Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Silent Force vs Legokrutgurka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35558)

Drah 19-05-2005 13:53

Re:up

Co to za roznica w jakiej kolejnosci ustawil te filmy? One sa poprostu nudne, nic ciekawego sie na nich nie dzieje, nawet na trzecim filmiku widac chyba tylko 2 fragi, a filmik trwa ponad 20 minut. Mi chodzi o to, ze w ogole nie potrzebnie je postowal. Ogladnie tych filmow to starta czasu, jakas noobowata postac chodzi i krzyczy jakies bzdury. Jedyny porzadny filmik jaki ostatni widzialem byl z wojny na Danubi. Poza tym wole filmi krecone z perspektywy ktoregos z walczacych.

Melon 19-05-2005 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drah
Co to za roznica w jakiej kolejnosci ustawil te filmy? One sa poprostu nudne, nic ciekawego sie na nich nie dzieje, nawet na trzecim filmiku widac chyba tylko 2 fragi, a filmik trwa ponad 20 minut. Mi chodzi o to, ze w ogole nie potrzebnie je postowal. Ogladnie tych filmow to starta czasu, jakas noobowata postac chodzi i krzyczy jakies bzdury. Jedyny porzadny filmik jaki ostatni widzialem byl z wojny na Danubi. Poza tym wole filmi krecone z perspektywy ktoregos z walczacych.

Mi sie film podoba bo jestem na nim i moi koledzy. Moze jak ty bys walczyl to by ci sie podobal 8o

Rixon 19-05-2005 16:18

@gimli syn gloina

Heh no skoro juz sie tak zapedziles to mozemy zostac na stopniu "Panie i Wladco". Ja rozumiem ze moje zdanie i gratulacje macie gleboko w powazaniu, ale poprostu mowie co sadze. Poza tym osob grajacych tam osob jest o wiele wiecej niz jak to powiedziales 2-3 :) Ta wojna toczy sie juz pare dobrych miesiecy i to dosyc normalne ze mogli sie oni nia znudzic. Mysle ze najlepszym na to przykladem sa np. Elanoz, Nitros, Ambellyn, ktorych poziom na Pandorii swiadczy o zaangazowaniu.

@topic

Ciekawe czy gdyby ktos z Lego~ zamiescil tu film pokazujacy padajacych czlonkow SF, to pisalibyscie HAIL..

Lord Mat 19-05-2005 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drah

Dzieki Melon za poparcie. nie mialem czasu ich ustawiac i przegladac bo po 1 musialem sie uczyc a po 2 gdy juz za pierwszym razem mialem wszystko ustawione komp mi sie zwiesil i musialem robic wszystko od nowa. nie chcialo mi sie juz. moze dla ciebie sa glupie zajrzyj na 1 strone i zobacz co napisalem. 2 filmu nie powinno byc ale mowilem ze sie spieszylem...

Lord Mat 19-05-2005 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rixon
@gimli syn gloina

Heh no skoro juz sie tak zapedziles to mozemy zostac na stopniu "Panie i Wladco". Ja rozumiem ze moje zdanie i gratulacje macie gleboko w powazaniu, ale poprostu mowie co sadze. Poza tym osob grajacych tam osob jest o wiele wiecej niz jak to powiedziales 2-3 :) Ta wojna toczy sie juz pare dobrych miesiecy i to dosyc normalne ze mogli sie oni nia znudzic. Mysle ze najlepszym na to przykladem sa np. Elanoz, Nitros, Ambellyn, ktorych poziom na Pandorii swiadczy o zaangazowaniu.

@topic

Ciekawe czy gdyby ktos z Lego~ zamiescil tu film pokazujacy padajacych czlonkow SF, to pisalibyscie HAIL..

A propos tylko 1 osoba padla z SF(zajrzyj: wypowiedz Drazharma..)

