Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kiperlana (121 royal) dead again. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35490)

CHESTER from rubera 18-05-2005 16:59

Cloudnt open file <- :( może mi ktos powiedziec o co chodzi ? połowa filmów nie działa ten też :/ .

Shu 18-05-2005 17:45

:p

Prze instaluj tibia cam - pewnie usunełej jakis wpis albo rozszerzenie:) Jak przeinstalujesz pewnie bedzie gut:)

BURN BR'ssssssss

Artezz 18-05-2005 18:57

Piękny dead ^^ :evul: hihi tylko te ue....... :evul: :D

Drah 18-05-2005 19:37

Omg

Po ch*j masa~ AOL? Przeciez on - jka latwo zauwazyc na filmiku - ma Red Skulla.
Glupota niektorych osob mnie poraza, ale czego spaodziewac sie po 12 latkach... Przestancie lizac du*e Masakowi i Nemtorowi -.- to zalosne, uwierzcie mi nie zosatna dzieki temu waszymi kolegami...

danio joker 18-05-2005 20:24

Yeah =d

Za***isty filmik wycinać ***anych PA bo ich ****a nie lubię (może niektórych, srry dla kumpli :D) Ale *** jej w dupe :D Oby tak dalej

P.S. Rook she PLX

Boryna 18-05-2005 21:05

:d

i bardzo dobrze!! ...mam nadzieje ze kipera i innych z bw zjedziecie sporo lev. w dół.....a najlepeij żeby przestali tu grać. te szwedasy s± gorsze niż dzieci....i zbyt głupi by zrozumieć co to znaczy wypier****j..... niestety w sowim czasie miałem z nimi nieprzyjemno¶ci... tak więc DO BOJU EM !!!!!!!!!!!!

zygmunt-apollo 19-05-2005 06:32

hehe no nie wiem ale wiem ze ty i mevar (nemtor)to zwykle cioty . po za tym jak all bw by bylo online to nei wiem czy byscie wygrali ,a bw juz moze z nich 5% gra na aldorze i nie maja run wiec latwo mowic czy mevar et i masakrowiec to rzeznicy=d

hail black windows ; ]

Fadix 19-05-2005 12:30

@El'Maginifico
masz racje masskotek spoko ziom jest ;]

hmm czy nikt tego niewidzi ze masa po prostu nieumie grac?
i widac ze sharuje konto
na filmiku gdy bylo cale bw masa normalnie gral, to samo na tym gdy ubili yulopa etc tez zabili z ue, a tutaj on z nemtorem niemoze zabic kiperlany?
ludzie zastanowcie sie bo wasz idol to lamer ktory sam nic nie zrobi ;p

Zegenis 19-05-2005 12:45

Drah:
Masakrowiec na filmie nie ma red skulla, czas i¶ć do okulisty ^.^

Ludzie czego wy chcecie od 12 latków? Niektóży nie s± debilami/idiotami/noobami. Tylko wy sobie to ubzdurali¶cie na podstawie paru przedstawicieli tej strony głupszej 12-o latków.

Fadix 19-05-2005 12:52

o.0 fan masy sie odezwal

autograf plx
autograf plx
autograf plx
autograf plx

Drah 19-05-2005 14:05

Re:Zegenis

Masz racje masa nie ma red skulla, moj blad, nie zwrocilem uwagi, jeszce niedawno mial.

A co do 12 latkow... Przez takich 12 latkow Polacy sa uwazani w Tibii za noobow, czasem wstyd sie przyznac, ze sie jest z Polski...

Shu 19-05-2005 14:42

Nie wazne czy ma rsa czy nie !

Nie wazne czy ma rsa czy nie ! Przeciez i tak tam nie ma nic tak wartosciowego (poza runami itp) Oni uzywaja SSkinow i Elvenow wiec i tak AOL jest zbedny.
Te Moviesy z wojy od masy zawsze maja w ciul komentarzy ( wiekszosc zbednych i typu : GZ to bylo ¶wietne) :P

Burn BW'Ssss

Vermyn 20-05-2005 07:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masakrowiec
Jak mówi sam temat, Kiper~ zostal trapnięty po czym skonczyly mu sie UHy i zostal wyeliminowany :)

http://212.244.141.34/szwed/Tibia/Ti...lala_own3d.rec

Enjoy~

I'm so proud of you!
Masa, nie zapomnaj naszych huntow na mino na 30-40 lvlu ;)

@zygmunt-apollo
Skoro tak mowisz, to powiedz dlatego BW pz camping? -.-

Zegenis 21-05-2005 19:29

Drah: No może niektórzy to nooby spod ¶redniej : O
Ale to powód żeby 12 lat zrobić jako wiek zakazany?, żeby sie bali napisac ze maja 12 lat bo ich od noobow wyzwa albo: "co taki 12-o latek morze* wiedziec o czym¶tam" hrhr >:-)

*bł±d celowy huahau ; o

mi obrońca ucisnionych ;<

Arthevariel 21-05-2005 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drah
Po ch*j masa~ AOL? Przeciez on - jka latwo zauwazyc na filmiku - ma Red Skulla.
Glupota niektorych osob mnie poraza

mnie poraza jednak twoja :D
ty ogladales filmik czy wlaczyles i poszedles herbate sobie robic?
ciekawe gdzie masa mial red skulla :D

Tomek14 21-05-2005 19:52

Chyba dlugo byla bitwa, skoro tak szybko uh skonczyly sie Kiperlanie.

Gratz chlopaki, tak trzymac !

Johny Rambo 21-05-2005 19:54

<< hail masa i nemtor >>
I juz wiadomo kto tu zadzi 8o 8o
mialem wrazenie jakby Kiper sie cieszyl z tego ze dednal -- chcial jeszcze link :D Ale nie wazne xD
Najlepsze pierwsze UE 8o

Asenion 22-05-2005 09:35

Dobrze że mu sie skończyły uhy bo to by znacznie dużej trwało tym bardziej że nie potraficie się zgrać z ue -.-"

Sir Patologia 23-06-2005 21:05

Nono Gratz. Od poczatku wiedzialem ze polacy wygraja ta wojne.
Nie myslalem jednak ze zwyciestwo zajmie wam tylko godzine :).
Jestem bardzo zadowolony i szkoda mi vertora i yoshumitru jak dedneli wtedy, kiedy prawie cale bw rzucilo sie na nich:(.Ogladajac ten filmik strasznie sie wk*****em. no to nara

Zejiwu 24-06-2005 09:02

hehe

:D :baby: :o Za***iscie j± ;) :) trapneliscie :]

Lunara B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43.