![]() |
Cytuj:
|
mnie sie ogolnie podobaly a njalepsze z twoich to niby most Khazad Dun i potem amon nul (shit hen nie nul... ale ze mnie debil...) (ech na polskiej klawaiturze nie ma tych fajnych zanczkow np. kreska nad u)
|
uuuuuuuuuuu...postacie pokolorowane w panicie. miecz barloga widac że powiękaszny też paincie i tez nie dokładnie. Oj coś się z toba dzieje
|
no no ładnie ładnie XD
|
Widać, że się starasz, ale nie wychodzi. Gobliny z prawej atakują, a z lewej uciekają, a Balrog nie miał żadnego miecza(nie mówiąc już o fire swordzie). Pierwszy obrazek jest odrażający. Historia z pająkami ma źle wklejone napisy.
Nowemu orkowi lufa wystaje z brzucha(jak nie z brzucha, to powiększ żebym zobaczył). Pulpit zupełnie nie ma sensu. Ostatni jest prawie idealny, oprócz tego, że Hobbici mają jakieś dziwne kolory i kształty. |
Cytuj:
A pulpit.... grrrr, robie taki jaki mi się podoba, a on akurtat nie musi być zgodny z prawdą. Jakby coś jestem w Cafe. |
Fajne Fake'i rób dalej.
|
Bardzo ciekawy i interesujący fake polce go znajomym 8o
|
w mori druzyna pierscienia walczyla z orkami a nie goblinami wogule chyba takich stworzen tolkien nie umiescil w srudziemiu zrub jeszcze walke gandalfa z balrogiem na moscie w Mori no wiesz sd ue i jakoms bitwe np bitwe o mordor aragorn na czele 10 tysiecy wojuw pod czarnom bramom przeciwko calej potedze mordoru
|
ciekawy temta, i dobre wykonanie , jednym słowem WYJEFAJNE
|
Cytuj:
Legolas jak wyjął strzałę: "Orci"! [Myli się]. Gandalf jak wkładał kryształ do laski: Uważajcie, tu możecie spotkać stwory bardziej wredne od Orc'ów. Poczytaj pare pisem, albo wpisz w www.google.pl gobliny z morii; oraz orci z morii. Ciekawe co ci wyświetli. P.S. Dzięki za pozytywne comenty. P.S.2. Prace "Chwilowo stanęły, ale za ok.2-4 tygodni ruszą znowu. |
fajne fake wszystkie dam im 7/10
|
Fajne ajne tylko te hobbity jakies dziwne... Ogólnie fajne B)
|
Cytuj:
|
@up: właśnie,że nie,lepszy jest PSP(oczywiście z tych których używałem) :p
@Topic: Fake coraz lepsze ale tak jak spomniał orzech to dziwne jakieś te oufity. @offtopic: Sorry za tamto poprostu byłem w te dni wqrwiony na taką 1 osobe... |
O lol
Oerta dobijasz mnie...w każdym poście się mądrujesz i bezsensownie je nabijasz pisząc o tym w podpisie....Fake masterze...
Fajne Fake'i Pypek rób więcej ;D |
pffff...
nie no to jest Fake?? rozumiem ze to jest 1 twoj fake no ale moglbys troche sie bardziej postarac...jak narazie ehhh....
wykonanie: 7/10 pomysl 6/10 POPRACUJ TROCHE |
Hurra!
Uwaga Uwaga! Na 2 tygodnie zostaję w domu i będę regularnie edytował moje tematy. Na dobry początek umieściłem 2 nowe Fake, pojedynek z Balrogiem i Góra przeznaczenia, stroje są lepsze, chociaż niestety nie wzorowe.
Dzx za wszystkie pozytywne komenty, nabijajcie se posty i dodawajcie nowe :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:38. |