Rixon 19-05-2005 18:00

@Lord Mat

Zabardzo nie wiem co chcesz wniesc do tematu piszac takie cos. To byla jedna z wielu potyczek. Dosyc normalne ze raz padnie wiecej tych raz tych..

kruchy 19-05-2005 20:16

Hail Sf

od kumpla mam ten filmik...
http://rapidshare.de/files/1823568/M...innor.rec.html
DRAGO ROX ROX

FILMIK OCZYWIŚCIE MANURA Z LEGO~~

Gimlos 19-05-2005 20:33

Cytuj:

@gimli syn gloina

Heh no skoro juz sie tak zapedziles to mozemy zostac na stopniu "Panie i Wladco". Ja rozumiem ze moje zdanie i gratulacje macie gleboko w powazaniu, ale poprostu mowie co sadze. Poza tym osob grajacych tam osob jest o wiele wiecej niz jak to powiedziales 2-3 :)

Elanoz (Fenza), Ambellyn (Thaldus), Nitros (Amilad Erus), z tego co slyszalem Summ (Nareli??). Thora nie licze, bo ma tam zaledwie 30 lvl, i gral tam tylko z nudow.Liczacych sie w wojnie czlonkow Vengeance/Lego jest 2 ( Ambellyn, Nitros ), ew.3 jezeli liczy sie Thora
Cytuj:

Ta wojna toczy sie juz pare dobrych miesiecy i to dosyc normalne ze mogli sie oni nia znudzic. Mysle ze najlepszym na to przykladem sa np. Elanoz, Nitros, Ambellyn, ktorych poziom na Pandorii swiadczy o zaangazowaniu.

Elanoz gra tam na powaznie, ale Nitros kiedy mogl, probowal expic na Azurze, niestety, Minavand go za to skarcil. Co do Ambellyn nie mam pojecia, , ale mysle ze stanalby przed trudnym wyborem gdyby dano mu mozliwosc powrotu do swojego 124 RP

Cytuj:

Zapewne nie, malo kto z polskiego forum lubi Lego~ . Tylko nie wiem co w tym zlego lub dziwnego?

Drah 20-05-2005 15:25

@Melon Nie, nie podobalby mi sie nawet jakbym walczyl, bo ten filmiki nie pokazuja NIC ciekawego poza banda jakichs niskich lvl, ktorzy biegaja za wyzszymi lvl.

@Lord Mat Ty chyba mnie nie zrozumiales. Te filmy mi sie nie podobaja, ale nie dlatego, ze nie sa ustawione w kolejnosci, tylko dla tego, ze NIC ciekawgo na nich nie ma. Ostatni wojenny filmik - jaki mi sie podobal - byl z wojny na Danubi.

Marsel 20-05-2005 15:34

:)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holy Uher
Hiho pamieta mnie moze ktos jeszcze z mojej dawnej azurki ? (zamknij morde poncki) teraz na selence sobie gram i pozdro dla sf i wogole wytepcie wszytkich szwdow :p

lol lole lolish lopek lopez lola dedoliana i inne dupska tam byly:P

HACZYK 20-05-2005 16:59

Widze że sie nie nudziłeś :P to i tak jest dobry pomysł

Gargusiek 21-05-2005 15:32

Ambellyn nie gra na Azurze poniewaz jest ciagle wojna i sie boji swojego levelku stracic bo jest takim noobem ze bez bles'ow biega <lol> na wojnie jak widzi ze nie ma szans to s*******a gdzie piepsz rosnie, a my ja nie gonimy bo sie wolimy zajac np. Manur'em , Exmind'em itd. bo przynajmnie oni sie nie boja dead'ow.

Aha Lord Mat nagrywal pierszy raz wiec nie zjerzdzajcie go ... bo jak wy pierwszy raz nagrywaliscie to tez nie wiedzieliscie co jak ustawic ! ! !

Hail SF , GoF and Dof

I tak Polacy juz opanowali Azure :) 8o

MatuS 22-05-2005 19:09

Oby tak dalej !
Silent Force jest i będzie najlepszą gildią na azurze !
Polską , szwedzką i brazylijską !

Ghostowski 24-05-2005 13:56

Pytanie

Mam prośbe, czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak się sciąga filmy z Rapshare czy jakos tak??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01.