![]() |
Noob! Sluchaj fake jest do chrzanu ale cos zrobiles! Zerk Storyy na tym samym polega tyle ze zrobiles orc leadka! Sluchaj naucz sie pisac leader. Orc jest zle wklejony i za maly. Ogolnie do kitu. -909/10
PS: Naucz sie pisac po polsku. |
Cytuj:
|
A ja tam gostka nie skrytykuje, bo go dzisiaj zrookowalem o ile sie nie myle. Pozdro dla Royal Kuby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
O mój Boże, błagam cię rób co chcesz tylko nie fake'i....
Może ja fake'ów nie umiem robić ale o tym wiem i przynajmniej ich nie pokazuje :/ Tylko proszę bez "nood sie madzry gupi jestes i tyklo obrarzasz innyh i wogule" :P |
Cytuj:
A fake marny |
Powiem tyle:Beznadzieny,To jest za małe!!!!
|
Złe wykonanie...
Plagiat... Nie zadbałe¶ o wiele szczegółów... ¬le wklajony orc i iteams... ALe nie przejmuj się... "Jutro będzie lepiej..." |
1.Orcowie zamali X(
2.Knife tez X( 3.Orc Leader nie chodzi z knifem! 4.Orc leader ma dwie Katany! :cup: |
Omg temat ma byc zamkniety czy mi sie zdaje
|
Omg
Jezu.... człowiku co ty wyprawiasz nabijasz sobie posty. Masz juz kilka kiepskich FAKÓW, więc ja bym Ci podziękował i powiedział, żeby¶ już FAKÓW nierobił X(
|
@wszystkie wypowiedzi dzikiego dzika
Chłopie, zanim zaczniesz brać się za pisanie na forum skorzystaj ze słownika, albo przepu¶ć tekst przez worda. Nie moge wytrzymać gdy widze 'kture' 'dzienki', ile ty masz lat że tak piszesz ? @topic A te fake'i naprawdę słabe, jak wszystkie twoje. Cytuj:
|
omg i sam to otkryłes
naprawde nie wiem po co od¶wieżacie ten temat ! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Od¶wierzać temat? LoL? Gdyby ostatni post miał 2 miesi±ce to mogło by być od¶wierzanie, ale ostatni post miał kilka dni...
|
Spotkałem kiedy¶ orca ktÓry powiedział :
Kup słownik ortograficzny! Czemu to co wklejasz zawsze jest za małe? (orc and knife- bo reszta to zwyczajny ss :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:49. |