![]() |
Cloudnt open file <- :( może mi ktos powiedziec o co chodzi ? połowa filmów nie działa ten też :/ .
|
:p
Prze instaluj tibia cam - pewnie usunełej jakis wpis albo rozszerzenie:) Jak przeinstalujesz pewnie bedzie gut:)
BURN BR'ssssssss |
Piękny dead ^^ :evul: hihi tylko te ue....... :evul: :D
|
Omg
Po ch*j masa~ AOL? Przeciez on - jka latwo zauwazyc na filmiku - ma Red Skulla.
Glupota niektorych osob mnie poraza, ale czego spaodziewac sie po 12 latkach... Przestancie lizac du*e Masakowi i Nemtorowi -.- to zalosne, uwierzcie mi nie zosatna dzieki temu waszymi kolegami... |
Yeah =d
Za***isty filmik wycinać ***anych PA bo ich ****a nie lubię (może niektórych, srry dla kumpli :D) Ale *** jej w dupe :D Oby tak dalej
P.S. Rook she PLX |
:d
i bardzo dobrze!! ...mam nadzieje ze kipera i innych z bw zjedziecie sporo lev. w dół.....a najlepeij żeby przestali tu grać. te szwedasy s± gorsze niż dzieci....i zbyt głupi by zrozumieć co to znaczy wypier****j..... niestety w sowim czasie miałem z nimi nieprzyjemno¶ci... tak więc DO BOJU EM !!!!!!!!!!!!
|
hehe no nie wiem ale wiem ze ty i mevar (nemtor)to zwykle cioty . po za tym jak all bw by bylo online to nei wiem czy byscie wygrali ,a bw juz moze z nich 5% gra na aldorze i nie maja run wiec latwo mowic czy mevar et i masakrowiec to rzeznicy=d
hail black windows ; ] |
@El'Maginifico
masz racje masskotek spoko ziom jest ;] hmm czy nikt tego niewidzi ze masa po prostu nieumie grac? i widac ze sharuje konto na filmiku gdy bylo cale bw masa normalnie gral, to samo na tym gdy ubili yulopa etc tez zabili z ue, a tutaj on z nemtorem niemoze zabic kiperlany? ludzie zastanowcie sie bo wasz idol to lamer ktory sam nic nie zrobi ;p |
Drah:
Masakrowiec na filmie nie ma red skulla, czas i¶ć do okulisty ^.^ Ludzie czego wy chcecie od 12 latków? Niektóży nie s± debilami/idiotami/noobami. Tylko wy sobie to ubzdurali¶cie na podstawie paru przedstawicieli tej strony głupszej 12-o latków. |
o.0 fan masy sie odezwal
autograf plx autograf plx autograf plx autograf plx |
Re:Zegenis
Masz racje masa nie ma red skulla, moj blad, nie zwrocilem uwagi, jeszce niedawno mial.
A co do 12 latkow... Przez takich 12 latkow Polacy sa uwazani w Tibii za noobow, czasem wstyd sie przyznac, ze sie jest z Polski... |
Nie wazne czy ma rsa czy nie !
Nie wazne czy ma rsa czy nie ! Przeciez i tak tam nie ma nic tak wartosciowego (poza runami itp) Oni uzywaja SSkinow i Elvenow wiec i tak AOL jest zbedny.
Te Moviesy z wojy od masy zawsze maja w ciul komentarzy ( wiekszosc zbednych i typu : GZ to bylo ¶wietne) :P Burn BW'Ssss |
Cytuj:
Masa, nie zapomnaj naszych huntow na mino na 30-40 lvlu ;) @zygmunt-apollo Skoro tak mowisz, to powiedz dlatego BW pz camping? -.- |
Drah: No może niektórzy to nooby spod ¶redniej : O
Ale to powód żeby 12 lat zrobić jako wiek zakazany?, żeby sie bali napisac ze maja 12 lat bo ich od noobow wyzwa albo: "co taki 12-o latek morze* wiedziec o czym¶tam" hrhr >:-) *bł±d celowy huahau ; o mi obrońca ucisnionych ;< |
Cytuj:
mnie poraza jednak twoja :D ty ogladales filmik czy wlaczyles i poszedles herbate sobie robic? ciekawe gdzie masa mial red skulla :D |
Chyba dlugo byla bitwa, skoro tak szybko uh skonczyly sie Kiperlanie.
Gratz chlopaki, tak trzymac ! |
<< hail masa i nemtor >>
I juz wiadomo kto tu zadzi 8o 8o mialem wrazenie jakby Kiper sie cieszyl z tego ze dednal -- chcial jeszcze link :D Ale nie wazne xD Najlepsze pierwsze UE 8o |
Dobrze że mu sie skończyły uhy bo to by znacznie dużej trwało tym bardziej że nie potraficie się zgrać z ue -.-"
|
Nono Gratz. Od poczatku wiedzialem ze polacy wygraja ta wojne.
Nie myslalem jednak ze zwyciestwo zajmie wam tylko godzine :). Jestem bardzo zadowolony i szkoda mi vertora i yoshumitru jak dedneli wtedy, kiedy prawie cale bw rzucilo sie na nich:(.Ogladajac ten filmik strasznie sie wk*****em. no to nara |
hehe
:D :baby: :o Za***iscie j± ;) :) trapneliscie :]
Lunara B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |