Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   kto gra w warcraft 3 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35589)

Dagfan 11-08-2005 13:38

Gufat III jak bys wiedział to mowiłem prawde wes se zrob w edytorze mape i tam daj po jeden jednosce z kazdej rasy i wes se zobacz zaznacz np. ghula, piechura, siepacza i łuczniczke i to co jest na pierwszym miejscu jest najsilniejsze niestety ale taka jest prawda. A tak dla twojej informacji jak długo grasz w WarCrafta? Ja mam all częsci i wysztkie kupiłem w tym samym dniu co weszły do sklepów -.-'

Huo 11-08-2005 13:41

Scream :). Masz przed sobą fana Warcraft III RoC, FT :). Moim zdaniem najlepsza rasa to dla każdego jest inna ;). Ja lubie Nieumarłych jakoś tak szybciej złoto idzie. Bardzo mi się podobają Orkowie mają jedyny minus: Bardzo drogie jednostki…

Yanix trio 11-08-2005 14:21

xD

Ja gram w w3 przez bneta , jak chcesz to napisz to TryToKillMeN00b ^^!!!

Boss Yoda 11-08-2005 15:36

Pytanko

Mam pirata i mój kumpel też czy jest mozliwosc zagrania przez neta?? plx odp :baby: :baby:

Yerhilliaeh 11-08-2005 15:41

@up

Nie 124

Knight Simon Dark lord 11-08-2005 17:00

ja nie mam żadnej wersji ale mój kolega nie ma neta więc mi pożyczy i będziemy razem ciupali na BN

Huo 11-08-2005 21:17

Wie ktoś jak grać ludźmi ?

Edit:

Ludzie vs Orkowie
Ludzie vs Elfy

Dagfan 11-08-2005 21:24

ej dawajcie jakis klan zrobimy?

Freaqs 11-08-2005 21:40

Ja gram ale w ROC'a : )

Wikt 11-08-2005 22:40

Grałem.

Stwierdziłem, że gra jest dla mnie ZDECYDOWANIE za mądra - tylko raz wygrałem (Orc vs. Orc).

Ale gra jest ogólnie bardzo fajna, często oglądam ripleje. ;)

Lord Fakolpet 11-08-2005 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ]v[ichal
@up,Da'Blade
Głupoty gadacie :D
Nieumarli są najlepsi(przynajmniej na battle necie) , bo najszybciej sie nimi organizuje rush.(Szybka budowa bazy i wydobycie złota i surowcow)
do tego swietny bochater (Rycerz śmierci) i zwyciestwo jest twoje ;> o ile przeciwnik tez nie gra nieumarłymi.

aaaa nie prawda. Jesli zaatakujesz najpeirw nocne elfy to bedziesz mial czesciowe zwyciestwo ale pozniej z lowca demonow nie masz szans no i archerki moge tak poustwaiac ze cie wybija tak ze nawet nie podejdziesz. A jak przegrywam zawsze prsoze kolege o pare krasnolodow strzelcow do pomocy.

KOCHAM KRASNOLUDY!!

Serehee 20-11-2007 20:59

No coz widze ze kazdy ma inne zdanie na temat ras itd.
Wedlug mnie kazda rasa moze byc najlepsza tylko to zalezy od skilla gracza i skilla przeciwnika....
G***o prawda ze orkieowie sa najslabsi czego dowodem jest najlepszy meele fighter czy Wodz Taurenow, nieumrali oczywiscie maja Lisza I Upiornego Wladce (nimi najszybciej sie robi rush), ludzie tez sa mocni i co uwaza znaczna wiekszosc osob to ze najsalbsze sa Elfy Po czersci sie z tym zgodze, ale jesli ktos dlugo gra i ma skill to moze wymiatac.

janek@ 20-11-2007 21:23

Archeolog, ale temat wciaz ciekawy. ;]

W3? Ta pamietam go dobrze jest super gierka.
Pamietam rowniez jak bawilem sie w map edytorze. Na poczatku robilem pojedyncze "hero jednostki" puzniej zaczalem robic budynki do tych jednostek az wkoncu tak sie zmasterowalem, ze stworzylem calusienka nowa rase mugoli (tych niby ryb)! xD

Rasa wedlug mnie byla superasna, ale mi sie znudzila wiec ludzi zamienilem w elfy. ^^ Przerobka ras byla dla mnie hobbym.

P.S.
Gierka z edytorem to zabawa mniej wiecej na rok.

Vallinek 22-11-2007 21:01

Ja tez gram w warcrafta III frozen throne :)
Gram night elfami :D
Troche dawno nie gralem ale chyba jeszcze pamietam jak sie rozpykuje mountain giantami + jezdzcy hipogryfow XD

Tompior 22-11-2007 23:36

Ja to tylko dote ;)

Doom Terror 23-11-2007 00:28

po moim nicku wiadac kto jest moim idolem w te klocuszki ;p sam gram malo,zwlaszcza laddera,preferuje cg gdzie pytam roznych dobrych polskich graczy na priv czy nie pykna 1/1 4 fun

Reflux 23-11-2007 01:02

Heh było to ze 2 albo 3 lata temu w to grałem i to sporo. Byłem całkiem niezły no ale przez eliminacje do WCG nie przeszedłem ;( Ale pamiętam te czasy i grę 4 fun ^^ Teraz to tylko SC i tyle. A moją rasą od której byłem specjalistą to Ludzie :D Ludzie rządzą :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42.