tego furum miało powyżej 35 pkt. Test ten pisalem 3 lata temu jako 1 rocznik. Nie napisze ile miałem bo sądze, że jakbym napisał to by połowa z was napisała, że ja też kłamie. Nie przecze, że część z was miała 35+ pkt, ale 90% + to lekka przesada. Pozatym jak moge wam wieżyć jak widze w tibii teksty typu :gdzie so rooty lub ale polaki majo z***ane niki. skończe wywód bo nie ma sensu pisać dalej...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |