![]() |
Ja bym ich wsadzil do wiezienia, wykastrowal, ubil, wyrwal wszystkie wlosy z nosa itp ;].
|
@up
To by ludzie udawali pedofili aby jaka pielęgniarka mu pociągneła... CHORE ! |
A wiecie co? Mnie tam pedofilstwo gówno obchodzi. Jakbym spotkał takiego to bym od razu komuś powiedział. Chyba bratu. A tego by ten pedofil nie chciał.
A tak na serio: W uwadze w tvn o tym było- PEDOFILSTWO TO CHOROBA, które albo sie leczy, a jak nie pomaga, to USA plizz i kara śmierci (taki fajny elektryczny fotelik ) :) |
Jeszcze dużo musi się zdarzyć żeby w Polsce wprowadzono "Fotelik"
|
ŚMIERĆ PEDOFILOM!
Trzeba ich zniszczyć ponieważ chcą zniszczyć nasz system i zaliczyć jak największą ilość niewinnych dzieciaków. Mojego kolege zgwałcił jeden z nich. Do tej pory nie może się pozbierać. |
@up
Zyj i daj żyć innym. Ktoś to już tu napisał że są lepsze kary od uśmiecenia. |
Śmierć to żadna kara. Zastanówcie się. Taki pedofil zamiast wycierpieć swoje poprostu zostanie 'uwolniony' od wszelkiej odpowiedzialności i od wstydu... Poprostu dostanie zastrzyk i spokojnie zaśnie.
Poza tym nie mamy prawa zabierać życia drugiemu człowiekowi. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Bez przesady
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli ktos nie przestrzega obowiazkow nie ma takze praw... |
Jeżeli tak mysleć to
On gwałci >>>> Xy zabiją gwałciciela >>>>Igreki zabijają Xów za zabijanie >>>> Zety zabiją tamtych itp |
Kara śmierci to nie może być, niemożliwe, nieuczciwe, oni powinni cierpieć, jak ma chorą psychikę (skoro pedofilia to choroba) to gotów stwierdzić, że nie ma nic innego na tym świecie do roboty, bo to go podnieca i to mu daje satysfakcję, no to sorry, ale gotów i stwierdzić, że i tak go nie złapią, nie zastanawiajmy się nad tą malutką cząstką (złapanymi), pomyślmy jak zapobiec innym wypadkom, kara śmierci to moim zdaniem za mało, więzienie to w zasadzie jeszcze lepsze niż "fotelik". Co byście proponowali? Dodam tylko, że 2-3% dorosłych ludzi to pedofile (nie, to nie są moje gdybania, które sobie właśnie wymyśliłem, to fakty). Powinno być coś na styl tortur... albo wstawiania delikwentów do "gorszych" cel. Jak by nie patrzeć: Skoro nie mogli sie pochamować znając jakie są konsekfencję to pomyślcie co on będzie przeżywał w obskurnej celi, prędzej czy później sam sprawił by sobie większy ból niż jakiśtam "fotelik". Czyli: Albo sprawił by sobię wielki ból zabijając siebie, albo jeszcze bardziej cierpiał by w celi, razem ze swoją chorą psychiką, która nie będzie mogła wytrzymać tego, że w pobliżu nie ma żadnej ofiary. Może i nędzny pomysł, ale to i tak miałoby większe szanse przebicia niż wyrywanie włosów z nosa czy kara śmierci : P. I, i tak by to było o wiele surowsze od tego co u nas w naszej chorej Polscie jest...
|
No i może racja... hmnnn... tortury ala Niemcy!
Taaaaa... śmierć głodowa naprzykład! a poza śmiercią.... kastracja + 10 lat więzienia DLA KAŻDEGO PEDOFILA |
@up
Pff, dziesięć lat to za mało imho... koło 15 powinno starczyć i na koniec chłosta świeżym biczem z pokrzyw. |
Moim zdaniem, na pedofilow starczy kara dozywotniego wiezienia(najlepiej w odosobnieniu), ale konsekwentnie wykonywana. A jesli ktos zaczyna miec takie sklonnosci to, szpital psychiatryczny. Mysle, ze sama pedofilia jest widoczna u ludzi slabych psychicznie, bo pewnie sa pedofile ukryci(:P), ktorzy to po prostu powstrzymuja. Ten rodzaj przestepstwa jest bardziej dostrzegany, poniewaz atakuje on bezbronne dzieci, ludzie mniej zwracaja uwage na gwalcicieli, czasem nawet mordercow.
P.S. "A ja bym mó pszysral z klalacha w morde !!1111" temat sie zamienia w "wymyslmy jakas okrutna kare dla pedofilow, mozemy sie wyzyc psychicznie, bo nie dostaniemy bana za obrazanie ich"(nie myslcie, ze nie mam dla nich pogardy). Down: Moze dlatego, zeby mogl pomyslec nad tym co zrobil, moze ze sumienie zaczelo by go gryzc, moze by wreszcie zrozumial swoj blad(samotnosc zmusza do przemyslen) i brak kogokolwiek stalby sie gorsza kara, a gdyby codziennie dostawal wpier... to tylko by powiekszylo jego nienawisc do wspolwiezniow, ludzi, dzieci... |
Czemu w odosobnieniu? Zamknac go z innymi, nie przezyje tygodnia.
@Topic Kara? Wykastrowac bez znieczulenia i niech sie wykrwawi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
obleśne, takich pedofilów to nic tylko przyczepić do ściany (z rozłożonymi rękoma i nogami) i strzelać z łuku :D jaka przyjemna rozrywka... dla całej rodziny
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |