![]() |
Dedłem,padłem,zdechłem,kipnełem,z00nk,wywróciłem się,hellow temple:D ,zaraz dojde:P mam sporo określen:)
|
Zalerzy jak zgine, ale zwykle na poczatek jest cos w stylu:
Eremo (cenzura) kapitalista znow (cenzura) na mnie (cenzura) zarobi. (Eremo = gosci co sprzedaje AoL). Pozatym ostatni zgon byl tak glupi ze biegalem po Edron i darlem sie zeby ludzie wyzywali mnie od ciemniakow, balwanow (i inne okreslenia na osobe o zerowym IQ). |
@topic:
Mówię, że zginąłem, zaliczyłem deada, wykorkowałem :D, ew. zaszlachtował mnie zerk, zaciukał mnie guard, usmażył mnie smok itp. :D @gremlin - chyba nie tylko Eremo zarobi, bo jeszcze blessingi się kupuje od nowa (drugie tyle co AoL), a poza tym tracisz (jeśli miałeś wszystkie blessingi) 2% expa i skilli. :baby: |
ja mówie "padłem na ........ "
albo "zdechłem" |
Ja mówie bardzo niecenzuralne słowa albo używam określenia "kopnąłem w kalendarz".
|
Eh...
Witam
Ja mówie ,że zaliczylem zdona lub deda. Albo czasem jak pk mnie zabil to "nick" mnie zakatrupił. (Jestem początkowy i mam 12lat wiec narazie musze się wprawić :D ) |
Ja najczęsciej
" K***a Ch**j Pi****ny Mnie Zaj****ł " - od pk "właśnie zdechłem" - od stworka / trucizny,ognia itp. |
A ja mowie np. kilnoł mnie pk czy np. kilnoł mnie drag itp. przewaznie kilnoł. no chyba że weszłem tam gdzie nie trzeba bylo a wiedzialem co tam jest to mowie sobie: jestem p.....bany. :D
pozdrawiam |
Ja przeważnie mówię "Je...y H.j Czyli Pk mnie zaje..l k...a zrokujemy go??:) - od PK
Od monsterka to "Kuźwa zginołem na dsach :P( lub innych) " Z własnej głupoty to "Jestem .... " !!! |
jak zdechne na jakichś potworach to mówie że padłem lub zdechłem, a jak zabiją mnie PK to kur...., c...j pie...lony PK itp
|
"Ja pier****, zaj**** tego mojego providera neta!!!! Za co ja mu płacę ku***?!"
(najczęściej [właściwie zawsze] ginę od kicków - kilkugodzinnych przerw w necie :( ) |
Ja mówie K(cenzura) deda ***nołem......
I to by było na tyle :P naszczęście rzadko mi sie to zdaża |
ja mowie "padlem" albo "gleba" albo poprostu "dead"
|
"Znowu to samo?" "PiP,pip,lagi" "Kopnąłem w kalendarz" "Exhausted fu**""
"Debilem jestem ;/" |
A ja mówię: Hu* kończe z tom grą, już nie moge, nie moge, NIE MOOOGE!!! <wali o stół>...
A i tak gram :P @ Pasozyt: Ja to mówie przez "h" a nie "ch" ^^ |
Ja mówie ****a znowu net siadł :P
|
Cytuj:
a co do tematu to ja nic nie mowie tylko lece do sklepu komputerowego po nowa myszke (nerwowy chlopak jeste :confused: :confused: ) |
Ja mowie tak :D : K***a znowu padlem do h**a przez j*****go pk :P
|
Mówie: "upadłem", "padłem", "dedłem", "poszedłem spać", "yyy...missclick =/"
|
Ja jak se padne przez PK to jak gram w caffe(rzadko raz za ruski rok na 1h se pujde a tak to w domciu siekm) to muwie do koompla ''ej idz zaj***** skur****syna bo jak nie to dostaniesz po ryju(on ma 11lat i 81lvl)(a jak gram w domu to poprostu muwie KU*** jego mac)a jak dedne na potworku to muwi''i znowu to samo''(lubie bic mocne monsterki solo)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |