![]() |
@up:
Łee niedziała ;) a tak chciałem MPA ;) PS:ja zawsze daje passy na swoje lamerskie konto z jednym 2 lvl :) |
Cytuj:
loL HAHAHAhahahahahaahHAHAHAHA!!! :evul: |
Blad interpunkcyjny w newsie. Wedlug zasad powinno sie stawiac kropki gdy skrot jest niezakonczony ostatnia litera(czyli w tym przypadku numeru).
Moze sie czepiam, ale imho to bledow w newsach nie powinno byc ;) Pozdr |
Ehhh :)
Ja bym sie chętnie wybrał na taki zjazd wziołbym jakaś siekiere do plecaka i jak bym widział jakiegoś daleko oddalonego odd innych tibijczyka to bym wyciągnoł siekiere :wiking: i taki tekst : Passy albo śmierć :D
|
Cytuj:
niestawiasz krpoki, bo r to ostatnia litera, przypadek się nie liczy, patrzysz na mianownik :P |
lol ?
ale ja mam wojne z całą danubią o***ałem 10% danubi i jak mam sie spotkac tam z typami jak oni mnie tam zabiją lol
__________ Koniec Bana :D |
pytanie:
Gdzie ten zjazd tibijczykow???? |
Pytanie
Mam pytanie do moderatorow calej tibi.pl czy moglibyscie sie dowiedziec kiedy beda new serwy?? np. list do CIPSOFTU.. ( z góry thx) ;)
|
Fajnie by bylo zobaczyc takiego cachero na rl !!!! 8o Albo bubble !!! 8o Najlepiej jak by bylo takie spotkanie w Reegensburgu tam gdzie jest siedziba Cipsoft !!! 8o
|
lol wlasnie kidy i gdzie to jest
|
Taki zjazd mugłby być fajny, tylko musiał by to ktoś zorganizować i wydać kase żeby niebyło lipy :). Tyle że większość tej kasy niema albo zabardzo ją liczy co wszyscy wiedzą :/. Ale jak będzie coś takiego to jade ! :)
|
Hehe
Na to oszukują 2 grupy :
1) Cwaniacy co świetnie to zaplanują i wykonają. 2) ( to zwykle :D ) Nooby co nie potrafią nawet 1 słowa po angielsku i na dodatek nie proszą o account tylko jakąś stronke dają :] -------------------------------------------------------------------------- Name: Gancii of Danubia Voc:Master Sorcerer Level:25 Magic Level:34 B) best hit exori vis : 83 Hail Born killers |
haha
no wlasnie cip.. niewie juz o czym pisac a te zjazdy to ciekawe gdzie i kiedy a jak to gm organizuje to do tokio mi sie nieche zabardzo jechac :P fajna uwaga z tymi uhami na demona.... :D do mnie tez przychodzi duzo listow do dp wygrales pacc itp ale tylko nooby sie na takie gowna nabieraja..
|
No jasne
No niestety ja dalem sie dzis shackowac :(
Odhackowalem konto ale bylem oczyszczonyz rzeczy. Podali mi link na ktory mialem wejsc, podrobili tibia.com oto link - http://tibia.xt.pl sprawdzcie ja :( I jesli jakis GM/gracz/list/MSG bendzie prosil o podanie passow na e-maila albo na jakiejs stronie nie dajcie sie nabrac! ____________________________ Tibia is shit, don't play it! (Oczywiscie zart) |
Cytuj:
mi tez :) ;) |
hmm ciekawe czy nowe RPG pokona Tibie , na poczatku na pewno nie , ale potem .... :) moj email to [email protected] zglaszajcie sie na www.wszystko.int.pl .. jesli jestescie ciekawi wiecej ..
|
Moim zdaniem pokona
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |